Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΗΓΕΤΕΣ,ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ,ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ...


Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκλεισαν πέντε χρόνια στην ηγεσία της ομάδας. Η μεγαλύτερη επιτυχία τους είναι που όλοι οι φίλοι της ομάδας θέλουν να παραμείνουν σε αυτό το πόστο για μια ζωή. Το παράδοξο είναι ότι σε αυτή την πενταετία η ομάδα δεν έχει κερδίσει τον παραμικρό τίτλο, ωστόσο τα κέρδη από την ενασχόληση των αδελφών είναι πολλά.

Άρρωστοι με τον Ολυμπιακό

Οι Αγγελόπουλοι έβαλαν τον Ολυμπιακό και πάλι στον μπασκετικό χάρτη της Ευρώπης, θυμάμαι μια κουβέντα του Καζλάουσκας πριν από 5 χρόνια… «χτυπάμε τις πόρτες μάνατζερ και κανείς δε θέλει να κάνει business με τον Ολυμπιακό, κανείς παίκτης δε θέλει να έρθει». Πόσο έχουν αλλάξει από τότε τα πράγματα, ο Ολυμπιακός είναι μαγαζί γωνία για ακριβοπληρωμένους παίκτες του ΝΒΑ πια. Η ομάδα έχει αποκτήσει ύφος και προσωπικότητα με τα αδέρφια να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους και όλα αυτά για την τρέλα τους με τον Ολυμπιακό.

Ηγέτες

Η λέξη «ηγέτης» είναι τεράστια, έχει πολλά κιλά βαρύτητας. Ο ηγέτης είναι εκεί στα δύσκολα για να μη λείψει τίποτα από την ομάδα του, έτσι κι αυτοί. Ας εμφανιστεί ένας παίκτης που αυτά τα πέντε χρόνια ζήτησε κάτι και δεν του το έκαναν, ακόμη κι Ματσιγιάουσκας που έφυγε κακήν κακώς από την ομάδα δεν έχει κανένα παράπονο από την εν Ελλάδι διαμονή του.

Οι Αγγελόπουλοι έχουν κάνει λάθη αλλά το μυστικό είναι ότι μαθαίνουν από αυτά και προσπαθούν να μην τα επαναλαμβάνουν. Ο χώρος είναι δύσκολος και γίνεται ακόμη δυσκολότερος από τη στιγμή που υπάρχει έντονο το ερυθρόλευκο συναίσθημα μέσα τους. Θα μπορούσαν κάλλιστα να πουν ότι δε φταίνε αυτοί για τα αποτελέσματα, αλλά οι παίκτες που χρυσοπληρώνουν. Δεν το έκαναν ποτέ και ούτε θα το κάνουν. Το μόνο που θα συνεχίσουν να κάνουν στις άσχημες βραδιές είναι να μπαίνουν στα αποδυτήρια και να χαϊδεύουν στοργικά τα κατεβασμένα κεφάλια των παικτών, να τους λένε πως δε πειράζει και πως αυτοί θα είναι εκεί για αυτούς σε ότι χρειαστούν.

Ο Παναγιώτης όπου σταθεί κι όπου βρεθεί λέει συνέχεια πως ο αδερφός του (Γιώργος) είναι ο άνθρωπος των δύσκολων αποστολών, αυτός ανέλαβε την υπόθεση Ματσιγιάουσκας για να έρθει στον Πειραιά. Ο Γιώργος συνέχεια απονέμει τα εύσημα στον Παναγιώτη για τη δουλειά που κάνει και τις ώρες που βάζει στον Ολυμπιακό. Δεν τους ενδιαφέρει να δουν τη μούρη τους στην τηλεόραση, ίσα ίσα την αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι. Ο ηγέτης κάνει ένα βήμα πίσω στην επιτυχία και ένα βήμα μπροστά στην αποτυχία, έτσι λειτουργούν και οι Αγγελόπουλοι. Αυτό είναι το μυστικό τους.

Κωνσταντίνος Μελάγιες


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες