Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:"ΔΕΝ ΜΕ ΧΕΙΑ ΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΕΧΩ


Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Κορίτσια για Σπίτι» του TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ο Αντώνης Καφετζόπουλος εξήγησε τους λόγους της απουσίας του από τα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά και της αποχής του από αυτό που πολλοί αποκαλούν «star system»...

«Η τηλεόραση είναι σε μια μεταβατική φάση. Αυτό που ξέραμε μέχρι τώρα, με ένα διαφορετικό σίριαλ σε κάθε κανάλι κάθε βράδυ, έχει τελειώσει. Εδώ και πολλά χρόνια απέχω από αυτό που γίνεται γιατί δεν με έχει και ανάγκη κανείς σε αυτό το ψυχαγωγικό. Αλλά δεν είναι κάτι που έχω ανάγκη, μπορώ να ζω και χωρίς τηλεόραση» εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός, προσθέτοντας πως η οικονομική κρίση σίγουρα έχει παίξει ρόλο σε όλο αυτό: «Η τηλεόραση οφείλει να κάνει πράγματα φθηνά που να έχουν τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση. Η μυθοπλασία, οι σειρές, αυτά που εγώ ξέρω να κάνω, δεν είναι σε αυτή την κατηγορία».



Όσο για τους λόγους που ο ίδιος δεν μετέχει στα δρώμενα της ελληνικής σοουμπίζ: «Αυτό που λέγεται "star system" μού φαίνεται μια ψιλογελοία κατάσταση, και δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι θα με διασκέδαζε. Μου φαίνεται λίγο επαρχιώτικο το ελληνικό star system» σχολίασε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες