Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Δεν πέρασαν λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της Sony Music που έβαζε... μπουρλότο στο «X-Factor» του ΑΝΤ1 με τις καταγγελίες κατά του Γιώργου Θεοφάνους και την ανακοίνωση του καναλιού που προσπαθούσε να ρίξει νερό στην φωτιά, ήρθε νέα ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας να ξεκινήσει καινούργιο κύκλο αντιπαράθεσης.




«Με την ανακοίνωση της στις 29 Ιανουαρίου 2010, η Sony Music κατήγγειλε ενέργειες του κ. Γιώργου Θεοφάνους, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την αποχώρηση της Ήβης Αδάμου από το X-Factor, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010.

Η Sony Music προέβη στην ανακοίνωση αυτή, με μόνο γνώμονα την διαφύλαξη του κύρους και της αξιοπιστίας του talent show X-Factor, του οποίου είναι σε παγκόσμιο επίπεδο, η μόνη επαθλοθέτρια και αποκλειστική δικαιούχος των δισκογραφικών και management δικαιωμάτων των συμμετεχόντων. Για το λόγο αυτό, στην πρώτη μας ανακοίνωση περιοριστήκαμε να ζητήσουμε απλά την αποκατάσταση των συνεπειών των ενεργειών του κ. Θεοφάνους, χωρίς να επεκταθούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Λίγο πριν από την έκδοση της πρώτης αυτής ανακοίνωσης, ενημερώναμε με κάθε λεπτομέρεια και την Διοίκηση του Αnt1 και ζητήσαμε να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την διασφάλιση του αδιάβλητου και της αξιοπιστίας του X-Factor.

Δυστυχώς όμως, ουδεμία ανταπόκριση υπήρξε από πλευράς Αnt1. Αντίθετα, ο μεν Αnt1 εξέδωσε ανακοίνωση η οποία καλύπτει πλήρως την συμπεριφορά του κ. Θεοφάνους, ο δε κύριος Θεοφάνους συνεχίζει να εκφράζει δημόσια απειλές και ειρωνικά σχόλια για την Εταιρία μας. Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να δημοσιοποιήσουμε τα πραγματικά περιστατικά καθώς και τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας, για την αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και την προστασία της φήμης της Εταιρίας μας και της αξιοπιστίας του X-Factor.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Είναι απόλυτα ανακριβής και παραπλανητική η δήλωση του Αnt1 ότι δήθεν η Sony Music «επιθυμούσε» την Ήβη Αδάμου ως νικήτρια του X-Factor. Η Sony Music, με την διεθνή σύμβαση την οποία έχει αποδεχθεί και ο Αnt1, έχει το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να υπογράψει τον πρώτο νικητή και ταυτόχρονα έχει την πρώτη option να υπογράψει οποιονδήποτε άλλον από τους συμμετέχοντες στο X-Factor επιλέξει.

2. Αφού ο Αnt1 ισχυρίζεται ότι τα πρόσωπα που απαρτίζουν την εξεταστική επιτροπή του X-Factor (άρα και ο κ. Θεοφάνους) έχουν «αποδείξει» την συνέπεια και αξιοπιστία τους, παραθέτουμε κατωτέρω χαρακτηριστικό απόσπασμα του e-mail που εστάλη από τον κ. Θεοφάνους στον Δ/νοντα Σύμβουλο της εταιρείας μας καθώς και στον συνεργάτη μας κ. Γιάννη Δόξα στις 2 Ιανουαρίου 2010: «..........?????? Μου στέλνεις τραγούδια για Ήβη και Ελευθερία, να σου απαντήσω σαν τι? Σαν μάνατζερ που δεν παίρνει ποσοστό?

Σαν συμπαραγωγός που δεν συμμετέχει στις ηχογραφήσεις? Σαν φίλος πολύ ευχαρίστως αν θες τη γνώμη μου, αλλά... ΓΙΑΤΙ NΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΗN ΗΒΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧNΙΔΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟN ΤΕΛΙΚΟ?

ΠΟΙΟ ΕΙNΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟN? Γιατί να μη βοηθήσω κάποιον η κάποια άλλη που θα έχω κάποιο κίνητρο?

Για τη ψυχή της μάνας μου?

Για τη δόξα η το credit?

Και μην εκπλαγεί κάνεις με τα αποτελέσματα. Και αυτό δεν είναι απειλή. Είναι επαγγελματική προσέγγιση.........»

Το ανωτέρω κείμενο είναι σαφές και ξεκάθαρο και δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τους στόχους και προθέσεις του κ. Θεοφάνους, του κατά τα άλλα «αξιόπιστου» κριτή κατά τον Αnt1.

Στο σημείο αυτό, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι πραγματικά μας ήταν αδύνατον να πιστέψουμε τα όσα μας έγραφε ο κ. Θεοφάνους. Σε μια ύστατη προσπάθειά μας να τον συνετίσουμε, ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας, του έστειλε στις 4 Ιανουαρίου 2010 απάντηση, της οποίας αποσπάσματα παραθέτουμε παρακάτω:

«Δεν καταλαβαίνω και εγώ !!!Μήπως πρέπει να μιλήσω με Λεβεντη και Λατσιο και Κυριακου και Simon Cowell kai Freemantle kai Syco !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΒΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ??ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ??ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ?ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ !!.................................................

.............................ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΑΤΙΜΗΣ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ) ΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ......................»


Μετά την απάντησή μας αυτή, θεωρήσαμε ότι ο κ. Θεοφάνους θα συνειδητοποιήσει τις επιπτώσεις που θα είχε η πραγμάτωση της απειλής του, και ήμασταν βέβαιοι ότι το θέμα έχει λήξει.

Ο λόγος για τον οποίο ο κ. Θεοφάνους έστειλε το συγκεκριμένο e-mail, είναι διότι η Sony Music αρνήθηκε να δεχθεί επιχειρηματικές προτάσεις του προς την εταιρεία αλλά και σε συμμετέχοντες στο X-Factor έναντι αδράς αμοιβής. Ο προφανής σκοπός του εν λόγω e-mail ήταν να πιέσει την Sony Music να αλλάξει την απόφασή της. Όταν αντιλήφθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, ο κ. Θεοφάνους πραγματοποίησε την απειλή του και με τη δική του ψήφο η Ήβη Αδάμου τέθηκε εκτός διαγωνισμού στις 22 Ιανουαρίου 2010.

Αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος για τον οποίο η Sony Music ζήτησε με την προηγούμενη ανακοίνωσή της την αποκατάσταση της καταφανούς αυτής αδικίας.

3. Αντί λοιπόν ο Αnt1 να φροντίσει για την διατήρηση του κύρους του διαγωνισμού και να λάβει τα ενδεικνυόμενα μέτρα κατά του κ. Θεοφάνους, έβγαλε μια ανακοίνωση με την οποία τον στηρίζει πλήρως, ειρωνευόμενος ταυτόχρονα τη Sony Music ότι δημιούργησε το όλο θέμα διότι δήθεν ήθελε την Ήβη νικήτρια του διαγωνισμού, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι η Sony Music έχει εξασφαλισμένα συμβατικά τα δικαιώματα τόσο επί του νικητή όσο και επί των λοιπών συμμετεχόντων.


Ο δε κύριος Θεοφάνους συνεχίζει τα δεικτικά σχόλια κατά της Sony Music και βγαίνει δήθεν συντετριμμένος με δηλώσεις προς το κοινό: «Είμαι κριτής σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι όπως είναι το X- Factor αλλά κυρίως είμαι δημιουργός και πάνω απ' όλα άνθρωπος. Λοιπόν η Sony το ξέχασε αυτό, παρακαλώ πολύ εσείς να το θυμάστε»


Tι άνθρωπος όμως είναι ο κ. Θεοφάνους ο οποίος απέβαλε από το X-Factor ένα 16χρονο ταλαντούχο κορίτσι διότι δεν επέτυχε μια επικερδή γι αυτόν ατομικά επιχειρηματική συμφωνία, το αφήνουμε στην κρίση των ανθρώπων που θα διαβάσουν την ανακοίνωση αυτή και γενικά του κόσμου, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των ανθρώπων της μουσικής.

Ελπίζουμε ότι ο κ. Θεοφάνους δεν θα θελήσει να δώσει συνέχεια στο θέμα και ότι ο Αnt1 θα πάρει τα απαραίτητα μέτρα για την εξασφάλιση της φερεγγυότητας του X-Factor.

Σε κάθε περίπτωση, η Sony Music έχει ήδη αναθέσει στους νομικούς συμβούλους της τη λήψη κάθε αναγκαίου μέτρου για την προστασία των νομικών δικαιωμάτων, του ονόματος και της φήμης της».


Σε ρυθμούς Europa League ο ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 μας βάζει στο κλίμα της μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης κάθε Σάββατο, μέσα από τις τρεις ειδικές εκπομπές «ΑΝΤ1 Europa League».

Στην δεύτερη εκπομπή, αυτό το Σάββατο 6/2 στις 16:10, γνωρίστε το στρατηγείο της Ρόμα (αντιπάλου του Παναθηναϊκού) και τη λειτουργία της ομάδας.

Στον ΑΝΤ1 μιλούν η Πρόεδρος της ομάδας Ροζέλα Σένσι και ο εκτελεστικός διευθυντής Τζιανπάολο Μοντάλι, παλιός προπονητής βόλεϊ του Ολυμπιακού. Για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό δίνει τις εκτιμήσεις του ο αρχηγός της ομάδας, διεθνής Ιταλός ποδοσφαιριστής Ντανιέλε ντε Ρόσσι.

Για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού, αλλά και για τη διοργάνωση μιλάει από το Βερολίνο ο πρώτος σκόρερ της εθνικής μας ομάδας, Φάνης Γκέκας, που αποκαλύπτει ακόμη τα σχέδια του για τη νέα του καριέρα στη Χέρτα Βερ, αλλά και για την παρουσία της εθνικής μας στα τελικά του μουντιάλ.

Ακόμη, τεχνική ανάλυση για τα παιχνίδια του τριφυλλιού με την Ρόμα, αλλά και του Ολυμπιακού με την Μπορντό για το Champions League, από τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η εκπομπή περιλαμβάνει ακόμη την επίσημη παρουσίαση στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της UEFA για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ρόμα, με αποκλειστικές δηλώσεις του Σισέ και του Νιόπλια.

Τέλος, θα γνωρίσουμε τα αστέρια των ομάδων που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στους επόμενους αγώνες του Europa League, ενώ θα θυμηθούμε μοναδικές στιγμές από τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και της Ρόμα στη φάση των ομίλων.

Περιγραφές Σούπερ Λίγκα

Ο Δημήτρης Καννελάκης θα περιγράψει το Σάββατο 6/2 για λογαριασμό του NovaSports 1 τον αγώνα Καβάλα - ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ το ΑΕΚ - Ξάνθη θα περιγράψει ο Γιάννης Καραλής.


Την Κυριακή 7/2 ο Γιώργος Λυκουρόπουλος θα είναι στην περιγραφή του Ατρόμητος - Πανιώνιος, ο Ισίδωρος Πρίντεζης στο Εργοτέλης - Αστέρας Τρίπολης, ο Δημήτρης Κανελλάκης το Ηρακλής - ΠΑΟΚ και ο Μανώλης Δράκος το Λάρισα - ΠΑΟ.

Μέχρι 19,9% το Κύπελλο στον ALPHA

Ο αγώνας Παναθηναϊκός - Καλλιθέα που έδειξε ο ALPHA για το Κύπελλο Ελλάδας την Τετάρτη 3/2 έφτασε μέχρι 19,9%, ενώ στο σύνολο το κανάλι της Κάντζας έκανε 13,7% και ήρθε τρίτο. Πρώτο ήταν το MEGA με 21,9% και δεύτερος ο ΑΝΤ1 με 14,3%.

Παραμένει πρώτη η Μενεγάκη

Μέχρι 28,8% έκανε η Ελένη Μενεγάκη την Τετάρτη 3/2 με το πρωινό της στον ALPHA και παρέμεινε πρώτη συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.

Κορυφή διατηρήθηκε το «Πρώτο Θέμα» πανελλαδικά

Την μοναξιά της κορυφής απόλαυσε και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου το «Πρώτο Θέμα» στις κυκλοφορίες των κυριακάτικων εφημερίδων, καθώς πούλησε 204.200 φύλλα. Αναλυτικά είχαμε:

«ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» (204.200)

«ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής» (166.090)

«REAL NEWS» (124.760)

«ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» (122.860)

«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΡ.» (122.250)

«ΕΘΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» (119.080)

«VETO» (43.140)

«ESPRESSO ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» (33.870)

«ΤΥΠΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» (30.270)

«ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» (20.770)

«ΤΟ ΠΑΡΟΝ» (12.350)

«ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΥΡ.ΕΚΔ.» (9.660)

«ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ Κυριακής» (7.350)

«Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» (5.010)

«ΑΥΡΙΑΝΗ Κυριακής» (3.100)

«Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» (2.840)

«ΤΟ ΑΡΘΡΟ» (2.360)

«ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΚΥΡ. (Μιχαλ.)» (2.300)

«ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» (660)

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» (230)


Ριβάλντο, Ντενίλσον στην NOVA
Η 21η αγωνιστική της Superleague, ξεκινάει στη nova την Παρασκευή 5/02, στις 19.00, με την εκπομπή Superleague Preview που προβάλλεται από το novasports1 .

Ο Γιάννης Πάγκος μας ξεναγεί στον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου με θέματα που αφορούν στους αγώνες του Σαββατοκύριακου και όχι μόνο.

Αυτή την εβδομάδα, ο κορυφαίος παίκτης που αγωνίστηκε στην Ελλάδα, ο Ριβάλντο αναπολεί τις ευχάριστες στιγμές που έζησε στη χώρα μας. Ο συμπατριώτης του και πρώην συμπαίκτης του στην Εθνική Βραζιλίας, Ντενίλσον δίνει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην κάμερα του novasports. Ο νέος προπονητής της Καβάλας, Ααντ Ντε Μος μοιράζεται μαζί με τους τηλεθεατές, τις ποδοσφαιρικές εμπειρίες που συγκέντρωσε στα Ευρωπαϊκά γήπεδα.

Επίσης οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν δύο μεγάλα αφιερώματα στους αγώνες, Ηρακλής - ΠΑΟΚ και Λάρισα - Παναθηναϊκός με όλες τις μεγάλες τους μάχες στο παρελθόν στο πλαίσιο της Α΄Εθνικής


Στις 18.30 στην ΝΕΤ ο τελικός ΠΑΟ - Ολυμπιακός
Οριστικά στις 18.30 θα ξεκινήσει ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό που θα γίνει το Σάββατο 20/2 στο κλειστό του Ελληνικού και θα μεταδοθεί από την ΝΕΤ.

H ΕΡΤ εκείνη την ημέρα αναμένεται να έχει αρκετό pre game πριν το τελικό, ενώ θα έχει και μετά το τέλος του αγώνα το τρίτο ημίχρονο με δηλώσεις πρωταγωνιστών.

Έρχεται το «Wipe out» στον ΑΝΤ1

Περισσότεροι από 300 Έλληνες ταξίδεψαν στην Αργεντινή, αποφασισμένοι να δοκιμάσουν τα όριά τους και να ζήσουν την πιο δυνατή κι εξωτική εμπειρία της ζωής τους: το νέο adventure game WIPE OUT.

Η Ελένη Καρποντίνη, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και ο Δημήτρης Μενούνος μας παρουσιάζουν όλους τους άθλους των τολμηρών παικτών του WIPE OUT, από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 9 το βράδυ!

Ένας τεράστιος στίβος θεαματικών δοκιμασιών έχει στηθεί σε φυσικούς χώρους της μαγευτικής Λατινοαμερικάνικης χώρας. Εκεί οι παίκτες καλούνται να αποδείξουν τις ικανότητές τους και να ξεπεράσουν διάφορα εμπόδια. Τα μόνα απαιτούμενα προσόντα είναι η τόλμη, η σωματική ευελιξία και το χιούμορ!

Σε κάθε επεισόδιο έχουμε 24 παίκτες. Η Ελένη Καρποντίνη βρίσκεται εκεί, στο πλευρό τους, για να μας μεταφέρει τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις τους. 4 από αυτούς τους παίκτες καταφέρνουν να φτάσουν στην τελική φάση, που είναι μια εντυπωσιακή νυχτερινή αναμέτρηση. Αλλά μόνο ένας θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο του WIPE OUT.

Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και ο Δημήτρης Μενούνος, από τη ζεστασιά και την ασφάλεια του τηλεοπτικού στούντιο, σχολιάζουν τα τεκταινόμενα με τον δικό τους, ξεχωριστό χιουμοριστικό τρόπο. Ας τους γνωρίσουμε:

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ:

Απόφοιτος της δραματικής σχολής Βεάκη (γιατί, όπως λέει, μόνο εκεί του δώσανε πτυχίο) και ιδρυτικό μέλος της ομάδας κωμικών της Λουκίας Ρικάκη στις «Νύχτες Κωμωδίας». Η επαγγελματική του πορεία περιλαμβάνει πολλαπλές δραστηριότητες: stand up comedy, τηλεόραση (παρουσίαση και κείμενα σε σατιρικές εκπομπές, τηλεπαιχνίδια, shows και συμμετοχή σε σειρές), ραδιόφωνο (σατιρικές εκπομπές) και επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΝΟΥΝΟΣ:

Εξίσου δραστήριος με τον Χριστόφορο, είναι απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης και επιπλέον, ξέρει να ράβει και να μαγειρεύει! Eχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης, σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες, ενώ συχνά «δανείζει» τη φωνή του σε αγαπημένους animated χαρακτήρες της Pixar και της Dreamworks. Τα τελευταία χρόνια κάνει καθημερινές μουσικές εκπομπές στο ραδιόφωνο, ενώ παράλληλα παίζει τύμπανα, κιθάρα και τραγουδάει!

Από το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, ζήστε δυνατές περιπέτειες στον ΑΝΤ1. <

Οι συντελεστές του WIPE OUT:

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Πάττυ Ξυράφη

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Βορίδης

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Γιάννης Κρύος

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Βέτα Χατζηιωάννου

ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ENA PRODUCTIONS


All Star Game μπάσκετ Γυναικών στην ΕΤ1

Την Δευτέρα 8/2 από τις 16.30 η ΕΤ1 θα μεταδώσει απευθείας από το κλειστό της Καλλιθέας την γιορτή του γυναικείου μπάσκετ, με την διεξαγωγή του All Star Game. Στις 16.45 θα δούμε την παρουσίαση των ομάδων, στις 17.00 θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί, ενώ στις 17.05 θα ξεκινήσει ο αγώνας.

Μετά το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του διαγωνισμού τρίποντων Στο ημίχρονο του αγώνα θα διεξαχθούν οι διαγωνισμοί Champion Shooting Star και Wilkinson Skill Challenge Με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός ελευθέρων βολών ομάδων.


Πρωταθλήματα, μπάσκετ Α1, βόλεϊ και Κύπελλο Βραζιλίας στο Conn-X

Συναρπαστικοί αγώνες με εξαιρετικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, που υπόσχονται πολλά γκολ και δυνατές συγκινήσεις, σε Πριμέρα Ντιβισιόν, Καμπιονάτο και Μπουντεσλίγκα, οι κρίσιμες αναμετρήσεις Ολυμπιακός-Ζενίτ Καζάν και Ντιναμό Μόσχας-Παναθηναϊκός για το «Top 12» του Champions League Volley, καθώς και ο αγώνας Κολοσσός-Τρίκαλα (Σάββατο 6/2, 17.00) για την Α1 Μπάσκετ, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών του Conn-x TV από Σάββατο 06 έως και Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου.

Επιπλέον από την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου τo Conn-x TV, θα σας μεταφέρει όλη τη δράση και την αγωνία από την φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Βραζιλίας, το γνωστό Copa Do Brasil, που θα κορυφωθεί με την διεξαγωγή του διπλού τελικού στις 28 Ιουλίου και 04 Αυγούστου.

Στο ποδόσφαιρο, τα ντέρμπι του Ισπανικού, του Ιταλικού και του Γερμανικού πρωταθλήματος, κλέβουν την παράσταση. Για την 21η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν, η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Χετάφε στο «Camp Nou» (Σάββατο, 6/2, 21.00), ενώ η Βαλένθια φιλοξενεί τη Βαγιαδολίδ στο «Mestalla» (Σάββατο 6/2, 19.00) και η Σεβίλη ταξιδεύει στην έδρα της Σαραγόσα (Κυριακή 7/2, 20.00). Η έκβαση των αγώνων Μαγιόρκα-Βιγιαρεάλ (Κυριακή 7/2, 18.00) και Σανταντέρ-Ατλέτικο Μαδρίτης (Κυριακή 7/2, 22.00) σημαίνει πολλά για την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τη «μάχη» του υποβιβασμού.

Στην Ιταλία η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της «Σέριε Α», ανοίγει το σαββατοκύριακο στη Σικελία με την αναμέτρηση Παλέρμο-Πάρμα (Σάββατο 6/2, 19.00), ενώ ακολουθεί η κόντρα της Λιβόρνο με τη Γιουβέντους (Σάββατο 6/2, 21.45) η οποία ψάχνει απεγνωσμένα τη νίκη, για να έχει ελπίδες στη διεκδίκηση του «σκουντέτο». Σιένα-Σαμπντόρια (Κυριακή 7/2, 16.00) και Ουντινέζε-Νάπολι (Κυριακή 7/2, 16.00) παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, όπως και η εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική με την πρωτοπόρο Ιντερ, να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πάρμα στο «Ταρντίνι», στις 10 Φεβρουαρίου (21.45).

Στην Γερμανία το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής περιλαμβάνει σημαντικά παιχνίδια, με φόντο τη μάχη του τίτλου, αλλά και την έξοδο στα ευρωπαϊκά κύπελλα, όπου ξεχωρίζουν οι ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν (Σάββατο 6/2, 16.30), Νυρεμβέργη-Στουτγκάρδη (Σάββατο 6/2, 19.30), Ντόρτμουντ-Αιντραχτ (Κυριακή 7/2, 18.30) και Μάιντς-Γκλάντμπαχ (Κυριακή 7/2, 16.30).

Τη Δευτέρα 08 Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα της Β' εθνικής κατηγορίας, θα μεταδοθεί ζωντανά, ο αγώνας Εθνικός Αστέρας-Πανσερραϊκός (19.00).

Επιπλέον την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, η αγωνιστική δράση συνεχίζεται στα αθλητικά κανάλια του Conn-x TV Sport, με τις ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων για το «Top 12» του Champions League Volley, Ολυμπιακός-Ζενίτ Καζάν (18.00) και Ντιναμό Μόσχας-Παναθηναϊκός (18.00), όπως και της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Βραζιλίας στο ποδόσφαιρο, Αραγκουάια-Γκρέμιο (23.30) και Φλαμένγκο-Παλμέιρας (01.50).

«Κερκίδα» για όλα τα γούστα
Η εκπομπή της ΕΤ1 «Κερκίδα του Σαββάτου» το Σάββατο 6/2 στις 15.00 με τον Παναγιώτη Περπερίδη, φιλοξενεί τον παίκτη του μπάσκετ Κώστα Καϊμακόγλου, που αναδείχθηκε ο καλύτερος του μήνα Ιανουαρίου, ενώ οι συντελεστές της εκπομπής συνομιλούν και με την μπασκετμπολίστρια του Αθηναϊκού Ρουθ Ράιλι.

Με ένα «ταξίδι» στο χρόνο η «Κερκίδα του Σαββάτου» κάνει αναδρομή στο μπασκετικό ντέρμπι των δύο «αιωνίων» της Θεσσαλονίκης, ΑΡΗ-ΠΑΟΚ, ενώ ανασυνθέτει και τα δρώμενα της Ευρωλίγκας. Με τη βοήθεια του προπονητή του Περιστερίου Θανάση Σκουρτόπουλου, αναγγέλλει τη 15η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ, ενώ κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα μεταδοθεί και το ντέρμπι της Α2 Μπάσκετ Ίκαρος Έσπερος-Ερμής Λαγκαδά.

Παρουσιάζονται επίσης, η ιστορία των ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ηρακλής στο βόλεϊ και γίνεται ειδικό αφιέρωμα στην πρόκριση της ΕΑΠ, στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων γίνεται αναφορά στα σπορ του χιονιού και στο στούντιο φιλοξενείται ο σημαιοφόρος της Ελληνικής Αποστολής στο Βανκούβερ, Θανάσης Τσακίρης, ο οποίος θα συμμετάσχει στο ίδιο αγώνισμα με την κόρη του, κάνοντας ρεκόρ Ολυμπιακών Αγώνων. Επίσης, παρουσιάζεται ζωντανά αγώνας επίδειξης χόκεϊ επί πάγου, από την Εθνική ομάδα.

Όπως κάθε εβδομάδα, η εκπομπή πάει «σινεμά» και παρουσιάζει τις ταινίες, που σχετίζονται με τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, αλλά και «θέατρο» και παρουσιάζει το έργο «Μίλαν - Κούντερα 1-0».

Τέλος, η «Κερκίδα του Σαββάτου» μας μεταφέρει στην Αυστραλία, όπου παρουσιάζεται η ποδοσφαιρική ομάδα του Σίδνεϊ, και κάνει αναφορά στον «φαντασμαγορικό» κόσμο του τένις, με το πορτρέτο του Ελβετού Ρότζερ Φέντερερ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες