Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΑΝΤΟΝΙΟ!!!!!


Την σπουδαιότερη μάχη της ζωής του δίνει ο Μάρκος Αντόνιο.

Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς διαγνώσθηκε πως έχει καρκίνο στον φάρυγγα!

Ο 26χρονος μίλησε για την περιπέτεια που περνάει και συγκίνησε με την δύναμη που δείχνει για να το αντιμετωπίσει: «Αρχικά ένιωθα ενοχλήσεις στο πόδι και στη συνεχεία στο λαιμό. Οι γιατροί στην Ελλάδα μου είπαν πως επρόκειτο για μία μικρή μόλυνση! Όμως πέρασαν δύο μήνες και οι πόνοι συνεχίζονταν. Ο προπονητής μου, είπε να εξεταστώ στο Οπόρτο και εκεί η σύζυγός μου, που είναι από την Πορτογαλία, με έστειλε στον οδοντίατρο της», τόνισε αρχικά και κατέληξε:

«Εκείνος με τη σειρά του μου είπε να πάω αμέσως σε έναν ειδικό για εξετάσεις. Αποφασίστηκε πως έπρεπε εσπευσμένως να υποβληθώ σε επέμβαση για καρκίνο στον φάρυγγα».

Καταλήγοντας, ο Μάρκος Αντόνιο καταγγέλλει ως αντιεπαγγελματική την στάση της Οσέρ να μην του καταβάλλει τον μισθό του (52.000 ευρώ το μήνα) αλλά και να μην ανανεώσει την άδεια εργασίας του με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην Πορτογαλία!


1 σχόλια:

doremi είπε...

perastika sto palhkari... an ginetai dld... to xerame apo kairo, alla apo sebasmo den anaferame tpt..

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες