Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Α1:ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ


Ξανά στον... αέρα βρίσκεται η πολύπαθη ΚΑΕ ΑΕΚ! Μια μέρα μετά τα αισιόδοξα μηνύματα που προέκυψαν από την βοήθεια που προθυμοποιήθηκαν να δώσουν ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ, η Ενωση βρίσκεται ξανά σε τέλμα, ελέω του χρέους της προς τον Σμίλιαν Πάβιτς και τον μάνατζερ Γιώργο Δημητρόπουλο...

Αιτία η αδυναμία της ΕΟΚ να μπει εγγυήτρια για το υπόλοιπο ποσό του χρέους, πλην αυτού το οποίο θα μπει σε διακανονισμό. Η αρχική σωτήρια λύση προέβλεπε ότι η ΕΟΚ, μαζί με τον ΕΣΑΚΕ, θα έδιναν 25.000 ευρώ (15.000 και 10.000 αντίστοιχα) στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, η οποία με τη σειρά της θα κατέβαλλε 25.000 ευρώ - ήτοι συνολικά 50.000 ευρώ σε πρώτη φάση.
Όπως είχε προβλεφθεί το υπόλοιπο ποσό (περίπου 200.000 ευρώ) θα καταβαλλόταν σε δόσεις, ωστόσο η αδυναμία πλέον της ομοσπονδίας να εγγυηθεί γι’ αυτό ανατρέπει τα δεδομένα. Οι διοικούντες την ΚΑΕ βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ΕΟΚ, προκειμένου να βρεθεί μια λύση.

Σε διαφορετική περίπτωση, η ΑΕΚ θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με τον αποκλεισμό των ξένων της από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, όπως αρχικά της επέβαλλε η FIBA.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες