Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

KOKKINOΣ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!!!


ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ...

Άλλος ένας ταλαντούχος έλληνας παίκτης ΚΟΚΚΙΝΟΣ.


Μετά τον Σλούκα, τον Γιαννόπουλο, τον Καραθανάση ήρθε και ο Παπανικολάου.





Το λέω με πλήρη επίγνωση αυτού που λέω και με το ρίσκο να διαψευστώ...Εμπιστεύομαι πλήρως αυτόν που μου το είπε και το λέω μετά λόγου γνώσεως.


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.


Λεπτομέρειες πολλές δεν ξέρω και θα τις μάθουμε όλοι μαζί...Το σίγουρο (τουλάχιστον έτσι ξέρω) είναι ότι δεν πάει ο ΕΡΤΣΕΓΚ εκεί (ακούγεται για Μπανταλόνα).


Τα πράσινα στρουμφάκια συνεχίζουν να μετράνε φάπες φέτος το καλοκαίρι!


1. Το 4-2 έγινε 3-3 πράγμα που έβγαλε εκτός εαυτού τον μέγα Παπαδογιάννη με την γνωστή φράση πλέον "Πρωτοστάτησε στον αγώνα για το "3+3", αλλά ξεκινάει το πρωτάθλημα με δύο Αμερικανούς. "


2. Οι ΖαβλανόΚουκουλεκιδηδόΠιτσίλικες ΠΗΓΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του......ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ!!!Βλέπετε είχε χρωστούμενα στον ΠΑΟ απο τον Μπόγρη!!!Γειά σου αθάνατη ελλάδα...Εδώ το καλό παράρτημα!


3. Το μεγαλύτερο ελληνικό ταλέντο χρόνια τώρα, ο Κώστας Παπανικολάου, στην πιο νευραλγική θέση του σύγχρονου μπάσκετ (λόγω απόλυτης απουσίας σοβαρών τριαριών) είναι ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.


Έγραφα ΕΔΩ 1,5 μήνα πρίν για την αναγκαιότητα της απόκτησης ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. Όπερ και εγένετο. Είναι ΕΜΦΑΝΕΣ πλέον πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΚΕ. Κάνουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, παίρνουν ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ και κυρίως κάνουν τα ΠΑΝΤΑ σωστά πλέον. Κάνανε την "μακακία" με τον Γιαννάκη αλλά κατά τα άλλα τι να τους προσάψεις???Πραγματικά ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.




Ζητούσαμε λοιπόν,
1.παικταράδες. ΗΡΘΑΝΕ!Κλέιζα,Γουέιφερ.
2.ταλέντα-προοπτική.ΗΡΘΑΝΕ!Μπέβερλι,Παπανικολάου.
3.επιβολή στο παρασκήνιο.ΕΓΙΝΕ!3-3,50άρηδες γκρίζοι λύκοι.
4.νίκες στις μεταγραφές με την βαζέλα.ΕΓΙΝΕ!Παπανικολάου.


Τι άλλο να ζητήσουμε???Ένα ζητήσαμε και δεν έγινε...ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ. Μακάρι να μην μας στοιχίσει!!!


Οι πρόεδροι πλέον έχουν κάνει τα πάντα...Είναι στο χέρι του προπονητή και των παικτών. ΜΟΝΟ. Πάμε γερά και η δεύτερη μας δυναστεία (μετά του 90') δεν θα πέσει ΠΟΤΕ.


Να είστε σίγουροι πως θα διαβάσουμε πάλι τα απίστευτα...Ότι ήτανε λάθος του Παπανικολάου, ότι δε θα παίζει, ότι θα θαφτεί, ότι είναι λάθος μεταγραφή, ότι ο Άρης μας ξεπουλήθηκε, ότι δεν θα βελτιωθεί ποτέ, ότι, ότι, ότι...


Αυτά και λεπτομέρειες πολλές μετά την ανακοίνωση!


υ.γ.1 Θα θυμάστε πως παρουσίασε τον Μπέβερλι ο κύριος ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ε???Αμούστακο, άγνωστο, αμερικανάκι, με ποινικό μητρώο.


ΙΔΟΥ πως παρουσίασε τον Νίκ Καλάθη.


"Στη θέση του είχαν ήδη αποκτηθεί δύο ταλέντα ικανά να αφήσουν εποχή (Καλάθης, Τέπιτς)."


Ο ΜΠΕΒΕΡΛΙ αμούστακος, άγνωστος, αμερικανός γκάνγκστερ και ο ΚΑΛΑΘΗΣ ταλέντο ικανό να αφήσει εποχή!!!


Γειά σου τεράστιε Παπαδογιάννη!!!


υ.γ.2 Τάδε έφη Καζλάουσκας


"Αυτό που συμβαίνει φέτος με τον Σοοφκλή είναι καταπληκτικό. Δεν είναι ότι έχει χάσει κιλά, το κυριότερο είναι ότι έφυγε από πάνω του όλο το λίπος. Η τελευταία μέτρηση, είτε το πιστεύετε, είτε όχι, δείχνει μόλις 16% λίπος στο κορμί του. Δεν ξέρω άλλους σέντερ στον κόσμο, να έχουν κάτι τέτοιο. Ούτε καν ο Γιάο. Τώρα, όλος ο όγκος του Σοφοκλή είναι μύες. Και πείτε μου ποιος μπορεί να τον σταματήσει? Γι αυτό …μη γράφετε πολύ γι αυτόν. Μη του κάνουμε κακό, αντί για καλό. Είναι σπουδαίος παίκτης και αντιδρά σα μωρό. Χθες μια ωραία πάσα του Καλάθη του έφτιαξε τη διάθεση…"


Ακούς Παναγιώτη Γιαννάκη???ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΛΕΣ!Κανόνισε δράκε...ΚΑΝΟΝΙΣΕ γιατί φέτος δεν έχει "κάνε την ομάδα πάλι πρώτη" αλλά ΕΦΥΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ. Μόνη διόρθωση στον Γιόνας είναι ότι αυτό το "δεν υπάρχει στον κόσμο" ισχύει για ΟΛΟ τον κόσμο εκτός απο τους Αμερικανούς. Στα 34 του και μετά απο τραυματισμό ο Σακίλ είχε 11% λίπος...Μην πούμε για τον Dwight Howard γιατί θα ξεφύγουμε!!!


υ.γ. 3 Κακός ο Τεοντόσιτς έ???16 λεπτά 4 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 3ασσίστ, 2 κλεψίμματα, 1 λάθος και αφανισμός Ρούμπιο. Ε καλός θα είναι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!ΧΟΧΟΧΟ που κάνει και ένας γνωστός μας...Αλλά και ο Νίκολα δεν ήτανε κακός...Τι λέτε???Κάνει για 15 λεπτά στον Ολυμπιακό?Ο Καημένος βέβαια έχει τώρα ΣΟΦΟ...ΚΑΗΜΕΝΕ νίκολα τι θα πάθεις! Απο την άλλη ο Λίνας δεν ήτανε όσο καλός πρέπει να είναι...Μην σας ξεγελάνε τα 5/7 δίποντα και 12 πόντοι...Ήταν μετριότατος. Έχουμε απαιτήσεις Λίνας!!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες