Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ...


ΜΑΣ ΡΕΖΙΛΕΨΑΤΕ,ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΤΕ,ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ....ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!!

Αν νομίζουν κάποιοι ότι η εικόνα ντροπή για τον Ολυμπιακό στην Κρήτη και η ξεγυρισμένη πεντάρα από τον Εργοτέλη δεν έχουν κόστος, πλανώνται οικτρά πλάνη! Ο Ολυμπιακός έγινε για 90 λεπτά ο κλόουν του πάρτι γενεθλίων του Εργοτέλη. Έγινε περίγελος όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας! Έγινε πρωταγωνιστής ειρωνικών σχολίων στα ραδιόφωνα και όπως πάει θα καταντήσει πεδίον δόξης λαμπρό για παντός είδους ανέκδοτα!

Επιτρέπεται ο μόνιμος τα τελευταία χρόνια πρωταθλητής Ελλάδας, να γίνεται ανέκδοτο έστω και σε φιλικά πάρτι; Επιτρέπεται να επικαλείται απουσίες για ένα τέτοιο παιχνίδι και τελικά να εκτίθεται σε ρεζιλίκι πρώτου μεγέθους; Επιτρέπεται να γελούν με τον Ολυμπιακό και οι πέτρες;

Όχι κύριοι. Όχι κύριε Κετσπάγια! Όχι κύριοι ποδοσφαιριστές που νοιάζεστε μόνο μήπως καθυστερήσει κανένα 15νθήμερο η δόση του παχυλού συμβολαίου σας!

Εδώ και τώρα πρέπει η διοίκηση να αναλάβει δράση. Μπορεί το ρόστερ να μην ολοκληρώθηκε όπως θα έπρεπε στην πρόσφατη μετεγγραφική περίοδο ωστόσο ο Ολυμπιακός απαγορεύεται να πετά λευκή πετσέτα και να γίνεται περίγελος προτού καλά καλά αρχίσει η χρονιά!

Μη νομίζουν μερικοί ότι επειδή μέχρι σήμερα στα επίσημα ματς η ομάδα πετυχαίνει το στόχο της, είναι και έτοιμη να υλοποιήσει στο σύνολό της την στόχευση ολόκληρης της χρονιάς. Ούτε οι ελλείψεις μπορούν να είναι άλλοθι για κανέναν. Αλίμονο αν αποκοιμηθούμε στο μαξιλάρι της πρόκρισης στους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ και της νίκης στην Λάρισα. Αντί για άλλα όνειρα θα δούμε εφιάλτες!

Το κακό είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει μόλις 13-14 παίκτες σε πραγματικά υψηλό επίπεδο! Όταν δεν παίζουν όλοι μαζί υπάρχει πρόβλημα. Ωστόσο, ο Κετσπάγια απαγορεύεται να κάνει αστεία πειράματα με στόπερ τον Μαρέσκα και τον Στολτίδη όποιος κι αν λείπει.

Ξυπνήστε κύριε Κετσπάγια κι αν δεν μπορείτε μόνος, καλό είναι να σας ξυπνήσουν! Πρόεδρε ανάλαβε δράση! Αλλιώς πρώτος εσύ θα υποστείς τις συνέπειες της θερινής ολιγωρίας γιατί ο κόσμος δε θα ανεχτεί την απαξίωση της ομάδας που εσύ ο ίδιος έκανες μόνιμη πρωταθλήτρια. Δεν μπορεί κανένας τσαρλατάνος ή μαθητευόμενος μάγος να παίζει στην πλάτη του Ολυμπιακού! Πρόεδρε λάβε λοιπόν τα μέτρα σου και τρίξε τα δόντια στον Κετσπάγια και τους ατσαλάκωτους μάγκες με τα παχυλά συμβόλαια...
ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΜΙΑ ΤΣΕΠΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΤΙΣΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ!!!Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ...ΜΗ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες