Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

O KAIΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για την Πέμπτη (4/2) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.



Πιο αναλυτικά, στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και το βράδυ στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Παγετός κυρίως το πρωί και τη νύχτα, τοπικά ισχυρός.

Στα Νησιά Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες κυρίως στα νησιά του Ιονίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε νότιους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 ως 14 βαθμούς.


Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 ως 14 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες, Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοδυτικοί ως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 ως 13 βαθμούς.

Στα Νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 και στα νότια 5 τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 ως 12 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος γενικά, με ανέμους βορειοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ και τη θερμοκρασία από 3 ως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος με ανέμους βορειοδυτικούς ως 4 μποφόρ και τη θερμοκρασία από 2 ως 8 βαθμούς.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες