Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Μία ακόμη διοργάνωση απέκτησε η NOVA. Συγκεκριμένα το συνδρομητικό κανάλι ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας για την απόκτηση των αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων προβολής του RBS 6 Nations για την περίοδο 2010 - 2013.




Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση ράγκμπι, αγωνίζονται οι εθνικές ομάδες Αγγλίας, Ουαλίας, Γαλλίας, Ιρλανδίας, Σκωτίας και Ιταλίας.
Το τουρνουά του 2010 θα διεξαχθεί από 6 Φεβρουαρίου μέχρι και 20 Μαρτίου και θα προβληθεί από τα κανάλια novasports.

Πρεμιέρα της διοργάνωσης το Σάββατο 6/2 με τους αγώνες Ιρλανδία - Ιταλία στις 16:30 και Αγγλία - Ουαλία στις 19:00. Την Κυριακή 7/2 θα προβληθεί ο αγώνας Σκωτία - Γαλλία στις 18:00.

O Τσίπρας στο «Τάδε έφη»

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, θα είναι φιλοξενούμενος του Λάμπη Ταγματάρχη σε μια εφ όλης της ύλης συζήτηση για την πολιτική και τον αθλητισμό, στην εκπομπή «Τάδε Έφη», που θα μεταδοθεί αυτή την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στις 18.30 από το novasports1.

Μεταξύ άλλων θα απαντηθούν :

Τι θα γίνει με τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ (και τι με του πολυμετοχικού ΠΑΟ; Πόσο ασφαλής νιώθει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (και πόσο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού) μετά τις τελευταίες εξελίξεις;

Θα καταφέρει το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει το κόμμα από την εσωστρέφεια και η πολιτεία να βγάλει την βία από τα γήπεδα;

Πως σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τα «πέτρινα χρόνια» που μπαίνουν οι εργαζόμενοι με την οικονομική πολιτική που εξήγγειλε η κυβέρνηση και πως την διαφαινόμενη έξοδο από τα πέτρινα χρόνια του Παναθηναϊκού;

Πως θα αντιμετωπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ το γήπεδο του Παναθηναϊκού, τον Δήμαρχο της Αθήνας και τους φιλάθλους του ΠΑΟ;

Σούπερ «Πάμε πακέτο», δεύτερος ο ALPHA

Εντυπωσιακά νούμερα έκανε το «Πάμε πακέτο» στον ALPHA την Πέμπτη 4/2, καθώς έφτασε μέχρι 37,3%, ενώ στο σύνολο το κανάλι έκανε 14,8% και ήταν δεύτερο πίσω από το MEGA που έκανε 21,4%. Η Μενεγάκη έκανε μέχρι 28,5% και ήταν πρώτη πάλι στα πρωινάδικα. Το εορταστικό της ΝΕΤ «Στην υγειά μας» έκανε μέχρι 25% και στο σύνολο το κρατικό κανάλι έπιασε 11,1%.

Κλήρωση Euro 2012 στην ΝΕΤ
Την κλήρωση των προκριματικών ομίλων του Euro 2012 από την Βαρσοβία θα μεταδώσει απευθείας η ΝΕΤ την Κυριακή 7/2 στις 13.00. Για λογαριασμό του κρατικού καναλιού στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, από όπου θα μάθουμε τους αντιπάλους της Εθνικής θα είναι ο Γιάννης Δάρρας.

«Τελικός» στον ΣΚΑΪ

Ο αγώνας Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός που θα δείξει ο ΣΚΑΪ την Πέμπτη 11/2 στις 21.45 για την Ευρωλίγκα του μπάσκετ παίρνει διαστάσεις «τελικού». Οι δύο ήττες του «τριφυλλιού» έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τους «πράσινους» και σίγουρα τυχόν αποκλεισμός από τους «8» δεν θα είναι καλό για το κανάλι του Φαλήρου.


O ΣΚΑΪ εκτός από το Μπαρτσελόνα - ΠΑΟ, θα δείξει και το Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα την Πέμπτη 25/2 στις 21.45 απευθείας από το ΟΑΚΑ.


ΝΒΑ στον ΣΚΑΪ

Τους αγώνες Ντιτρόιτ - Σαν Αντόνιο (01.00 Live) και Ορλάντο - Κλίβελαντ (03.00 μαγνητοσκόπηση) θα δείξει ο ΣΚΑΪ την Κυριακή 20/2 για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ.


Το πάρτι του ΑΝΤ1 για το «X-Factor»
Την επόμενη εβδομάδα (Παρασκευή 12/2) θα διεξαχθεί ο τελικός του «X-Factor» στον ΑΝΤ1 και λίγο πριν το μεγάλο νικητή το κανάλι διοργανώνει πάρτι την Τετάρτη 10/2 (22.00) στο Guzel (Λ. Κηφισίας 280, Σίδερα Χαλανδρίου).

Αναμονή για αντικαταστάτες στην ΝΕΤ

Την στιγμή που βρισκόμαστε σε αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση των Βασίλη Λυριτζή, Δημήτρη Οικονόμου, Πόπης Τσαπανίδου από την ΝΕΤ για τον ΣΚΑΪ, στην ΕΡΤ βρίσκονται σε αναζήτηση για τους αντικαταστάτες στην πρωινή ζώνη.

Για την θέση της Τσαπανίδου επικρατέστερη θεωρείται σύμφωνα με πληροφορίες η Μαρία Σαράφογλου, ενώ για την θέση του δίδυμου ακούγεται έντονα το όνομα του Τάκη Σπηλιόπουλου

Στιγμές καλλιτεχνικού πατινάζ στην ΕΤ1

Με την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Βανκούβερ του Καναδά, 12 Φεβρουαρίου, η ΕΤ1 την Κυριακή 7/2 (14.00) με τον Αλέξη Κωστάλα κάνει μία αναφορά στο Καλλιτεχνικό Πατινάζ, από τα πλέον δημοφιλή αθλήματα των Χειμερινών Ολυμπιακών, με μία αναδρομή σε μερικά από τα μεγάλα ονόματα που έγραψαν ιστορία στο άθλημα.

Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε, μεταξύ άλλων, τη Surrya Bonnaly, Victoria Volchkova, Ilia Kulik, Alexei Yagudin, Oksana Grischuk-Yevgeni Platov, Angelika Krylova-Oleg Ovsianikov, Maria Anissina- Gwendal Peizerat.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες