Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΑΙ ΜΠΕΒΕΡΛΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 78-85...




Ακόμα είναι νωρίς για θριαμβολογίες, αλλά σε λίγο καιρό ο κόσμος θα παραμιλάει με το φετινό Θρύλο. Ο Κλέιζα είναι ένας εκπληκτικός παίκτης που ανεβάζει επίπεδο την ομάδα, ο Μπέβερλι μια προσθήκη κλειδί που δίνει μεγάλη δύναμη στον «άσο» και ο φετινός Τσίλντρες είναι απλά ο πραγματικός. Τώρα που αξιοποιείται σωστά, ο Αμερικανός δείχνει γιατί οι αδελφοί Αγγελόπουλοι επένδυσαν τόσα πολλά πάνω του το προηγούμενο καλοκαίρι. Ίδιος παίκτης είναι, απλά φέτος έχει προσθέσει ένα χρόνο εμπειρίας, παίζει με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και το γρήγορο στιλ που έχει υιοθετήσει η ομάδα του ταιριάζει πολύ καλύτερα.

Έυγε στον Γιαννάκη και τους παίκτες του για τη πολύ μεγάλη νίκη στο Αλεξάνδρειο, για την οποία ο «Δράκος» ανέφερε… «Δεν είχαμε δει τον Άρη και θέλαμε να είμαστε ακόμα περισσότερο συγκεντρωμένοι και να ελέγξουμε το ρυθμό. Πιστεύω ότι το κάναμε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού απέναντι σε μια ομάδα που στο μέλλον θα γίνει πολλή καλύτερη και θα κάνει μεγάλες ζημιές. Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη και συνεχίζουμε». Από κει και πέρα ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε. «Ο κόσμος όπως πάντα στο πλευρό μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Όταν έρχεσαι εδώ θες να παίξεις καλό μπάσκετ. Ξέραμε ότι ο Άρης ξεκινά με καινούργια προσπάθεια και θα έχει ενθουσιασμό με την παρουσία του νέου προπονητή. Καλή δύναμη στον Φώτη».

«Είχαμε ψυχραιμία»

Ο Γιαννάκης απέδωσε τη νίκη της ομάδας στο πλουραλισμό και το βάθος που διαθέτει. «Είχαμε ψυχραιμία σε στιγμές που για αρχή της σεζόν η πίεση του Άρη ήταν τέτοια που θα μπορούσε να μας κάνει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Είχαμε αρκετές λύσεις κυρίως από τα παιδιά που δεν σκόραραν, αλλά διάβασαν σωστά και έδωσαν εύκολα καλάθια στους συμπαίκτες του. Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Θόδωρος. Έχουμε παιδιά που μπορούν να κάνουν πολλά και να προσφέρουν πολλά χωρίς να σκοράρουν».

Σούπερ Πατ

Ο Πάτρικ Μπέβερλι και στο αποψινό ματς ήταν σπουδαίος. Απίστευτη ενέργεια στην άμυνα, 11 πόντοι χωρίς χαμένο εντός παιδιάς σουτ στην επίθεση, αλλά και τρεις ασίστ και δύο κλεψίματα! «Σήμερα έπαιξα σε μια φανταστική ατμόσφαιρα, μια από τις καλύτερες που έχω δει στην καριέρα μου, απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα με σπουδαίο προπονητή», ανέφερε ο Αμερικανός πλέι-μέικερ και συνέχισε. «Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας. Ο κόουτς μας λέει συνεχώς ότι δεν πρέπει να κοιτάμε το σκορ και το χρόνο και ότι πρέπει να είμαστε συνεχώς συγκεντρωμένοι. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και σήμερα. Είμαστε νέα ομάδα και δουλεύουμε συνεχώς στην προπόνηση».



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες