ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ... |
Υλικά1/2 φλιτζ. αμυγδαλόψιχα ψιλοτριμμένη
1/2 φλιτζ. μαγιονέζα Hellmann’s
5-6 φύλλα ρόκας ψιλοκομμένα
2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε φέτες
2 πορτοκαλί πιπεριές κομμένες σε φέτες
2 μανιτάρια πορτομπέλο κομμένα σε φέτες
2-3 κουταλιές μαργαρίνη
2 κουταλιές παρμεζάνα τριμμένη
Πιπέρι
Κόκκους πιπεριού για το γαρνίρισμα
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε καλά τη μαγιονέζα, την παρμεζάνα, τη ρόκα, την αμυγδαλόψιχα και το πιπέρι.
Αλείφουμε τα φιλέτα με το μείγμα αμυγδαλόψιχας, τα τοποθετούμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (180ο C) για περίπου 20 λεπτά.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι-γκριλ λιώνουμε τη μαργαρίνη και ψήνουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια για 2-3 λεπτά.
Σερβίρουμε τα φιλέτα κοτόπουλου συνοδεύοντας με τα ψητά λαχανικά και γαρνίροντας με τους κόκκους πιπεριού
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 7 ΗΜΕΡΩΝ
- ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΝΤΥΘΗΚΕ...ΜΠΑΤΜΑΝ!
- Αυτό είναι το προσχέδιο για τον έντιμο συμβιβασμό της Αθήνας με τους δανειστές
- Αγριεύει η κατάσταση στο Αιγαίο... Απετράπη τουρκική επιχείρηση σε νησί!
- ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΛΙΟΝΑΚΗ;
- ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΠΙΖΩΝ ΑΠΟ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ ΚΑΙ ΧΙΡΟΣΙΜΑ...
- ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3-ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ-ΣΟΚ!
- 1984-FULL MOVIE (greek subtitles)
- Φόβος για μεγάλο σεισμό πάνω από 7 Ρίχτερ!
- ΤΖΟΝ ΠΕΡΚΙΝΣ: «Η Ελλάδα έχει πέσει θύμα οικονομικών δολοφόνων»
- Infomania: Μήπως είστε κι εσείς εξαρτημένοι;
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου