Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου θα είναι η τελευταία ημέρα που θα βγουν στον αέρα της ΝΕΤ οι Βασίλης Λυριτζής - Δημήτρης Οικονόμου και Πόπη Τσαπανίδου. Πρόθεση των ιθυνόντων του ΣΚΑΪ είναι να ξεκινήσουν τις εκπομπές τους (06.00-10.00 το δίδυμο, 10.00-13.00 η δεύτερη) μέχρι την Δευτέρα 1 Μαρτίου.



Χωρίς 40άρια, αλλά πρώτη η Μενεγάκη
Σε χαμηλότερα επίπεδα συγκριτικά με την Δευτέρα 01/02 κυμάνθηκε στην τηλεθέαση την Τρίτη 02/02 η Ελένη Μενεγάκη και ο «Καφές με την Ελένη» στον ALPHA. Πάντως σε σχέση με τον ανταγωνισμό («Όμορφος κόσμος το πρωί» και «10 με 1 μαζί») έκανε καλύτερα νούμερα και ήταν πρώτη στα πρωινάδικα.

Στην μέγιστη τιμή έφτασε μέχρι 30,4%, ενώ κυμάνθηκε στα υπόλοιπα τέταρτα: 23,4%, 21,4%, 26,4%, 22,9%, 25,8%, 23,3%, 26,2%, 24,7%, 30,4%, 23%, 22,3% και 16,7%.

Μέτρια νούμερα το Κύπελλο

Μέχρι 16,4% έφτασε η τηλεθέαση του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ που έδειξε την Τρίτη 02/02 ο ALPHA για το Κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο. Στο σύνολο ο ALPHA έκανε 12,8% και ήταν τρίτος πίσω από το MEGA που έκανε 21,9% και τον ΑΝΤ1 που έπιασε 13,5%.

Ευρωλίγκα πόλο στην NOVA

Τους αγώνες του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου για την Ευρωλίγκα στο πόλο Ανδρών θα δείξει την Τετάρτη 3/2 η NOVA. Στις 19.00 το NovaSports 1 θα μεταδώσει το ματς Ολυμπιακός - Παρτιζάν, ενώ την ίδια ώρα το NovaSports 4 θα δείξει το παιχνίδι Γιουγκ - Πανιώνιος.

Ο Λαζόπουλος στον Real FM

Ο Νίκος Χατζηνικολάου την Παρασκευή 05/02 στις 10.00 θα φιλοξενήσει στην εκπομπή του στο Real FM τον Λάκη Λαζόπουλο.

Απολύσεις στην «Απογευματινή»

Αναταραχή στην «Απογευματινή, καθώς απολύθηκαν τρεις δημοσιογράφοι με σύμβαση αορίστου χρόνου και τέσσερις που εργάζονταν με δελτίο παροχής. Οι εργαζόμενοι μετά από έκτακτη γενική συνέλευση ζητάνε την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ.

«Στην υγειά μας» για τον Άκη Πάνου

Σε έναν από τους κορυφαίους λαϊκούς μας συνθέτες , τον Άκη Πάνου , είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας» , το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στις 22.00 στη ΝΕΤ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Τις μεγάλες του επιτυχίες , τραγούδια διαχρονικά και πολυαγαπημένα , όπως « Η ζωή μου όλη », « Το θολωμένο μου μυαλό », «Ρολόϊ κομπολόι»,« Ο τρελλός », « Η πιο μεγάλη ώρα », « Να είχα το κουράγιο », « Θα κλέισω τα μάτια » , ερμηνεύουν οι : Γεράσιμος Ανδρεάτος , Σοφία Παπάζογλου , Νίκος Δημητράτος , Ταξιάρχης Χάνος , Δημήτρης Ξανθάκης , Σοφία Αβραμίδου και Μανόλης Τοπάλης .


Ενώ παρίστανται και μιλούν για τον αυθεντικό δημιουργό οι : Μανώλης Ρασούλης , Γιάννης Κακουλίδης , Στέλιος Ελληνιάδης , Γιώργος Κοντογιάννης , Γιώργος Αρμένης , Γιώργος Χρονάς , Νίκος Μουρατίδης , Αντώνης Αντωνιάδης , Κώστας Βαξεβάνης , Μηνάς Βηντιάδης , Αγλαϊα Κυρίτση , Μαρία Νικόλτσιου και Μπάμπης Χατζιδάκης.

«Άνδρες της χρονιάς» στο STAR

Την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου το STAR θα δείξει την 14η απονομή των βραβείων «Άνδρες της χρονιάς» που διοργάνωσε το περιοδικό STATUS και πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 02/02. Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν οι Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου.

Σε ότι αφορά τα βραβεία μεταξύ άλλων ως τηλεοπτική προσωπικότητα βραβεύτηκε ο «εφιάλτης της κουζίνας» Έκτορας Μποτρίνι και ως ραδιοφωνική ο Τζίμης Πανούσης, ενώ το βραβείο ηθοποιού πήρε ο Γιάννης Μπέζος και δημοσιογράφου ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Χρυσός άνδρας του 2009 αναδείχθηκε Ο Ότο Ρεχάγκελ, και διεθνής άντρας, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Το βραβείο του συγγραφέα της χρονιάς πήγε στο δίδυμο Δοξιάδη - Παπαδημητρίου των Logicomix, συνθέτης του 2009 αναδείχθηκε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και επιστήμονας ο Γιώργος Λάγιος (πρωταγωνιστής στην κίνηση των αυτοκινήτων με υδρογόνο).

Ο Δημήτρης Παντερμαλής ανακηρύχθηκε manager της χρονιάς, ενώ ο Σισέ φαίνεται πως ξετρέλανε τους πάντες με την χαίτη του και βγήκε stylish man της χρονιάς.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της βράβευσης του Θανάση Βέγγου για το «έργο ζωής», καθώς και η βράβευση των Ελλήνων διασωστών στην Αϊτή (που ανέσυραν ζωντανό έναν νεαρό ενώ είχαν σταματήσει οι έρευνες εντοπισμού επιζώντων).

Την δική του «νότα» στη βραδιά έβαλε ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης.

Τσικνοπέμπτη στη ΝΕΤ
Στο κλίμα της Τσικνοπέμπτης (4/2) μας βάζει το απόγευμα, στις 16.00 η Μπήλιω Τσουκαλά στο «ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ» και παρουσιάζει ένα εορταστικό πρόγραμμα με καλεσμένους την Κατερίνα Κούκα και την ορχήστρα της, τον Απόστολο Γκλέτσο, την Κερασία Σαμαρά, την Κατερίνα Τσάβαλου και το καλύτερο κλαρίνο της Ρούμελης, τον δεξιοτέχνη Ηλία Νιώρα, με τους μουσικούς του.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, στις 22.00 με ένα ξεχωριστό λαϊκό πρόγραμμα και πολυαγαπημένα τραγούδια γιορτάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ» .

Ο Μπάμπης Τσέρτος, η Λένα Αλκαίου, ο Μιχάλης Δημητριάδης, ο Δημήτρης Ξανθάκης, ο Ζαχαρίας Καρούνης, η Ασπασία Θεοφίλου, ο Άκης Δείξιμος και η Ειρήνη Τουμπάκη ερμηνεύουν μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες.

Μαζί τους οι: Τζέσυ Παπουτσή, Κώστας Φλωκατούλας, Γιώργος Αμυράς, Ρένια Τσιτσιμπίκου, Γεωργία Ζώη, Γιολάντα Μπαλαούρα, Κατερίνα Μάντζιου, Δημήτρης Γρηγοράκης, Γιάννης Μανιός, Κατερίνα Σαβράνη, Ιωάννα Παλαιοπάνου, Δώρα Αναγνωστοπούλου, Γιάννης Καλλιάνος, Δεσποινα Βλεπάκη και Xριστιάνα Γαργαροπούλου.

Η «Πράσινη» στην Βίσση

Η εφημερίδα «Η Πράσινη» κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Πέμπτη 4/2 99(19.30) στο κέντρο «Αθηνών Αρένα» εκεί όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση (γνωστή για τα πράσινα αισθήματα της).

Ο ΔΟΛ προχώρησε στην εξαγορά του 50% του ΒΗΜΑ FM
Με ανακοίνωση του ΔΟΛ έκανε γνωστό ότι προχώρησε στην εξαγορά του 50% του ΒΗΜΑ FM. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Την 3/2/2010 υπεγράφη η συμβολαιογραφική πράξη σύμφωνα με την οποία η Δημοσιογραφικός Όμιλος Λαμπράκη αποκτά από την εταιρεία Petrie Investments Limited 155.000 μετοχές της ανώνυμης εταιρείας Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις CITΥ AE, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 50% του μετοχικού κεφαλαίου, έναντι ποσού 1.500.000 ευρώ. Η εταιρεία Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις CITΥ AE έχει στην ιδιοκτησία της το ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM (πρώην CITY FM)».

Πριμέρα Ντιβιζιόν στο Conn-X TV και Δευτέρα
Από την 22η αγωνιστική (την μεθεπόμενη Δευτέρα δηλαδή) το Conn-X TV Sport θα έχει ένα παιχνίδι του ισπανικού πρωταθλήματος κάθε Δευτέρα βράδυ να μεταδίδει. Όπως είχαμε αναφέρει πριν λίγες ημέρες η απόφαση της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και της ισπανικής λίγκα ήταν να γίνεται ένα παιχνίδι κάθε Δευτέρα βράδυ (22.00 ή 23.00). Έτσι το Conn-X TV Sport θα είναι αυτό που θα μεταδίδει εκείνη την ημέρα τον αγώνα.

Φιλικά Βραζιλίας και Αργεντινής στον ΟΤΕ

Σημαντικά φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Βραζιλίας και της Εθνικής Αργεντινής θα μεταδώσει το επόμενο διάστημα το αθλητικό κανάλι του ΟΤΕ (Conn-X TV Sport). H αρχή γίνεται στις 2 Μαρτίου με το ματς Ιρλανδία - Βραζιλία (22.00), ενώ θα μεταδοθούν και κάποια ματς της Αργεντινής, αντιπάλους της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Κύπελλο βόλεϊ στην ΕΤ1

Την Τετάρτη 10/2 στις 20.00 η ΕΤ1 θα μεταδώσει απευθείας τον αγώνα Άρης - Ηρακλής για το Κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ Ανδρών.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες