Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΟΤΑΜ ΧΑΛΠΕΡΙΝ...


Για τις εμπειρίες του από το ταξίδι στις ΗΠΑ, τις φετινές μεταγραφές, τον ανταγωνισμό με τον ΠΑΟ για το πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο Γιοτάμ Χαλπερίν. Ο 25χρονος Ισραηλινός γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε στο σάιτ της χορηγού εταιρείας Wind και τόνισε:






Σχετικά με το ποιος ξένος παίκτης από το ρόστερ του Ολυμπιακού θα μείνει εκτός της Α1:

«Θεωρώ ότι μόνο καλό κάνει στον Ολυμπιακό. Και θα το εξηγήσω. Όταν μένει ένας έξω, είναι σαφές πως υπάρχει έτοιμη εναλλακτική λύση για οποιαδήποτε περίπτωση. Άλλες ομάδες θα αναγκάζονται να ψάχνουν αν κάτι συμβεί, εμείς θα είμαστε έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή. Φυσικά δεν είναι μόνο αυτό.

Η προπόνηση γίνεται καλύτερη, υπάρχει μεγαλύτερος συναγωνισμός, γεγονός θετικό για όλους. Μας σπρώχνει για να προσπαθούμε και να βελτιωνόμαστε. Και η Μακάμπι στο Ισραήλ το ίδιο κάνει και ένας μένει έξω κάθε φορά. Αφήστε που για μας δεν είναι μόνο ζήτημα ξένων. Ο Ολυμπιακός έχει 15 σπουδαίους παίκτες που είναι ικανοί να βοηθήσουν».

Όσον αφορά το ταξίδι στην Αμερική και τις εμπειρίες που αποκόμισαν οι «ερυθρόλευκοι»:

«Νομίζω πως όλες αυτές οι πτήσεις και οι μετακινήσεις, ήταν δύσκολες για όλους μας. Όμως ό,τι έγινε ήταν εξαιρετικό και για μας τους παίκτες και για τον σύλλογο που λέγεται Ολυμπιακός. Η ομάδα χτίζει το όνομά της σε όλο τον κόσμο και σε αγωνιστικό επίπεδο, είχε δύο καλές ευκαιρίες να βελτιωθεί. Ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι στο Κλίβελαντ, έπαιξε πολύ καλά».

Ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί έτοιμος σε Ελλάδα και Ευρώπη;

«Για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, δηλαδή την αρχή της σεζόν, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Όμως αν θέλουμε να κάνουμε κάτι και να πάρουμε τίτλους στο τέλος της σεζόν, πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα. Το σημαντικό είναι να είσαι χαρούμενος τον Ιούνιο και όχι τώρα.

Προπονούμαστε σκληρά, η δουλειά ξεκίνησε στο Καρπενήσι, συνεχίστηκε στην Αθήνα και μετά στις ΗΠΑ. Ειδικά τα ματς με ομάδες του ΝΒΑ μας βοήθησαν πάρα πολύ. Επαναλαμβάνω, βέβαια, πως όλα εξαρτώνται από το πώς θα ολοκληρώσουμε τη σεζόν. Θέλουμε να μάθουμε το μπάσκετ που πρέπει να παίξουμε και στο τέλος να κάνουμε τον απολογισμό μας».

Τέλος σε ερώτηση τον αν ταιριάζει το πιο γρήγορο παιχνίδι στην ομάδα:

«Όλοι το ρωτούν και το συζητούν αυτό. Φέτος έχουμε καινούργια παιδιά στην ομάδα που μας βοηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο μέχρι να αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια και ο χρόνος θα δείξει αν το στυλ αυτό θα μας βοηθήσει.

Είναι σαφές πως υπάρχει διαφορά σε όλα τα επίπεδα σε σχέση με πέρυσι, οι ρυθμοί ανεβαίνουν, τρέχουμε, σουτάρουμε πιο γρήγορα και γενικά η ομάδα είναι πνευματικά πιο έτοιμη. Πρέπει να συνεχίσουμε να προπονούμαστε και κατά τη γνώμη μου κάθε μέρα που περνάει, θα γινόμαστε και καλύτεροι».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες