Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΚΑΡΝΤΙΦ Ο ΤΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ...


Την ώρα που άπαντες στη Αγγλία ασχολούνται με το αν ο Φάμπιο Καπέλο θα αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Τζον Τέρι λόγω του θορύβου που έχει ξεσπάσει από την εξωσυζυγική του σχέση με 28χρονη Γαλλίδα -πρώην σύντροφο του Ουέιν Μπριτζ- ο ίδιος ο αμυντικός της Τσέλσι κάνει τα πάντα για να σώσει τον γάμο του με την Τόνι Πουλ.



Οπως αποκαλύπτει η σκανδαλοθηρική εφημερίδα "The Sun", ο Τέρι αναμένεται να ταξιδέψει στο Ντουμπάι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου για να περάσει λίγες μέρες με τη γυναίκα του ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα και να την πείσει να επιστρέψει στο σπίτι, αφού η Πουλ έφυγε μαζί με τα παιδιά όταν έγινε γνωστή η εξωσυζυγική σχέση Τέρι.
Το θέμα είναι πως ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14 Φλεβάρη) η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Κάρντιφ για τον 5ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Τσέλσι έδωσε σχετική άδεια στον ποδοσφαιριστή να απουσιάσει από το ματς ώστε να ταξιδέψει στο Ντουμπάι.

Οσον αφορά το θέμα με το περιβραχιόνιο, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της Premiership και φυσικά οι συμπαίκτες του είναι στο πλευρό του Τζον Τέρι και θεωρούν ότι πρέπει να είναι ο αρχηγός των "λιονταριών" στο Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού. Τόσο η κυβέρνη, όσο και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφεύγουν να πάρουν θέση για το θέμα, τονίζοντας πως ο καταλληλότερος να αποφασίσει είναι ο Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος μέχρι τώρα τηρεί σιγή ιχθύος.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες