Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Κρούσμα γρίπης σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη


Το πρώτο κρούσμα της νέας γρίπης σε σχολείο δεν άργησε να έρθει, περίπου μια εβδομάδα μετά την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς...


Ο ιος έκανε την εμφάνισή του σε μια μαθήτρια Λυκείου στη Θεσσαλονίκη. Η μαθήτρια παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και παραμένει στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει νοσήσει κανένας από το περιβάλλον της, ενώ οι αρχές παρακολουθούν και τους υπόλοιπους μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου.

Στο μεταξύ, έχουν ξεκινήσει και οι εφημερίες από τους ιδιώτες γιατρούς στο λεκανοπέδιο της Αττικής, προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς της νέας γρίπης. Τα ονόματά τους θα καταχωρούνται στον Τύπο και στην ιστοσελίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Κ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

Υπενθυμίζεται πως έχει γίνει ήδη η πρώτη παραλαβή της πρώτης δόσης των εμβολίων για τη νέα γρίπη στη χώρα μας. Τα εμβόλια είναι αποθηκευμένα στις νέες εγκαταστάσεις του Κεντρικού Εργαστηρίου Δημόσιας Υγείας (Κ.Ε.Δ.Υ) στη Βάρη. Από την παραλαβή αυτή, έως και το τέλος Φεβρουαρίου 2010 θα γίνονται σταδιακές παραδόσεις από τα εργοστάσια παραγωγής των εμβολίων τα οποία θα χρησιμοποιηθούν μέτρα από την ειδική έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φαρμάκων.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες