Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Τα συνταρακτικά αποτελέσματα της νεκροψίας

Τρεις μήνες μετά το θάνατό του, ο βασιλιάς της ποπ συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα καθώς συνεχώς έρχονται στη δημοσιότητα νέα στοιχεία. Την ίδια στιγμή το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ που περιγράφει τις προετοιμασίες του Τζάκσον για την περιοδεία που σηματοδοτούσε την επιστροφή του στα μουσικά δρώμενα φαίνεται ότι έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των θαυμαστών του.





Σύμφωνα με νέες πληροφορίες σχετικές με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, ο Τζάκσον έπασχε από οστεοαρθρίτιδα. Ο ιατροδικαστής εντόπισε προχωρημένα σημάδια της ασθένειας στη σπονδυλική του στήλη και τα δάχτυλά του ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο τραγουδιστής φαίνεται πως δεν αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, καθώς πρόσφατο βίντεο από το επερχόμενο ντοκιμαντέρ δείχνει πως ο Τζάκσον ανταποκρινόταν με επιτυχία στις ανάγκες των χορογραφιών. Επιπροσθέτως, αναφέρεται πως ο Τζάκσον είχε αντικαταστήσει τα φρύδια του με σκούρα τατουάζ ενώ μια σκούρα γραμμή από μελάνι βρέθηκε και στο μέτωπό το — πιθανώς χρησιμοποιούσε τα τατουάζ για να κρύψει τις ουλές από τα εγκαύματα που είχαν προκληθεί όταν γύριζε το διαφημιστικό γνωστού αναψυκτικού. Τατουάζ βρέθηκε και στο περίγραμμα των χειλιών του αλλά και των ματιών του, ενώ σημάδια και ουλές εντοπίστηκαν στο πίσω μέρος του λαιμού του, κάτι το οποίο υποδηλώνει ότι είχε κάνει πολλαπλές πλαστικές επεμβάσεις.



Παράλληλα, ο ιατροδικαστής ανέφερε πως ο βασιλιάς της ποπ δεν είχε καθόλου μαλλιά ενώ το δέρμα του βρισκόταν σε πολύ κακή κατάσταση λόγω της λεύκης (δερματική πάθηση που τον ταλαιπωρούσε). Η καρδιά του δεν φάνηκε να έχει κάποιο πρόβλημα αλλά τα πνευμόνια του ήταν διογκωμένα, ενώ στο στομάχι του δεν βρέθηκαν ίχνη από χάπια, ναρκωτικά ή αλκοόλ. Παρ΄όλα αυτά, σημάδια από ενέσεις κάλυπταν τα χέρια του και επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι ο τραγουδιστής έκανε ενδοφλέβια χρήση ναρκωτικών. Μέχρι και την ημέρα που πέθανε, σύμφωνα πάντα με τον ιατροδικαστή, ο Τζάκσον είχε υγιή παραγωγή σπέρματος, κάτι το οποίο πρόκειται να δημιουργήσει νέα ερωτήματα σχετικά με την πατρότητα των παιδιών. Τέλος, ο ιατροδικαστής επανέλαβε αυτό το οποίο είχε ανακοινωθεί από τις πρώτες ώρες θανάτου του Τζάκσον, ότι δηλαδή ο θάνατός του προήλθε από υπερβολική δόση Propofol που του χορηγήθηκε, καθώς η γενικότερη φυσική του κατάσταση έδειξε πως ακόμα και η διόγκωση στους πνεύμονες δεν συνέβαλε στο θάνατό του.



Όσον αφορά το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ «This Ιs Ιt», το οποίο περιλαμβάνει ανέκδοτο υλικό από τις τελευταίες εμφανίσεις του Τζάκσον πάνω στη σκηνή -στο πλαίσιο των προετοιμασιών για τις συναυλίες που είχε προγραμματίσει στο Λονδίνο- φαίνεται πως ήδη γνωρίζει τεράστια εισπρακτική επιτυχία. Σε λιγότερο από μια εβδομάδα τα εισιτήρια που είχαν διατεθεί για τις πρώτες 550 προβολές, εξαντλήθηκαν ήδη κάτι το οποίο φαίνεται πως έχει ικανοποιήσει τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας «Sony Pictures», που νωρίτερα το καλοκαίρι επένδυσαν μεγάλο χρηματικό ποσό για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ανέκδοτου υλικού.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες