Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ


Με την ευρεία πλειοψηφία των 266 ψήφων, ο Κάρολος Παπούλιας επανεξελέγη το πρωί της Τετάρτης Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Στο ευχαριστήριο μήνυμά του, ζήτησε τη συστράτευση όλων για να ξεπεραστεί η κρίση. Η ορκωμοσία του θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 12 Μαρτίου. Αυτήν την ώρα συναντάται με τον πρωθυπουργό στο Προεδρικό Μέγαρο...





«Είναι μεγάλη η τιμή που μου γίνεται, αλλά και πολύ μεγαλύτερη η ευθύνη που αναλαμβάνω ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ευχαριστώ τους εκπροσώπους του λαού για την τιμή που μου έγινε» είπε συγκινημένος ο Κ.Παπούλιας στον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, που τον ενημέρωσε για την εντολή που του έδωσε η πλειοψηφία των βουλευτών, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα αυτή την περίοδο.

«Είναι ανάγκη, για να ξεπεράσουμε την κρίση, να επιστρατεύσουμε όλες μας τις δυνάμεις και πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοση των θεσμών της ελληνικής πολιτείας. Ένα δίκαιο, ισχυρό και αποτελεσματικό κράτος μπορεί να ανατρέψει τη σημερινή κατάσταση και να ανοίξει δρόμους καλύτερους και ευτυχέστερους για τον ελληνικό λαό. Έχουμε όλοι μας το καθήκον, και η πολιτεία και οι πολίτες, να στρατευθούμε για μια ιστορική μετάβαση και στην αντίπερα όχθη πρέπει να βρεθούμε όλοι μαζί ενωμένοι. Σε αυτή την προσπάθεια στρατεύομαι μαζί σας».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες