Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΤΟΡΟΣΙΔΑΡΟΣ...


Βγαλμένος σαν από παραμύθι! Ο Βασίλης Τοροσίδης έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο.

Αυτά που έχει κάνει την τελευταία εβδομάδα με τον Ολυμπιακό δεν τα έχουν κάνει άλλοι σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική τους καριέρα. Γκολ (νίκης) εναντίον της Άλκμααρ στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ στο Καραϊσκάκη, δύο ασίστ στην Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και ανατροπή του σκορ, δύο τεμάχια και στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ. Με το ένα τέρμα καλύτερο από τ΄ άλλο. Καρφωτή κεφαλιά λίγο πριν την λήξη του α΄ ημιχρόνου, σπριντ (που ξεκίνησε πίσω από τη σέντρα) και λόμπα στον ανήμπορο να αντιδράσει Σάχα.


Ο Τοροσίδης απέδειξε σε ένα ακόμα παιχνίδι την τεράστια κλάση του ως ποδοσφαιριστής. Ο σκάουτερ της Μαρσέιγ που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, σίγουρα θα έμεινε με ανοιχτό το στόμα. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη στην ηλικία του "Τόρο", οι οποίοι να είναι βασικοί στην Εθνική ομάδα της χώρας τους, να μπορούν να παίζουν σε όλες τις θέσεις της άμυνας και της μεσαίας γραμμής, ενίοτε και ως κρυφοί σέντερ φορ, αλλά και να σκοράρουν με όλους τους τρόπους;



Πολύ σωστά ενήργησε η διοίκηση του Ολυμπιακού και "έδεσε" τον Τοροσίδη το περασμένο καλοκαίρι στο λιμάνι κάνοντάς τους νέο συμβόλαιο. Όποιος θέλει πια τον "Τόρο" ας κοπιάσει. Στα 7 εκατομμύρια είναι το ύψος της ρήτρας αποδέσμευσης. Αφήστε, που ο Τοροσίδης ούτε που σκέφτεται τώρα για εξωτερικό. Μόνο στον Ολυμπιακό έχει το μυαλό του και πουθενά αλλού. Ο 24χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής εξελίσσεται σε ηγέτη αυτής της ομάδας. Με τις εμφανίσεις του, το πάθος του και τα καθοριστικά του τέρματα αξίζει αυτόν τον τίτλο.



Υ.Γ.: Μήπως θα έπρεπε να το σκεφτεί ο Ζίκο και να καθιερώσει τον Τοροσίδη στα χαφ; Λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνας υπάρχουν (Ζεβλάκοφ, Γκαλίτσιος, Πάντος). Ο "Τόρο" δυναμώνει το κέντρο του Ολυμπιακού, έχει πάθος, έχει τρεξίματα και το κυριότερο προσφέρει ασίστ και λύσεις στο σκοράρισμα.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες