Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΙΚΟ,ΖΑΙΡΙ,ΓΚΑΛΕΤΙ ΚΑΙ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ...


Απόλυτα ικανοποιημένος όχι μόνο από τη νίκη, αλλά και την απόδοση του Ολυμπιακού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ζίκο. «Πιστεύω ότι ικανοποιήσαμε τον κόσμο», τόνισε, τον ευχαρίστησε που φώναξε το όνομά του και υποσχέθηκε καλύτερη συνέχεια. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός εκθείασε τους Γκαλέτι, Μαρέσκα, μίλησε για νίκη στο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης και ξεκαθάρισε πως δεν φτιάχνει την ομάδα ανάλογα με τον αντίπαλο.



«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη νίκη μας, όχι μόνο σαν αποτέλεσμα, αλλά και επειδή καλυτερεύσαμε την φυσική κατάσταση και επέστρεψαν ενεργά παίκτες, όπως ο Μαρέσκα και ο Γκαλέτι. Σε όλη την διάρκεια του ματς παίξαμε σαν μία ομάδα που έψαχνε κάθε λεπτό τη νίκη κυνηγώντας συνεχώς γκολ. Πιστεύω ότι ικανοποιήσαμε και τον κόσμο», είπε αρχικά ο Ζίκο, για να πλέξει το εγκώμιο των Μαρέσκα και Γκαλέτι:

«Ο Γκαλέτι και ο Μαρέσκα είναι παίκτες μεγάλης κλάσης. Προσφέρουν μεγάλη ποιότητα στην ομάδα και μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε και αλλαγές. Με την επιστροφή τους μπορούν να μας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο».

Σε ερώτηση για το ρόλο του Μαρέσκα, αλλά και τη προσαρμογή των πλάνων του, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», ήταν ξεκάθαρος: «Η θέση του Μαρέσκα ήταν σήμερα αμυντικό χαφ. Είναι παίκτης που μπορεί και προωθείται και ανοίγει το παιχνίδι. Έχουμε και τον Ντουντού που μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά. Αναλόγως θα διαλέγουμε τον παίκτη. Πάντως δεν φτιάχνω την ομάδα ανάλογα με τον αντίπαλο, αλλά όπως πιστεύω ότι πρέπει να παίξουμε και ανάλογα με τους παίκτες που έχω στην διάθεσή μου».

«Τα πάντα για τη νίκη»

Για το ματς που ακολουθεί με τη Σταντάρ Λιέγης επισήμανε πως «θα περιμένουμε και τον Βασίλη Τοροσίδη και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να πάρουμε τη νίκη», ενώ για τα νέα προβλήματα που προέκυψαν με τους Ντιόγκο και Γκαλίτσιο σχολίασε:

«Ο τραυματισμός του Ντιόγκο είχε προέλθει από το ματς με τον Λεβαδειακό. Χτύπησε στο ίδιο σημείο. Και για τον Γκαλίτσιο θα περιμένουμε τις πρώτες 24 ώρες. Αναμένουμε την επάνοδο του Τοροσίδη και ανάλογα θα δούμε το υλικό που θα έχουμε για την Τρίτη».

Δεν ξέχασε μάλιστα, τον Ζαϊρί, λέγοντας πως έπαιξε πολύ καλά σήμερα και ανέβασε τις πιθανότητες για να ξεκινήσει την Τρίτη στο βασικό σχήμα», αλλά και τον κόσμο που φώναξε το όνομά του: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ για να γίνει ο Ολυμπιακός ακόμη μεγαλύτερος».

Αναφορικά, με κάποια σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του Αστέρα, όταν ζητήθηκε το σχόλιο του, ο Βραζιλιάνος είπε «σίγουρα όταν υπάρχει ένα παιχνίδι σκληρό αυτός που το αφήνει είναι ο διαιτητής. Όταν παίζουν με τον Ολυμπιακό επειδή είναι μεγάλη ομάδα αναγκάζονται να παίξουν σκληρά».

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί ήταν αυτός που αντικατέστησε τον τραυματία Ντιόγκο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και με την εμφάνισή του ψηφίστηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου ως MVP της βραδιάς.


«Ευχαριστώ όλους όσοι με ψήφισαν. Έδωσα το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μου. Ήταν περίεργο να παίξω εναντίον της πρώην μου ομάδας. Παίξαμε καλά σήμερα και πιστεύω ότι θα παίξουμε εξίσου καλά την Τρίτη με την Σταντάρ», δήλωσε ο Μαροκινός που πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ και έδωσε την ασίστ στον Μήτρογλου και κατέληξε:

«Ίσως ήταν η καλύτερη εμφάνισή μας φέτος. Πρέπει ν' εκμεταλλευτούμε ότι βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά να κερδίζει η ομάδα. Σίγουρα ένοιωσα περίεργα που έπαιξα κόντρα στην παλιά μου ομάδα».

Γκαλέτι: Άλλαξε πολλά ο Ζίκο

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στη δράση, ενώ έσπευσε να αναγνωρίσει την προσφορά του Ζίκο στην αλλαγή του Ολυμπιακού στα τελευταία ματς.

«Αισθάνομαι πολύ καλά τώρα που επέστρεψα. Πάνω απ' όλα είμαι ικανοποιημένος για την μπάλα που παίξαμε. Το θετικό για μένα είναι ότι δεν αισθάνθηκα την παραμικρή ενόχληση σε όσα λεπτά αγωνίστηκα. Και να ξέρετε ότι ήμουν πολύ. ήρεμος στο σημερινό παιχνίδι», είπε αρχικά ο Αργεντινός.

Σε ερώτηση για το τι έχει αλλάξει στον Ολυμπιακό επισήμανε πως «άλλαξε αρκετά ο νέος μας προπονητής. Έχουμε ένα νέο τρόπο σκέψης και το καλό είναι ότι ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο τώρα. Αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο.
Έχουμε αλλάξει νοοτροπία. Παίζουμε πιο επιθετικά, δημιουργούμε ευκαιρίες και πίσω κρατάμε πολύ καλά. Ελπίζω να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Ο χρόνος δουλεύει για εμάς και να είστε σίγουροι ότι θα βελτιωθούμε», ενώ για το ματς με τη Σταντάρ Λιέγης, τόνισε:

«Είναι δύσκολο, όπως κάθε παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι σημαντικό για εμάς να φτάσουμε στη νίκη. Οι τρεις βαθμοί θα μας δώσουν το δικαίωμα να κάνουμε όνειρα πρόκρισης. Είναι κρίσιμο το παιχνίδι. Ελπίζω να νικήσουμε και να προσφέρουμε θέαμα».

Μέλμπεργκ: Να συνεχίσουμε έτσι

Για τις αλλαγές του Ζίκο μίλησε και ο Όλαφ Μέλμπεργκ, που ευχήθηκε ακόμη καλύτερη συνέχεια.

«Τώρα τελευταία ναι σκοράρω συνεχώς αλλά το καλό είναι ότι αυτό συνοδεύεται και με νίκη της ομάδας. Είναι σίγουρο ότι έχουν αρχίσει να φαίνονται οι αλλαγές του Ζίκο. Η σημερινή νίκη είναι πολύ σημαντική.

Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι και να βρεθούμε σύντομα στην κορυφή. Το ματς της Τρίτης για μας δεν είναι τελικός, αλλά θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε στις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα», δήλωσε ο Σουηδός άσος.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες