Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

O KAIΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...


Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα και θυελλώδεις άνεμοι δυτικών διευθύνσεων στα πελάγη θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού του Σαββάτου (2/1). Πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί σε όλη τη χώρα.



Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με λίγες σποραδικές βροχές και στα ορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 με 8 και στα νότια τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με παροδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και το πρωί στα νότια 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες