Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ


Για μετά το τέλος της σεζόν θα υπάρξει η όποια εξέλιξη στα διοικητικά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος φιλάθλων, "Κόκκινοι Ιππότες". "Καμία εξέλιξη μέχρι το τέλος της σεζόν"...


Το τελευταίο διάστημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στο στόχαστρο του συλλόγου "Κόκκινοι Ιππότες", προκειμένου η ομάδα να αλλάξει διοίκηση και να φύγει από τα χέρια της οικογένειας Γκλέιζερ. Η συγκεκριμένη ομάδα αποτελείται από εύπορους υποστηρικτές των "διάβολων" και έχουν ως στόχο την αγορά της ομάδας τους.

Η υπόθεση θυμίζει την ΠΕΚ του Ανδρέα Βγενόπουλου, μόνο που η διαφορά είναι για αγορά όλης της εταιρείας και όχι για συμμετοχή στη διοίκηση.

"Θα συνεχίσουμε κανονικά τη δουλειά, αλλά μην περιμένετε να υπάρξει κάποια εξέλιξη μέχρι το τέλος της σεζόν", ανέφερε η ανακοίνωση. Ωστόσο, έγινε γνωστό πως οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και μάλιστα στην όλη υπόθεση εμπλέκεται και η ιαπωνική χρηματοοικονομική εταιρεία Νοmura ( πρόσφατα έκανε εξαγορά της εταιρείας χρηματοοικονομικών συμβούλων Tricorn, την οποία συνέστησε ο Γκι Ντόσον, μέλος του συλλόγου "Κόκκινοι Ιππότες")




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες