Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ 2010 Ο ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΡΟΣΙ...


Aπελπισία στους αντιπάλους του προκάλεσαν σίγουρα οι δηλώσεις του Βαλεντίνο Ρόσι ότι σκοπεύει να παραμείνει στον κόσμο της μοτοσικλέτας και μετά το 2010. Όλοι το υποπτευόμασταν, αλλά πρώτη φορά μίλησε με τόση σιγουριά ο εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.


"Δε νομίζω ότι θα σταματήσω (το 2010). Αν εγκαταλείψω τους αγώνες στα 31 χρόνια μου, τι θα κάνω; Θα κουρεύω το γρασίδι; Θα πρέπει να αρχίσω να δουλεύω. Σίγουρα, νομίζω ότι μπορώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι μέχρι τα 33 ή τα 34". Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν και από την εξέλιξη του πρωταθλήματος το 2010, το οποίο προμηνύεται να είναι το συναρπαστικότερο στην εποχή των MotoGP.

Ο αναβάτης της Fiat Yamaha δεν μπορεί να απειλήσει το ρεκόρ των 15 τίτλων του Τζάκομο Αγκοστίνι, ωστόσο βλέπει ότι μπορεί να κυνηγήσει ένα σημαντικότερο ρεκόρ: Τις 122 νίκες του συμπατριώτη του!

"Έφτασα στον αριθμό 100, οπότε ίσως να μπορέσω να πλησιάσω στο ρεκόρ του (Αγκοστίνι). Θα εξαρτηθεί από το τι θα κάνω το 2011, αν θα υπογράψω συμβόλαιο για ένα ή δύο χρόνια. Αν αποφάσιζα σήμερα (σ.σ. Κυριακή 25/10), θα υπέγραφα συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια", κατέληξε ο νικητής 103 αγώνων.

Ο Ρόσι κρατάει το μέλλον του στα χέρια του και δυστυχώς αρκετών άλλων. Ο Χόρχε Λορένθο έχει υπογράψει συμβόλαιο για ένα χρόνο με τη Fiat Yamaha, καθώς περιμένει να δει τι θα κάνει ο Ρόσι το 2011. Αν θα μείνει ή αν θα φύγει!

Mετά το τέλος της καριέρας του στις μοτοσικλέτες, ο Ρόσι έχει καταστήσει σαφές ότι επιθυμεί να δοκιμάσει την τύχη του σε αγώνες Ράλι. Η πιθανότητα της Φόρμουλας 1 δεν θα πρέπει να συζητείται καν.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες