Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ξανά εκτός ο Ναδάλ απο την ενεργό δράση!


Μετά την τενοντίτιδα που αντιμετώπισε το καλοκαίρι στα δύο του γόνατα, η οποία του στέρησε τη συμμετοχή του σε Ρολάν Γκαρός και Γουίμπλεντον, ο Ραφαέλ Ναδάλ αναγκάστηκε και πάλι να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης! ...

Ο Ισπανός Νο2 στον κόσμο υποχρεώθηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το τουρνουά της Ταϊλάνδης (28/09) στην Μπανγκόκ, λόγω νέου τραυματισμού στους κοιλιακούς.
Ο Ναδάλ κατάφερε να δώσει το «παρών» πριν από περίπου ένα μήνα στο Αμερικανικό Οπεν, όπου αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, ωστόσο, κατά τη διάρκεια των αγώνων στο τουρνουά της Νέας Υόρκης είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς του. Ο χρόνος απουσίας του από τα κορτ θα είναι για περίπου δύο εβδομάδες, όπως του συνέστησε ο γιατρός του.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν θα παίξω στην Μπανγκόκ. Ανυπομονούσα για το συγκεκριμένο τουρνουά, όμως ο συγκεκριμένος τραυματισμός θέλει προσοχή. Ελπίζω να αγωνιστώ του χρόνου στην Ταϊλάνδη γιατί λατρεύω τη χώρα και έχω πολλούς θαυμαστές εκεί», τόνισε ο Ναδάλ στην προσωπική του ιστοσελίδα.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες