Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΑΘΩΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΝΟΒΑΤΟΥΣΕ...


«Λάδι» την έβγαλε 29χρονος άνδρας από την Ασυτραλία που κατηγορούνταν για βιασμό και τα δικαστήριο κατέληξε σε αθωωτική απόφαση, με την αιτιολογία της… υπνοβασίας!

Συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2009 ο Τρεντ Πόμπαρ από το Katherine Northern, της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας, σε έξοδό του με την παρέα του είχε καταναλώσει δύο ντουζίνες κουτάκια μπύρα, ρούμι, και αρκετά ποτήρια με κόκκινο κρασί.

Στη συνέχεια αφού αποφάσισε να γυρίσει σπίτι του, στο δρόμο άλλαξε πορεία και μπήκε στην οικία της γυναίκας που κατηγορείται ότι βίασε.



Εκείνη τη νύχτα ο σύντροφος του θύματος τον αντιλήφθητε και τον πέταξε έξω από το σπίτι πιάνοντας τον από τα πόδια!

Από την πλευρά του ο 29χρονος δήλωσε πως δε θυμάται απολύτως τίποτα για το περιστατικό ενώ το αλκοόλ που είχε καταναλώσει έφτανε τα 55 ποτά!

Το θύμα από την πλευρά της είπε στο δικαστήριο ότι έπεσε στο κρεβάτι να κοιμηθεί γυμνή και όταν ξύπνησε βρήκε τον κατηγορούμενο να κάνει έρωτα μαζί της.

Ωστόσο η υπεράσπιση κατάφερε να πείσει τους ενόρκους ότι ο Πομπάρ έχει ιατρικό ιστορικό υπνοβασίας και δεν έχει συνείδηση του τι κάνει όταν κοιμάται.

Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και η μαρτυρία της γυναίκας του Πόμπαρ, η οποία είπε ότι θυμάται περιπτώσεις που ο άνδρας της σηκώνονταν τη νύχτα από το κρεβάτι και ουρούσε στο συρτάρι ενός κομοδίνου ή έκανε μπάνιο χωρίς την επόμενη μέρα να θυμάται τίποτα!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες