Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΧΩΡΙΣΕ Ο ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ...


Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του Lewis Hamilton με την τραγουδίστρια των Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, ύστερα από δύο χρόνια δεσμού.



Η είδηση προκάλεσε σοκ στα... πηγαδάκια της showbiz καθώς το ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο. Οι δυο τους έβγαλαν ανακοίνωση για τον χωρισμός τους: "Η Nicole Scherzinger και ο Lewis Hamilton αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους. Και οι δύο αποφάσισαν να εστιάσουν στις καριέρες τους και να παραμείνουν στενοί φίλοι".
Ο οδηγός της Formula 1 και η διάσημη τραγουδίστρια γνωρίστηκαν στα βραβεία MTV το 2007 και από τότε ξεκίνησε η σχέση τους. Έναν χρόνο μετά, η 31χρονη πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του συντρόφου της στο τελικό γύρο της Βραζιλίας. Συχνά, η Scherzinger ήταν στο πλευρό τους αγαπημένου της σε διάφορους αγώνες, όπως στη Σιγκαπούρη και την Ουγγαρία και, φυσικά, δεν ξέφευγε από τον τηλεοπτικό φακό.

Σύμφωνα με το BBC, ο Hamilton κατέβαλλε πολλές προσπάθειες να παραμείνουν ζευγάρι παρά την απόσταση που τους χώριζε αφού εκείνος ζούσε στην Ελβετία και εκείνη στο Λος Άντζελες. Τελικά, όμως, οι δυο τους δεν είναι πλέον μαζί.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες