Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον 21χρονο συμφοιτητή του υπό την απειλή όπλου


Μπορεί μια βραδιά ποδοσφαιρικού αγώνα να καταλήξει σε ένα βιασμό; Κι όμως μπορεί! Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται ένας 18χρονος φοιτητής στην Κρήτη ο οποίος και καταγγέλλει ότι πριν από μερικές μέρες ένας 21χρονος συμφοιτητής του τον ανάγκασε με την απειλή όπλου να προβεί σε σεξουαλική πράξη μαζί του. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του 18χρονου, το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη όταν ο νεαρός συναντήθηκε με τον συμφοιτητή του προκειμένου να παρακολουθήσουν μαζί ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.
Σάλος έχει ξεσπάσει στην πανεπιστημιακή κοινωνία του νησιού μετά το δυσάρεστο περιστατικό που συνέβη στον άτυχο 18χρονο. Πλέον, όπως εξελίσσονται οι καταστάσεις δεν θα μπορούμε να εμπιστευτούμε ούτε τους φίλους μας!
Το περιστατικό μας γεννάει ερωτηματικά σχετικά με το πόσο δυνατή είναι η κατοχή όπλου σε μια τόσο νεαρή ηλικία. Γνωρίζουμε βέβαια πως στην Κρήτη το αίμα βράζει και είναι κοινό μυστικό πως σχεδόν όλοι οι ντόπιοι έχουν στην κατοχή τους όπλα αλλά στο συγκεκριμένο περιστατικό μιλάμε για ένα 21χρονο φοιτητή που είναι πολύ πιθανόν να μην είναι μόνιμος κάτοικος του νησιού.
Πόσο εύκολη έχει γίνει πλέον η πρόσβαση και η κατοχή όπλων;; Μάλλον η αστυνομία θα πρέπει να αποδεσμεύσει κάποια άτομα από την προσωπική φρουρά των πολιτικών και να ασχοληθεί με θέματα και καταστάσεις που μας καίνε περισσότερο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες