Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΚΟΚΚΑΛΗΣ 'Η ΑΛΛΙΩΣ...ΚΑΒΟΥΡΙΑΣ!!!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ?ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ 37 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ Σ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΜΟΛΙΣ...7 ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ?ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ 20 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΑΠ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ,12 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΑΠ ΤΑ 18000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ 5 ΕΚΑΤ.ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟ...ΣΥΝΟΛΟ 37 ΕΚΑΤ.ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ 'Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΒΟΥΡΙΑ!!!ΑΠ ΑΥΤΑ ΕΔΩΣΕ 3 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΜΑΤ ΝΤΑΡΜΠΙΣΙΡ, 2,5 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΟΛΑΦ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ 1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΝΤΣΟ ΜΑΡΕΣΚΑ...ΣΥΝΟΛΟ 7 ΕΚΑΤ!!!!ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΔΕ ΛΕΤΕ???ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ.... ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ: Αλεξανδρής, Ζέτερμπεργκ, Γιαννακόπουλος, Αμανατίδης και Ζε Ελίας. Σας λένε τίποτα αυτά τα ονόματα; Υπάρχει κάτι που να τα συνδέει;
Είναι οι παίκτες που έφυγαν το καλοκαίρι του 2003 (μαζί με τους Μπερμούδες, Αλβες, Γεωργίου).

Ποιοί τους αντικατέστησαν;
Πάντος, Στολτίδης, Τάτσης, Βάλλας, Μπούτσεκ, Καφές, Γεωργιάδης, Γκώνιας και Κούζμπα.

Η ιστορία έδειξε μόνο δύο από αυτούς έκαναν καριέρα με την «ερυθρόλευκη» την ώρα που έφυγαν οι μεγάλοι συντελεστές των 7 σερί πρωταθλημάτων και φυσικά έκρινε τις τότε κινήσεις σαν αποτυχημένες.

Ηταν το καλοκαίρι της μεγάλης αλλαγής της ομάδας του Ολυμπιακού, το καλοκαίρι που έγιναν τα τεράστια λάθη της διοίκησης. Τότε που το 3-0 επί του Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη και το έβδομο πρωτάθλημα είχαν ρίξει στάχτη στα μάτια όλων…

Το αποτέλεσμα της σεζόν που ξεκίνησε εκείνο το καλοκαίρι το ξέρουμε όλοι πολύ καλά. Νταμπλ για τον Παναθηναϊκό...

Καλοκαίρι του 2009

Ο μεγάλος αρχηγός και ίσως πιο σημαντικός ποδοσφαιριστής της ιστορίας του Ολυμπιακού, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς αποφασίζει να κρεμάσει τα παπούτσια του.
Την ίδια ώρα, ο καλύτερος αντικαταστάτης του που είχε βρεθεί ποτέ, ο Λέτο, φοράει την «πράσινη», βλέποντας τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τσιγκουνεύονται στη μεταγραφή του από τη Λίβερπουλ.
Ταυτόχρονα, έστω και τυπικά πια, κρεμάει τα παπούτσια του ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ενώ πωλείται και ο Μπελούτσι !

Ποιοί τους αντικατέστησαν; Κανείς !!!

Είναι εκπληκτικό αλλά ούτε καν κάποιος «Τάτσης» (με την έννοια ότι ανήκε σε μικρή ομάδα και έκανε την έκπληξη με τον ερχομό του) δεν ήρθε στη θέση των Τζόρτζεβιτς – Λέτο – Κοβάσεβιτς - Μπελούτσι και, φυσικά, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να γίνει «αυτός που ονειρευόμαστε» ούτε τώρα…

Είναι πραγματικά εκπληκτικό το ΠΩΣ τελικά σκέφτονται στη διοίκηση του Ολυμπιακού για την ομάδα. Την αφήνουν «γυμνή», παρά τα όσα βλέπει και παραδέχεται όλος ο κόσμος και παρά την αντίθετη άποψη και του προπονητή που θέλουν να στηρίξουν!

Είναι πραγματικά απίστευτο το ότι πέρασαν ΤΡΕΙΣ ολόκληροι μήνες από την ημέρα που ανακοίνωσε ο «Τζόλε» την αποχώρησή του (1η Ιουνίου) και ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ να βρουν έναν παίκτη να τον αντικαταστήσει, έστω και στο ελάχιστο.
Είναι τέλος, αξιοπερίεργο πως αυτοί οι άνθρωποι περιμένουν να δουν την ομάδα να παίζει στο Λονδίνο, στο Αλκμααρ και στη Λιέγη, έχοντας τρομερές ελλείψεις.

Και αυτό που μας πονάει περισσότερο; Το ότι όλα τα σημάδια μας θυμίζουν το καλοκαίρι του 2003. Τότε που δόθηκαν όλα τα …εχέγγυα στον Παναθηναϊκό για να κάνει το νταμπλ...

Συγχαρητήρια Κύριοι της Διοίκησης !

Το γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια ότι ΔΕΝ θέλετε να ...ξεφύγετε και πολύ από τις ελληνικές ομάδες. Τώρα (ξανά) καταφέρνετε να μας φτάσουν κιόλας !!!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ,,,ΑΣ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΠ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΟΣΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΑΜΕ...ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ,Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΟΥ ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ...ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ... ΕΕΕ ΟΟΟ ΑΛΛΙΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες