Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΩΝ...


Ο Άντερς Κρίστιανσον κοουτσάρισε με μαεστρία την ομάδα του, η οποία έφτασε σε μια τεράστια νίκη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Μετς. Οι ερυθρόλευκοι απέδωσαν εξαιρετικά και σε μεγάλο βαθμό αυτό οφείλεται και στον προπονητή.


Πάντως, ο Σουηδός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα επεισόδια που έλαβαν χώρα από τους φίλους των πράσινων στο τρίτο σετ. Ο ίδιος τόνισε ότι "είμαστε καινούργια ομάδα και δεν είναι εύκολο για εμάς να εκφράσουμε επιθετική συμπεριφορά. Σήμερα, παλέψαμε ακόμα και αν δεν είχαμε αυτή τη συμπεριφορά. Όσο για τους Έλληνες φιλάθλους; Δεν μπορώ να τους καταλάβω. Κανείς δεν έκανε άσεμνες χειρονομίες, κανένας δεν προκάλεσε. Δεν αξίζουμε αυτό το κοινό. Χρειαζόμαστε ένα διαφορετικό κοινό που να έρχεται στο γήπεδο για να παρακολουθήσει βόλεϊ".

Ο Ιβάν Μίλκοβιτς τόνισε με τη σειρά του: "Είμαι εδώ για να παίξω βόλεϊ, όχι να σκέφτομαι τους οπαδούς. Είχαμε την τύχη με το μέρος μας και πήραμε τη νίκη σε έναν αγώνα με πολλές κακές στιγμές για την ομάδα μου".

Ο Μίταρ Τζούριτς σχολίασε για όλα όσα έγιναν: "Κάτι πρέπει να αλλάξει στην Ελλάδα. Το βόλεϊ δεν είναι σαν το μπάσκετ ή το ποδόσφαιρο που υπάρχει σωματική επαφή. Εμείς δεν προκαλούμε κανέναν. Καμία ομάδα δεν βοηθά η διακοπή ενός αγώνα. Για παράδειγμα εκεί που ήμουν ζεστός, μία φάση αργότερα το σώμα μου είχε κρυώσει. Ούτε εμάς, ούτε τον Παναθηναϊκό βοήθησε η διακοπή".

Όσο για τον Ανδρέα Ανδρεάδη, ο οποίος αντιμετώπισε για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του και τα... άκουσε από τον κόσμο, είπε: "Με πείσμωσαν παραπάνω οι αποδοκιμασίες και ήθελα τη νίκη. Στο τάι μπρέικ δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Το κλειδί της νίκης ήταν ότι σταματήσαμε στα κρίσιμα σημεία τον Αγκάμεζ".


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες