Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ANAΝΕΩΣΕ Ο ...ΚΑΡΑΒΟΥΤΑΣ!!!


ΕΝΤΑΞΕΙ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ...Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΑΡΑΒΟΥΤΑΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΩΣ ΤΟ 2012 ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΕΛΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ!!!!


Μία από τις μεγαλύτερες αγωνίες που είχαμε ήταν για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του ο Καραβούτης με τον περίγελο. Τελικά όλα πήγαν καλά και θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα με την αλογοτροφή στο στήθος. Μέχρι το 2012 θα θαυμάζουμε τις υπέροχες βουτιές του εντός των αγωνιστικών χώρων. Μας έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές ο Καραβούτας και σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να φύγει από την σχολή καταδύσεων της Παιανίας.

Ο ίδιος μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου δήλωσε ικανοποιημένος που θα κλείσει την καριέρα του στον περίγελο. Λογικό είναι, αφού θα μείνει σε μία ομάδα που του ταιριάζει απόλυτα. Απλά δεν πρόκειται να δει τίτλο, αλλά δεν πειράζει έτσι είναι η ζωή. Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι ότι ο Καραβούτας θα μείνει στον περίγελο και θα έχει νόημα η ζωή μας και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τις υπέροχες βουτιές του και το μοναδικό του σόου που δίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είσαι ο αρχηγός του περίγελου και αυτός που προσφέρει περισσότερο γέλιο απ' όλους. Μόνο τυχαία δεν έχεις το περιβραχιόνιο, αφού είσαι ο κορυφαίος. Συνέχισε έτσι έκανες τα πάντα για να ανανεώσεις το συμβόλαιο σου και δεν θέλουμε να αλλάξεις.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες