Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Τα ονόματα της Ρίτσας Μπιζόγλη και του Κώστα Αρβανίτη ακούγονται έντονα ότι θα αναλάβουν το πρωινό της ΝΕΤ στην θέση των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου.



Τενερίφη - Μαγιόρκα η πρεμιέρα του Conn-X
Με τον αγώνα Τενερίφη - Μαγιόρκα το Conn-X TV Sport κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 15/2 στις 22.00 στις μεταδόσεις των αγώνων του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

ΑΕΚ και Πριμέρα στον ΣΚΑΪ

Για πρώτη φορά την φετινή σεζόν θα μεταδώσει αγώνα της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Το κανάλι του Φαλήρου το Σάββατο 13/2 στις 16.45 απευθείας από την Κομοτηνή θα δείξει τον αγώνα της «Ένωσης» με τον Πανθρακικό.

Σε ότι αφορά το ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το ίδιο βράδυ (23.00) θα δείξει το ματς Βιγιαρεάλ - Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision η Ελλάδα

Στον πρώτο ημιτελικό της φετινής Eurovision, στις 25 Μαΐου, θα εμφανιστεί η Ελλάδα, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε στο Όσλο!

Η χώρα μας κληρώθηκε να διαγωνιστεί με: Σερβία, Φινλανδία, Ρωσία, Σλοβακία, Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Μολδαβία, Λετονία, Εσθονία, Ισλανδία, Μάλτα, Πορτογαλία, FYROM, Λευκορωσία, Βέλγιο, Πολωνία και Αλβανία.

Στον ίδιο ημιτελικό θα εμφανιστούν η Γερμανία και η Ισπανία, οι δύο από τους λεγόμενους «Big 4», που δεν μπήκαν στην διαδικασία της κλήρωσης.

Στον δεύτερο ημιτελικό (27 Μαΐου) θα διαγωνιστούν: Ελβετία, Λιθουανία, Σουηδία, Δανία, Αζερμπαϊτζάν, Ισραήλ, Αρμενία, Γεωργία, Τούρκια, Ιρλανδία, Σλοβενία, Ολλανδία, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος και Ρουμανία.

Σε αυτόν τον ημιτελικό θα διαγωνιστούν οι άλλοι δύο από τους «Big 4», η Μεγάλη Βρετανία και η Γαλλία, καθώς και η διοργανώτρια Νορβηγία.

H Ελλάδα θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό της βραδιάς. Η ακριβής σειρά εμφάνισης θα προκύψει από νέα κλήρωση, στις 22 Μαρτίου, οπότε και θα συναντηθούν οι αποστολές κάθε χώρας.

«Η Δίκη» για την Θύρα 7

Τα όσα θα επακολουθήσουν μετά το πέρας της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, θα συζητηθούν στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY "Η ΔΙΚΗ" την Δευτέρα 8/2 στις 23.00.

Επίσης θα γίνει εκτενής αναφορά στην επέτειο της τραγωδίας της Θύρας 7 (συμπληρώνονται 29 χρόνια από εκείνη τη μοιραία μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο) και θα προβληθούν οι δηλώσεις που έκαναν στον Χρήστο Παπαθεοφάνους οι πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Παναγιώτης Κελεσίδης και Νίκος Τσιαντάκης για το φετινό πρωτάθλημα.

Καλεσμένοι θα είναι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ Πέτρος Καραβίτης (είχε αγωνιστεί στο ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΑΕΚ στις 08/02/1981),ο πρώην διαιτητής Γιώργος Σπανέας,ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Παύλος Γερακάρης και ο δικηγόρος Ανδρέας Πάτσης.

Τρέιλερ για το πρωινό στον ΣΚΑΪ

Με σλόγκαν «Τρεις πρωινοί τύποι έρχονται στον ΣΚΑΪ» ξεκίνησαν στο κανάλι του Φαλήρου τα τρέιλερ για τον ερχομό των Λυριτζή - Οικονόμου - Τσαπανίδου. Βέβαια ακόμη δεν αναφέρονται ονομαστικά, καθώς τυπικά ανήκουν στην ΕΡΤ. Πάντως στο τρέιλερ διαφημίζεται η πρώτη εκπομπή 06.00-10.00 και η δεύτερη θα είναι 10.00-13.00.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες