Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Βελτιωμένος καιρός το πρωί, νέα επιδείνωση από το βράδυ, προβλέπει για την Τρίτη (9/2) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.



Πιο αναλυτικά, στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές στην ανατολική Μακεδονία. Οι νεφώσεις από το απόγευμα στα δυτικά θα αυξηθούν και αργά τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, που από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 7 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Τοπικά παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Στα Νησιά Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησος θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών. Βαθμιαία οι νεφώσεις θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν βροχές και χιόνια στα ορεινά. Καταιγίδες τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, γρήγορα στρεφόμενοι σε νότιους νοτιοανατολικούς 5 με 6 με βαθμιαία ενίσχυση 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες ασθενείς βροχές. Από το απόγευμα οι νεφώσεις βαθμιαία θα αυξηθούν και τη νύχτα θα σημειωθούν βροχές και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 0 ως 13 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Πρόσκαιρα ο καιρός θα βελτιωθεί, αλλά από το βράδυ θα αυξηθούν οι νεφώσεις και θα σημειωθούν εκ νέου τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια 5 τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς.

Στα Νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις νοτιότερες περιοχές. Τα φαινόμενα γρήγορα θα παρουσιάσουν ύφεση, αλλά από το βράδυ θα αυξηθούν οι νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βόρειων διευθύνσεων 4 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία θα εξασθενήσουν και από το βράδυ θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και τη νύχτα θα σημειωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ, που από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 ως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και αργά τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, που από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 ως 7 βαθμούς.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες