Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

O KAIΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού της Κυριακής (31/1). Χιόνια στα βόρεια ορεινά. Νοτιοδυτικοί άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ στα πελάγη



Στη Μακεδονία, Θράκη θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς Κέλσιου.
Στα νησιά του Ιονίου την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 17 βαθμούς Κέλσιου. Στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 19 βαθμούς Κέλσιου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κέλσιου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το βράδυ σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 19 βαθμούς Κέλσιου.

Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 18 βαθμούς Κέλσιου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κέλσιου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες