Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Ο θάνατος του Χρήστου Λαμπράκη είχε αφήσει ορφανή την θέση του προέδρου στο MEGA. Σύμφωνα με πληροφορίες την θέση αυτή θα καταλάβει για το επόμενο διάστημα ο Γιώργος Βαρδινογιάννης. Ισχυρός άνδρας όμως παραμένει ο Ηλίας Τσίγκας στο κανάλι της οδού Μεσογείων, αφού αυτός θα τρέχει τις εξελίξεις.



Την ίδια στιγμή, στον ΑΝΤ1 ετοιμάζονται για το νέο πρόσωπο στο τομέα της ενημέρωσης, στη "VETO" υπάρχουν απολύσεις, ενώ το Eurosport ετοιμάζεται για το Κόπα Άφρικα.

Απομένουν οι ανακοινώσεις

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε για την ανακοίνωση των αλλαγών στον ΑΝΤ1 στο τομέα της διεύθυνσης ειδήσεων και ενημέρωσης. Από την Δευτέρα 11/1 αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα ότι αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων ο Στρατής Λιαρέλης ο οποίος και θα αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή του σταθμού του Γιώργου Παπαδάκη.

Διευθυντές σύνταξης αναλαμβάνουν ο Ανδρέας Παναγόπουλος και ο Βασίλης Πελέκης. Αυτό που μένει να δούμε είναι ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, το οποίο θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα. Τα ονόματα της Γιώτας Μιχαλοπούλου, Εύης Φραγκάκη ακούγονται έντονα ότι θα διαδεχτούν τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Πάντως τα νούμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων εξακολουθούν να παραμενούν πολύ χαμηλά. Την Τρίτη 5/1 στο σύνολο του, το δελτίο έκανε 9,9%.

Προβληματισμός στο «VETO»

Συνέλευση εργαζομένων έγινε και στο «VETO» με αφορμή δύο απολύσεις που έγιναν στην εφημερίδα. Στην συνέλευση συζητήθηκαν οι εξελίξεις που έχουν προκύψει από τις χαμηλές κυκλοφοριακά πτήσεις της εφημερίδας. Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία διακοπής της συνεργασίας των εργαζομένων με μπλοκάκια ενώ έχει ανακοινωθεί (μικρή σε πρώτη φάση) μείωση αποδοχών σε υψηλόμισθους.

Σύμφωνα με το enimerosi24 στην συνέλευση αποφασίστηκε σε πρώτη φάση να ζητηθεί η συνδρομή της ΕΣΗΕΑ τόσο για τις απολύσεις όσο και γενικότερα για την κατάσταση που πάει να διαμορφωθεί στην εφημερίδα.

Με Αγκόλα - Μάλι ξεκινάει Eurosport

Από την Κυριακή 10/1 το Eurosport (το οποίο είναι και στις πλατφόρμες της NOVA και του ΟΤΕ) θα ξεκινήσει τις μεταδόσεις του Κόπα Άφρικα στο ποδόσφαιρο. Η πρεμιέρα είναι το παιχνίδι Αγκόλα - Μάλι που θα μεταδοθεί απευθείας στις 20.30.

NBA σε NOVA - ΣΚΑΪ

Πλούσιο μενού θα έχουν τις επόμενες ημέρες η NOVA και ο ΣΚΑΪ με το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ. H NOVA μέσω του NovaSports 1 την Πέμπτη 7/1 στις 02.30 (ξημερώματα Παρασκευής) θα δείξει τον αγώνα Νέα Υόρκη - Σαρλότ, ενώ το Σάββατο 9/1 στις 02.00 (ξημερώματα Κυριακής) θα μεταδώσει το παιχνίδι Ορλάντο - Ατλάντα.

Ο ΣΚΑΪ την Κυριακή 10/1 (ξημερώματα Δευτέρας) στις 01.00 θα δείξει εκτεταμένα στιγμιότυπα από το ματς Τορόντο - Βοστόνηστις 02.00 θα προβάλει σε απευθείας μετάδοση το παιχνίδι Κλίπερς - Μαϊάμι.

Επιστρέφει η Μπήλιω στον «αέρα» της ΕΡΤ
Μετά την Ρίκα Βαγιάννη που θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 18/1 με την εκπομπή «Έχουμε και λέμε», ένα ακόμη «θύμα» των συμβασιούχων που απεμπλάκει είναι η Μπήλιω Τσουκαλά, η οποία επιστρέφει και αυτή στον «αέρα» της ΕΡΤ την ίδια ημέρα. Συγκεκριμένα θα παρουσιάζει και πάλι το «Έχει γούστο» μέσα από την συχνότητα της ΝΕΤ.

Στην ΕΡΤ τα βραβεία του «TV Έθνους» με Πόπη Τσαπανίδου

Στις 12 Απριλίου η ΕΡΤ θα προβάλει τα τηλεοπτικά βραβεία που διοργανώνει κάθε χρόνο το «TV Έθνος». Στην παρουσίαση θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες