Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

300 ΕΛΛΗΝΕΣ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Πως θα οργανωθούμε

Photobucket

Για την οργάνωση συστήσαμε μια μικρή και ευέλικτη οργανωτική επιτροπή.

Στην επιτροπή αυτή μετέχουν άνθρωποι που δεν ανήκουν σε κανένα κόμμα ή συνδικαλιστικό φορέα. Η επιτροπή αυτή δημιουργήθηκε μόνο για την οργάνωση αυτής της πρωτοβουλίας και μέτα την ολοκλήρωσή της θα διαλυθεί. Δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει πρόθεση για δημιουργία καμμίας οργάνωσης ή πολιτικού ή κομματικού φορέα οποιεσδήποτε και αν είναι οι συνθήκες.

Στην προσπάθεια συμμετέχουν όλοι όσοι και όσες επιθυμούν να βοηθήσουν , χωρίς κομματικές ταυτότητες και χωρίς να προσπαθήσουν να επιβάλλουν τις απόψεις τους ή την ιδεολογία τους.

Ο σκοπος αυτής της πρωτοβουλίας αρχίζει και τελειώνει μόνο με το μοναδικό αίτημά μας , αυτό της διενέργειας πολλαπλού δημοψηφίσματος . Τα ζητήματα θα τα θέσει ο ίδιος ο λαός. Στην κεντρική σελίδα κάνουμε μια πρώτη δημοσκόπηση ( χωρίς να αποκλείονται και άλλα που δεν έχουμε σκεφτεί) και τα δημοφιλέστερα προς το παρόν είναι :

· Άρνηση πληρωμής του χρέους και κήρυξη του ως απεχθές.

· Κατάργηση του μνημονίου και έξοδος από το ΔΝΤ

· Άρση της βουλευτικής ασυλίας και κατάργηση του νόμου περι ευθύνης υπουργών

· Αλλαγή του Συντάγματος για περισσότερη δημοκρατία και λαική κυριαρχία.

¨Οσοι και όσες δηλώσουν συμμετοχή θα ενημερωθούν προσωπικά (σε συνάντηση από κάποιο υπεύθυνο ομάδας της οργανωτικής επιτροπής), σχετικά με τις λεπτομέρειες της πρωτοβουλίας αλλά και θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν κάθε απορία τους ή ακόμα να διατυπώσουν νέες ιδέες που θα κάνουν πιο αποτελεσματική την προσπάθειά μας.

Και πάλι τονίζουμε ότι δεν πρόκειται για πολιτική κινηση με καταστατικό και δεν υπάρχει συνεπώς καμμία πολυσέλιδη ιδεολογική τοποθέτηση για να αναλύσουμε.

Κάθε εθελοντής/τρια θα καλεστεί να συμμετέχει στην ομάδα λειτουργίας που θα είναι παρούσα στην πλατεία για 6 ώρες, επιλέγοντας την βάρδια που θα διευκολύνει καλύτερα ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Δεν είναι απαραίτητη η καθημερινή παρουσία των εθελοντών.

Ενας εθελοντής μπορει να κάνει όσες βάρδιες μπορεί και όταν μπορεί . Θα το δηλώσει και θα εκπονηθεί πρόγραμμα ώστε κάθε εθελοντής θα γνωρίζει πότε είναι η βάρδιά του.

Κάθε εθελοντής δεν θα είναι ποτέ μόνος του. Θα είναι μέλος μιας πολυμελούς ομάδας που θα είναι παρούσα και θα μοιράζεται τα ιδια καθήκοντα με άλλα μέλη.

Δεν θα κάνουμε τίποτα παράνομο και δεν επιθυμούμε την βία οποιασδήποτε μορφής. Εξασκούμε το απόλυτα δημοκρατικό και συνταγματικό μας δικαίωμα να συγκεντρωνόμαστε σε δημόσιο χώρο με πολιτισμό και χωρίς να ενοχλούμε κανέναν ή να καταπατάμε τα δικαιώματα άλλων.

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες