Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Και με την βούλα πλέον οι τρεις... πρωινοί τύποι θα ξεκινήσουν στον ΣΚΑΪ από την Δευτέρα 22/2. Όπως ανακοίνωσε το κανάλι στο πρόγραμμα του ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου από την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου καθημερινά από τις 06.00-10.00 θα παρουσιάζουν την εκπομπή (διάρκεια 240 λεπτών) «Πρώτη γραμμή», διατηρώντας έτσι τον τίτλο που είχαν και στην ΝΕΤ.



Την σκυτάλη θα παίρνει στις 10.00 η Πόπη Τσαπανίδου με την εκπομπή «ΣΚΑΪ Τώρα» η οποία θα είναι διάρκεια 180 λεπτών και θα τελειώνει στις 13.00.

Το αντίο των τριών από την ΝΕΤ

Έπεσε η αυλαία την Παρασκευή 12/2 για τους Βασίλη Λυριτζή - Δημήτρη Οικονόμου και Πόπη Τσαπανίδου στην πρωινή ζώνη της ΝΕΤ. Οι τρεις τους αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό («Κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή») και πλέον ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους στον ΣΚΑΊ. Ο συναισθηματισμός δεν έλειψε την τελευταία ημέρα, όμως πλέον η ΝΕΤ ετοιμάζει τους Αρβανίτη - Μπιζόγλη και Σαράφογλου, ενώ ο οι τρεις θα λένε την καλημέρα από το Φάληρο.

Αλλαγές στο ALTER


Ανακατατάξεις έχουμε στο βραδινό πρόγραμμα του ALTER σε μια προσπάθεια το κανάλι να διεκδικήσει μεγαλύτερη πίτα στην τηλεθέαση.

Μια νέα ενημερωτική εκπομπή θα ξεκινήσει από την Καθαρή Δευτέρα 15/2 και θα προβάλλεται καθημερινά στις 21.00 με ημίωρη διάρκεια. Τίτλος της «Υδρόγειος» και στην παρουσίαση θα είναι ο δημοσιογράφος Χρήστος Κώνστας. Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, και από όλο το φάσμα της ειδησεογραφίας, την πολιτική, τις οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις, τα σπορ, μέσα από ρεπορτάζ και αναλύσεις.

Για το λόγο αυτό και όλες οι εκπομπές του καναλιού που καθημερινά ξεκίναγαν στις 21.00 θα πάνε τώρα στις 21.30 και στις 21.45(π.χ. «Πρόσωπο πρόσωπο»).

Αλλαγή ημέρας και ώρας για την εκπομπή του Βασίλη Δρυμούση «Showbiz news by night» στο ALTER. Από την Παρασκευή 19/2 και κάθε Παρασκευή θα προβάλλεται στις 21.30 (αντί για Τετάρτη στις 00.30).

Στο επίκεντρο ο Γαμπρίτσος

Τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας περί εμπλοκής του σε άλλη εταιρεία και τα σενάρια ότι εμφανίζεται αρνητικός να πάει στην ΕΡΤ έχουν φέρει στο επίκεντρο τον νέο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης Γιώργο Γαμπρίτσο. Ο ίδιος όμως εμφανίζεται κατηγορηματικός και τονίζει ότι θα πάει κανονικά στην ΕΡΤ.

Η «Δίκη» για Σούπερ Λίγκα και Europa League

Η διαμόρφωση της κορυφής στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα μετά το τέλος της 22ης αγωνιστικής και ο επερχόμενος αγώνας του ΠΑΟ με τη Ρόμα για το Γιουρόπα Λιγκ, θα συζητηθούν στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY, "Η ΔΙΚΗ" (Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 23.00) την οποία παρουσιάζει ο Κυριάκος Θωμαϊδης.

Καλεσμένοι θα είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΣΦΠ, Σάββας Παπάζογλου, ο πρώην διεθνής διαιτητής, Κώστας Λάππας, ο πρώην Υφυπουργός Πολιτισμού, Μανώλης Χατζηνάκης και ο πρόεδρος της "Ένωσης 1924", Κυριάκος Χήνας.

Άρης - Ξάνθη στις 16.00 στον ALPHA

Ο ALPHA την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου θα δείξει τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Άρη και στην Ξάνθη. Το ματς θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα προβληθεί από το «Κλ. Βικελίδης». Λόγω του αγώνα η εκπομπή «Δέστε τους» δεν θα μεταδοθεί εκείνη την ημέρα από τον ALPHA. Μετά το «Κους- κους το μεσημέρι (13.15) θα ξεκινήσει το παιχνίδι

Έρχεται το Mad WebRadio

To «Mad Webradio», είναι το νέο διαδικτυακό ραδιόφωνο του ΜΑD το οποίο βρίσκεται στο www.mad.tv. Πρόκειται για το νέο online ραδιόφωνο που υποστηρίζεται από το Mad Radio 106,2 και προσφέρει στους χρήστες του διαδικτύου ένα εκτενές νεανικό ρεπερτόριο που περιλαμβάνει τις πιο hot ελληνικές και ξένες επιτυχίες σε ένα «mad» playlist χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Οι χρήστες με ένα απλό κλικ στο webradio button στην κεντρική σελίδα του www.mad.tv έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν σε μορφή "streaming", non-stop τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Πρωτιά MEGA, δεύτερος ο ALPHA

Ακόμη μία ημέρα (Πέμπτη 11/2) το MEGA ήταν πρώτο κανάλι στο σύνολο της τηλεθέασης με 22,1%. Δεύτερος ήταν ο ALPHA με 14,4%, ενώ ο ΑΝΤ1 ακολούθησε με 13%.

Τελικός «Next Top Model» στον ΑΝΤ1


Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Την Καθαρά Δευτέρα 15/2 στις 9 το βράδυ, η Βίκυ Καγιά μας παρουσιάζει το Next Top Model της Ελλάδας!

Λίγο πριν από την τελική ετυμηγορία της κριτικής επιτροπής, η Μαρία, η Μόνικα, η Σεράινα και η Ιωάννα επισκέπτονται τη μαγευτική Βυτίνα με τη Βίκυ Καγιά, η οποία τους αποκαλύπτει το μεγάλο έπαθλο που περιμένει τη νικήτρια: ένα συμβόλαιο με το μεγάλο πρακτορείο μοντέλων MP MANAGEMENT στο Μιλάνο!

Ο Paolo Tomei, ιδιοκτήτης του διεθνούς πρακτορείου μοντέλων, βρίσκεται κοντά τους, προκειμένου να τις γνωρίσει και να αποκτήσει ίδια αντίληψη του ταλέντου τους, παρακολουθώντας με προσοχή τις δοκιμασίες της πασαρέλας, του casting και της φωτογράφησης.

Η τελική διαγωνιστική φωτογράφηση πραγματοποιείται στη συνέχεια, με φωτογράφο τον Δημήτρη Σκουλό, σε ένα εξαιρετικά πρωτότυπο concept. Ακολουθεί η συμμετοχή των finalists σε ένα λαμπερό Fashion Show που φέρει την υπογραφή του Χριστόφορου Κοτέντου, για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2010. Κοινό από το χώρο της μόδας, αλλά και τα μέλη της κριτικής επιτροπής παρακολουθούν την προσπάθεια των κοριτσιών λίγο πριν από την τελική επιλογή.

Ο Ολυμπιακός στο Sport TV

Τον αγώνα Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης για το πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λίγκα θα δείξει απευθείας το Sport TV το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 13.00.


Ξενύχτι για την Τελετή Έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών

Την Παρασκευή 12/2 στις 04.00 (ξημερώματα Σαββάτου) η ΕΤ1 απευθείας από το Βανκούβερ θα μεταδώσει την Τελετή Έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ θα μεταδοθεί και σε μαγνητοσκόπηση από το ίδιο κανάλι το Σάββατο 13/2 στις 12.00.

Βραδινό το ΠΑΟ - Ολυμπιακός στον ΣΚΑΪ

Στις 22.00 θα ξεκινήσει το ντέρμπι της Α1 μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό την Κυριακή 28/2 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση, αλλά και από διαδίκτυο του ΣΚΑΪ.

Αλλαγές στην Α1 μπάσκετ στην Nova

O αγώνας Μαρούσι-Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17/2 στις 18.30 και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports1 ενώ ο αγώνας Άρης-Ηλυσιακός θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα στις 20.30 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports3.

Το Disney Channel και στο Conn-X


Με το Disney Channel, το Νο 1 παγκοσμίως κανάλι για παιδιά, εμπλουτίζεται το Conn-x TV, η τηλεόραση από τον ΟΤΕ, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των διαθέσιμων καναλιών σε σχεδόν 50.

Σειρές και ταινίες τόσο για παιδιά όσο και για όλη την οικογένεια περιλαμβάνονται στο πλούσιο πρόγραμμα του Disney Channel, προσφέροντας διασκέδαση αλλά και επιμόρφωση μέσα από την ψυχαγωγία.

Το Disney Channel απευθύνεται σε δύο ξεχωριστές ηλικιακές ομάδες, μικρά παιδιά 2-5 και μεγαλύτερα 6-14 ετών και στις οικογένειές τους, προσφέροντας μία πλειάδα προγραμμάτων, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν η αγαπημένη «Hannah Montana», η επιτυχημένη σειρά κινουμένων σχεδίων «Ο Φινέας και ο Φερμπ» και ταινίες του Disney Channel, όπως το «High School Musical» και το «Camp Rock». Ακόμη, το κανάλι περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του καθημερινά την ενότητα Playhouse Disney, μία γκάμα ενημερωτικών - επιμορφωτικών εκπομπών για παιδιά προσχολικής ηλικίας όπως τις παγκοσμίως επιτυχημένες σειρές «Η Λέσχη του Μίκυ» και «Ο Μαστοράκος».

Εκτός από το Disney Channel, για τους μικρούς μας φίλους, μέσα από το Conn-x TV προβάλλονται και τα δημοφιλή Kids Co. και Baby TV, ενώ στις υπηρεσίες Film Express και Film Club είναι διαθέσιμες 24 ώρες το 24ωρο δεκάδες παιδικές ταινίες στην ειδική κατηγορία «παιδικά».

Πανζουρλισμός με τα ΜΜΕ για το ΠΑΟ - Ρόμα

Πονοκέφαλος έχει πιάσει τους ανθρώπους του γραφείου Τύπου του Παναθηναϊκού, σχετικά με τις διαπιστεύσεις του αγώνα Παναθηναϊκός - Ρόμα την Πέμπτη 18/2 στο ΟΑΚΑ. Οι Ιταλοί συνολικά θα φτάσουν τα 50 άτομα που έρθουν στην Ελλάδα για να καλύψ0υν το ματς, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» να προσπαθούν να βολέψουν την κατάσταση και με τους Έλληνες συναδέλφους.

America's Cup - Χειμερινοί μέσω Eurosport στον ΟΤΕ

To America's Cup, η σημαντικότερη διοργάνωση της ιστιοπλοίας που διεξάγεται από το 1851 και βρίσκεται σε εξέλιξη καλύπτει το Conn-X μέσω του Eurosport όπως και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα μπορούν να τους δουν οι συνδρομητές του καναλιού του ΟΤΕ, καθώς το Eurosport είναι στην πλατφόρμα του.

Μπάλα, βόλεϊ και Α1 στο Conn-X

Συναρπαστικοί αγώνες με εξαιρετικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, που υπόσχονται πολλά γκολ και δυνατές συγκινήσεις, σε Πριμέρα Ντιβισιόν, Καμπιονάτο και Μπουντεσλίγκα, οι καθοριστικές αναμετρήσεις Ζενίτ Καζάν - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - Ντιναμό Μόσχας για το «Top 12» του Champions League Volley, καθώς και οι αγώνες Πανιώνιος - Κολοσσός, Κολοσσός-Περιστέρι και Πανελλήνιος-Τρίκαλα για την Α1 Μπάσκετ, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών του Conn-x TV από Σάββατο 13 έως και Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.

Στο ποδόσφαιρο, τα ντέρμπι του Ισπανικού, του Ιταλικού και του Γερμανικού πρωταθλήματος, κλέβουν την παράσταση. Για την 22η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν, η κόντρα «μπλαουγκράνα-μερένχες» συνεχίζεται εκτός έδρας, με την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα να ταξιδεύει στη Μαδρίτη όπου φιλοξενείται από την Ατλέτικο και την Ρεάλ να αντιμετωπίζει της Χερέθ στο «Chapin». Στο κυνήγι των θέσεων που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, οι αναμετρήσεις Σπορτινγκ Χιχόν-Βαλένθια, Σεβίλη-Οσασούνα και Εσπανιόλ-Λα Κορούνια, αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για συναρπαστικό θέαμα και πολλά γκολ.

Επιπλέον από τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα, το Conn-x TV, εμπλουτίζει τις μεταδόσεις του ισπανικού πρωταθλήματος με ένα ακόμη παιχνίδι. Αυτή τη Δευτέρα θα μεταδοθεί ζωντανά, η αναμέτρηση Τενερίφη-Μαγιόρκα, στις 22.00.

Στην Ιταλία το σημαντικότερο παιχνίδι για την 24η αγωνιστική της «Σέριε Α», έρχεται ζωντανά από το «Σαν Πάολο» της Νάπολι, όπου η τοπική ομάδα θα επιδιώξει να σταματήσει την πρωτοπόρο Ιντερ. Μεγάλο ενδιαφέρον για τη μάχη της παραμονής στη «σέριε Α», παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις Πάρμα-Λάτσιο και Λιβόρνο-Μπολόνια.

Στην Γερμανία το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής περιλαμβάνει σπουδαία ντέρμπι κορυφής, με τους επίδοξους πρωταθλητές Λεβερκούζεν και Μπάγερν, να αγωνίζονται εντός έδρας με Βόλφσμπουργκ και Ντορτμουντ αντίστοιχα. Σάλκε-Κολονία και Άιντραχτ-Φράιμπουργκ, υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις και πολλά γκολ, με φόντο τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, αλλά και την Β' Γερμανίας.

Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα της Β' εθνικής κατηγορίας, θα μεταδοθεί ζωντανά, ο αγώνας Εθνικός Αστέρας-Πανσερραϊκός.

Επιπλέον την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, η αγωνιστική δράση συνεχίζεται στα αθλητικά κανάλια του Conn-x TV Sport, με τις ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων για την Α1 Μπάσκετ ανδρών, Κολοσσός-Περιστέρι και Πανελλήνιος-Τρίκαλα, καθώς και των επαναληπτικών αγώνων για το «Top 12» του Champions League Volley, Ζενίτ Καζάν - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - Ντιναμό Μόσχας.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες