Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

9+1 διαφορετικές 11άδες για ΠΑΟΚ!


Εννιά βαθμούς από την κορυφή απέχει πλέον ο ΠΑΟΚ, ο κόσμος άρχισε να διαμαρτύρεται, με αποτέλεσμα διοίκηση, προπονητής και παίκτες να λειτουργούν πλέον υπό καθεστώς αφόρητης πίεσης. Κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο κι αυτό της Δευτέρας με τον Ηρακλή το πιο κρίσιμο. Μέχρι το επόμενο, βέβαια...

Αυτός που ζει με τη μεγαλύτερη πίεση είναι ο Φερνάντο Σάντος, τουλάχιστο όσο δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ των πρώτων αγωνιστικών δεν είναι η ομάδα που σχεδίασε κι ο ίδιος, αλλά κι αυτό έχει την εξήγησή του. Στα πρώτα εννιά παιχνίδια, Ευρώπης και πρωταθλήματος, ο Σάντος κατέβασε εννιά διαφορετικές ενδεκάδες και τη Δευτέρα εναντίον του Ηρακλή, με τον Παπάζογλου, που εξέτισε την τιμωρία του, στην αρχική ενδεκάδα (δεν υπάρχει άλλος φορ) θα κάνει το δέκα στα δέκα!

Δέκα παιχνίδια, δέκα διαφορετικές ενδεκάδες. Ας όψονται οι πολλοί τραυματισμοί. Από τους 24 παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, μόνο οι 11 έχουν γλιτώσει μέχρι τώρα, καθώς οι υπόλοιποι 13 αντιμετώπισαν μικρά ή μεγάλα προβλήματα τραυματισμών!

Κι αυτή την εβδομάδα, μάλιστα, ο Σάντος δεν μπορεί να περιμένει σπουδαίες επιστροφές. Απ΄ όλους όσοι είναι στα... πιτς, μόνο για τον Μουν υπάρχουν λίγες πιθανότητες να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Οι Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο και Βιτόλο, τρεις παίκτες, πάντως στους οποίους πόνταρε πολλά φέτος ο Σάντος, θα δουν κι αυτό το παιχνίδι από την κερκίδα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ περιμένει να περάσει κι αυτό το παιχνίδι και στο διάστημα της διακοπής να επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες (πλην του Αμπουμπακάρι, που έχει δρόμο ακόμα), να δουλέψει με τους παίκτες του και να παρουσιάσει έναν καλύτερο ΠΑΟΚ. Προϋπόθεση για να το κάνει αυτό με ηρεμία, είναι η νίκη επί του Ηρακλή. Διαφορετικά, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα, έστω κι αν ο Ζαγοράκης, όταν έλεγε το βράδυ της Κυριακής πως «εμείς συνεχίζουμε, ό,τι και να γίνει», απέκλειε στην ουσία ενδεχόμενο (οποιωνδήποτε) αλλαγών.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες