Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ


Σαν κεραυνός εν αιθρία, έπεσε στη σόουμπιζ, η είδηση του διαζυγίου του λαμπερού ζευγαριού Ελένης Μενεγάκης και Γιάννη Λάτσιου. Τρία εικοσιτετράωρα μετά το τέλος του “παραμυθένιου” γάμου πολλοί είναι οι επώνυμοι που σχολιάζουν το διαζύγιο της δεκαετίας...

Ο κουμπάρος της Ελένης, Πέτρος Κωστόπουλος σχολίασε από τον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής, ότι πλέον ένα διαζύγιο δεν είναι κάτι ξεχωριστό γιατί το 50% και πλέον των ζευγαριών είναι χωρισμένο, ενώ χαρακτήρισε ως “ξεκοιλιαστική”. τη διαδικασία διαζυγίου, προσθέτοντας: “Γιατί να είναι αλλιώς για τη Μενεγάκη;”.

Η σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου, Τζένη Μπαλατσινού, ερωτηθείσα σχετικώς από τους δημοσιογράφους, μετά από την επίδειξη μόδας του Χριστόφορου Κοτέντου, δήλωσε: “Δεν θέλω να το σχολιάσω ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά και επειδή είμαι μητέρα ελπίζω ότι θα τα ξαναβρούν. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία”.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου πολύ καλή φίλη και επίσης κουμπάρα της Μενεγάκη, καλεσμένη σε ραδιοφωνική εκπομπή δήλωσε: “Από εμένα δεν πρόκειται να πάρει κουβέντα κανένας για ένα τόσο αγαπημένο μου πρόσωπο, όπως η Ελένη Μενεγάκη. Μην με ρωτάτε, εγώ δεν ξέρω τίποτα. Σας διαβεβαιώνω, επίσης, ότι από τη στιγμή που δόθηκε στη δημοσιότητα η κοινή ανακοίνωση του ζευγαριού, δεν χτύπησε ούτε μια φορά το τηλέφωνό μου”.

Η Ρούλα Κορομηλά ανέφερε μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή: «Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα στα media, δεν μπορεί να χωρίσει κανείς εύκολα. Φαντάσου να θες να χωρίσεις και να έχεις την εμβέλεια της Ελένης. Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση τους. Όταν περιμένει όλη αυτή η λαίλαπα. Έκτακτες εκπομπές, έκτακτες εκδόσεις… Μπορεί να ήθελε να χωρίσει και νωρίτερα η Ελένη, αλλά φοβόταν ότι θα συμβεί όλο αυτό. Το αγοράκι τους είναι οκτώ χρονών και καταλαβαίνει τα πάντα. Φαντάσου τι μπορεί να συμβεί με τους συμμαθητές του;»

Τέλος, η Ελεονώρα Μελέτη καλεσμένη στο δελτίο ειδήσεων του Star το βράδυ της Δευτέρας (1/2) όταν ρωτήθηκε από τον Αιμίλιο Λιάτσιο να σχολιάσει το διαζύγιο, δήλωσε: “Η σημερινή εκπομπή ήταν η πιο δύσκολη που έχω κάνει. Δεν ήταν μια κατάληξη που την περίμενα, ήταν σαφώς δυσάρεστη. Είναι ένα λεπτό θέμα με πολύ λεπτές ισορροπίες. Υπάρχει μια αλήθεια αλλά πολλά σενάρια”.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες