Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Δημόσια συγγνώμη δήλωσε ο πρόεδρος της Toyota...


Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας Toyota, ο Ακίο Τογιόντα, για τα τεχνικά προβλήματα που είχαν ως αποτέλεσμα την ανάκληση εκατομμυρίων οχημάτων της εταιρείας.



Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Παρασκευή (5/2) ο πρόεδρος της εταιρίας μεταξύ των άλλων είπε: "Εκφράζω τη βαθιά λύπη μου για την αναστάτωση και τους φόβους που προκαλέσαμε στους πελάτες εξαιτίας των ανακλήσεων σε πολλές περιφέρειες. Πιστέψτε με, τα οχήματα Toyota είναι ασφαλή".
Επιπλέον, διαβεβαίωσε πως η Toyota θα βρει την καλύτερη λύση για τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στα φρένα του μοντέλου Prius.


"Η Toyota μελετά τα μέσα για να ρυθμιστεί το πρόβλημα των φρένων, όπως έγινε ήδη για τα Prius που έχουν κυκλοφορήσει από τον Ιανουάριο. Έδωσα οδηγίες για να βρεθεί μια λύση το συντομότερο δυνατόν", είπε χαρακτηριστικά και προσέθεσε: "Η ασφάλεια των πελατών είναι πρωταρχικής σημασίας για την Toyota. Προσπαθούμε να κάνουμε τα προϊόντα μας καλύτερα. Συνεπώς αυτή η διαδικασία είναι καλή για τους καταναλωτές", δήλωσε.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Nikkei, η εταιρία πρόκειται να προβεί σε ανακλήσεις σε ΗΠΑ και Ιαπωνία 270.000 οχημάτων της τελευταίας γενιάς του Prius, που κυκλοφόρησε πέρυσι.

"Σας παρακαλώ, πιστέψτε με, οι πελάτες μας είναι η πρώτη προτεραιότητά μας", κατέληξε ο κ. Τογιόντα παραδεχόμενος πως η εταιρία περνά περίοδο κρίσης.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες