Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ "ΣΤΕΓΝΩΜΑ" ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ


Προβλήματα στην τροφοδοσία των καυσίμων ενδέχεται να σημειωθούν την εβδομάδα που έρχεται λόγω της απεργίας των τελωνειακών μέχρι και τις 18 Φεβρουαρίου, αλλά και των απειλών των βενζινοπωλών να πραγματοποιήσουν απεργιακή κινητοποίηση σε περίπτωση που επιβληθεί πλαφόν στα καύσιμα, όπως προειδοποίησε το υπουργείο Οικονομίας...


Τους φόβους για «στέγνωμα» της αγοράς από καύσιμα επιτείνουν και τα σχέδια των ιδιοκτητών βυτιοφόρων υγρών καυσίμων να μπουν κι αυτοί στον απεργιακό «χορό».

Απεργία για όλη την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή από Τρίτη έως Παρασκευή, εξήγγειλαν και οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών. Πρόκειται για τους εργαζόμενους στις εξής υπηρεσίες: ΚΕΠΥΟ, Χημείο Κράτους, Λογιστήριο του Κράτους, κεντρικές υπηρεσίες των υπουργείων Οικονομικών και Οικονομίας, Στατιστική Υπηρεσία, Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ΟΔΔΥ και Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων.

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου οι ιδιοκτήτες ταξί κατέρχονται σε νέα 24ωρη απεργία, ενώ στις 24 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί πανεργατική απεργιακή κινητοποίηση από τις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες