Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Βροχές και καταιγίδες στα κεντρικά και νότια θα σημειωθούν την Τρίτη (27/10).



Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη δυτική Ελλάδα θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως το απόγευμα. Πιθανότητα καταιγίδας μετά το μεσημέρι στα νότια. Οι άνεμοι θα είναι αρχικά βορειοανατολικοί 3 με 5 στρεφόμενοι βαθμιαία στο ιόνιο σε βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές. Καταιγίδες κυρίως στα νότια. Τα φαινόμενα τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά, βαθμιαία όμως θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα βόρεια πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρξουν νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Οι άνεμοι θα είναι από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 18 βαθμούς κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες