Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΕΡ ΑΛΕΞ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ:''ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ''...


Την ανησυχία του με αφορμή την οικονομική καταστροφή των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ εξέφρασε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο ανταγωνισμός οδηγεί τις ομάδες σε αναζήτηση οικονομικών πόρων και την απόκτηση δανείων που δεν μπορούν να εξοφλήσουν και οδηγούνται σε οικονομικό αδιέξοδο, όπως τονίζει ο τεχνικός της Μάνστσεστερ.



Το γεγονός που εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια έχει προκαλέσει πολλάκις την αντίδραση του προέδρου της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί, που έχει επισημάνει ότι αποτελεί αρνητικό σημείο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου η αλόγιστη σπάταλη χωρίς τα ανάλογα κέρδη.

"Πιστεύω ότι υπάρχει μία κακή διαχείριση χρημάτων και δαπανών. Αυτό συνέβαινε και στις επιχειρήσεις πριν δύο χρόνια. Υπήρχαν και τότε σημεία που έδειχναν ότι το κακό έρχεται και παρόλο αυτά συνέχιζαν να παίρνουν δάνεια καθώς ήταν πολύ εύκολο.

Το ίδιο συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο καθώς τα σημάδια είναι ανησυχητικά, αλλά δεν βλέπω κανένα να να νοιάζεται. Αναρωτιέται κανείς που θα πάει αυτό το πράγμα και τι θα συμβεί αν ένας σύλλογος καταρρεύσει οικονομικά.

Οι ιδιοκτήτες μεταχειρίζονται το ποδόσφαιρο σα να είναι ένα δικό τους αντικείμενο, με πολλά πλούτη που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν είναι καλό για το ποδόσφαιρο ή για τον σύλλογο. Οι σύλλογοι δεν μπορούν να διαμαρτύρονται αφού έτσι πετυχαίνουν τον στόχο τους, κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο", τόνισε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον.


1 σχόλια:

Έλ λην Μακεδόνας είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΙΝΙ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ!ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ!

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες