Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΣΙΡΙΛΟ-ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ...


Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο γάμος του ποδοσφαιριστή Μπρούνο Τσιρίλο και της ηθοποιού Έλενας Ασημακοπούλου.



Πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, παρουσία της οικογένειας της 27χρονης πρωταγωνίστριας των σήριαλ «Πολυκατοικία» και «Ονειροπαγίδα», αλλά και του οικογενειακού περιβάλλοντος του 34χρονου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που κατέφθασε από την Ιταλία. Αν και επισήμως δεν έχουν ακόμη ορίσει ημερομηνία γάμου, σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Έλενα Ασημακοπούλου έγινε γνωστή από την συμμετοχή της σε τηλεοπτικές δουλειές τα τελευταία χρόνια. Στο παρελθόν έχει εργαστεί και ως μοντέλο και μάλιστα το 2006 συμμετείχε στα καλλιστεία του Ant1, όπου είχε λάβει τον τίτλο της αναπληρωματικής Μις Ελλάς.

Με τον Μπρούνο Τσιρίλο γνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια στη Μύκονο. Μάλιστα, όπως δήλωσε η ίδια, έχει κάνει τατουάζ στο σώμα της το όνομα του αγαπημένου της. Ο Ιταλός αθλητής ήλθε για πρώτη φορά στη χώρα μας το 2005, όταν αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, για την οποία αγωνίστηκε για δύο αγωνιστικές περιόδους (2006-2007). Το 2007 αγωνίστηκε στο ισπανικό πρωτάθλημα και την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Ιταλία για να αγωνιστεί για τέταρτη φορά στην καριέρα του με την Ρετζίνα. Το καλοκαίρι του 2009 επέστρεψε στην Ελλάδα, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες