Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...


Άτυχοι έχουν σταθεί οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Κώστας Παπανικολάου καθώς οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού με την επιστροφή τους από τις Η.Π.Α, εμφάνισαν ήπια συμπτώματα της νόσου των χοίρων, ύστερα από εξετάσεις που υπεβλήθησαν.


Tις τελευταίες μέρες οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Κώστας Παπανικολάου ανέβασαν πυρετό με αποτέλεσμα να μην βρεθούν στην περασμένη προπόνηση της Πέμπτης (15/10) ενώ δεν έδωσαν το "παρών" ούτε στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ την Παρασκευή (16/10).

Η ίωση ταλαιπωρούσε τους δύο αθλητές, ο πυρετός δεν έπεφτε με αποτέλεσμα να χρειαστεί τόσο ο "Σόφο" αλλά και ο 19χρονος φόργουορντ να υποβληθούν σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν τα συμπτώματα που εμφάνιζαν παρέπεμπαν στη γνωστή νόσο των χοίρων.

Τα αποτελέσματα ήταν δυστυχώς θετικά για τους παίκτες του Ολυμπιακού και αυτή τη στιγμή ακλουθούν φαρμακευτική αγωγή υπό την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου της ομάδας ώστε να ξεπεράσουν το πρόβλημα τους και να επιστρέψουν απόλυτα υγιής στην αγωνιστική δράση. Δυστυχώς το ταξίδι στην Αμερική επεφύλασε δυσάρεστες εκπλήξεις για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και τον Κώστα Παπανικολάου καθώς τους "χτύπησε" ο ιός Α,Η1Ν1.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε το γεγονός ενώ για προληπτικούς λόγους τα υπόλοιπα μέλη της "ερυθρόλευκης" αποστολής θα παρακολουθούνται από το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών. Στην ομάδα τονίζουν πως η κατάστασή των δύο παικτών δεν εμπνέει ανησυχία, αφού η γρίπη έχει εκδηλωθεί σε ήπια μορφή.

Η ανακοίνωση

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι μετά την επιστροφή της ομάδας από τις ΗΠΑ, δυο από τους αθλητές μας, οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Κώστας Παπανικολάου, εμφάνισαν ήπια συμπτωματολογία της νόσου των χοίρων. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο υπεβλήθησαν σε ειδικές εξετάσεις όπου βρέθηκαν θετικοί. Είναι σε αγωγή και η παρούσα κατάσταση τους κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική. Για προληπτικούς λόγους, η υπόλοιπη ομάδα και οι σύνοδοί της ενημερώθηκαν και παρακολουθούνται από ειδικό λοιμωξιολόγο και το ιατρικό επιτελείο μας."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες