Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Τρεις γυναίκες υπουργούς -την Κατερίνα Μπατζελή, υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, την Τίνα Μπιρμπίλη, υπουργό Περιβάλλοντος και την 'Αντζελα Γκερέκου, υφυπουργό Τουρισμού- συναντούν οι «Πρωταγωνιστές» την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010, στις 23.30 στο MEGA.
Οι κάμερες της εκπομπής ακολουθούν τις τρεις υπουργούς στα γραφεία τους αλλά και σε άλλες δραστηριότητές τους, προσπαθώντας να ανακαλύψουν αν υπάρχει γυναικείος τρόπος στην άσκηση της πολιτικής.



Ο Σταύρος Θεοδωράκης συναντά την Κατερίνα Μπατζελή στην κουζίνα του σπιτιού της, στο Νέο Ηράκλειο όπου μένει μαζί με τον 14χρονο γιο της Δάνο.
Η συνάντηση με την Τίνα Μπιρμπίλη έγινε στο γραφείο της, στους Αμπελόκηπους, μεσάνυχτα Παρασκευής. Η υπουργός απαρίθμησε αυτά που θα προσπαθήσει να αλλάξει στην Αθήνα και μίλησε για τις αξίες που υπερασπίζεται στην προσωπική της ζωή.

Η Άντζελα Γκερέκου αφού παρακολούθησε την παράσταση «Δον Ζουάν» του Μολιέρου, στο Εθνικό Θέατρο, παρουσίασε στους «Πρωταγωνιστές» τα σχέδιά της για τη φετινή τουριστική περίοδο. Επίσης έκανε λόγο για τους συμβιβασμούς που υποχρεώνεται να κάνει μια πολιτικός, όταν είναι σύζυγος και μητέρα.

Φάρσα η βόμβα στο STAR


Άγνωστοι τηλεφώνησαν στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και ανέφεραν ότι υπάρχει εκρηκτικός μηχανισμός στις εγκαταστάσεις του STAR.Τελικά μετά από έλεγχο της αστυνομίας αποδείχτηκε πως επρόκειτο για φάρσα. Το προσωπικό επέστρεψε στις θέσεις τους, ενώ και η εκπομπή «Super Star» με την Χριστίνα Λαμπίρη συνέχισε να βγαίνει ζωντανά στον αέρα μετά το διάλειμμα με την «κονσέρβα» που έπαιξε από την εκπομπή της Πέμπτης.

Βραβεύσεις για Θεοδωράκη - Δανέζη

Η εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη «Πρωταγωνιστές» με τη συγκλονιστική συνέντευξη της Κωνσταντίνας Κούνεβα είχε συζητηθεί πολύ και είχε πάρει πάρα πολύ θετικά σχόλια. Γι' αυτήν την εκπομπή, αλλά και γενικότερα για την υποστήριξη των δικαιωμάτων της γυναίκας μέσα από τις εκπομπές τους, ο «Σύνδεσμος για τα δικαιώματα της γυναίκα», τίμησε το γνωστό δημοσιογράφο με το βραβείο «Αύρα Θεοδωροπούλου».

H Μπάστα, ο Ταχτσίδης και η TV

Την τιμητική της είχε την Παρασκευή 29/1 η Σάσα Μπάστα και η σχέση της με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Παναγιώτη Ταχτσίδη. Αρχικά η ξανθιά τραγουδίστρια, ήταν καλεσμένη στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» στο MEGA με αποκαλυπτικό μίνι και μίλησε για την προσωπική της ζωή και όχι μόνο.

Λίγο αργότερα στο «Super Star» στο STAR στο ξεκίνημα της εκπομπής η Χριστίνα Λαμπίρη και το πάνελ της (μάλιστα έβγαλαν στον αέρα τηλεφωνικά και αθλητικό ρεπόρτερ του καναλιού) ασχολήθηκαν εκτενώς για την περιβόητη σχέση, ενώ μάλιστα έγινε αναφορά και στις επιδόσεις του Ταχτσίδη στην ΑΕΚ.

Βραβείο όμως απέσπασε κι άλλος ένας δημοσιογράφος του MEGA, ο Σωτήρης Δανέζης. Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής τίμησε το δημοσιογράφο σε ειδική εκδήλωση για την προσφορά του στον άνθρωπο.

Ανεβασμένος ο ALPHA με «Πακέτο»

Η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου «Πάμε πακέτο» για μια ακόμη Πέμπτη έκανε εξαιρετικά νούμερα. Η εκπομπή της 28/1 έφτασε μέχρι 33,4%, με αποτέλεσμα να είναι δεύτερο κανάλι με 13,6%, πίσω από το MEGA που έκανε 22%.

Γκάνα - Αίγυπτος στο Eurosport

Την Κυριακή 31/1 στις 18.00 θα διεξαχθεί ο τελικός του Κόπα Άφρικα, ανάμεσα στην Γκάνα και στην Αίγυπτο. Ο αγώνας, όπως όλη η διοργάνωση μέχρι τώρα, θα μεταδοθεί απευθείας από το Eurosport.

Μεταδόσεις Ευρωλίγκα

Οι αγώνες μπάσκετ που θα μεταδοθούν από τα κανάλια novasports για την 2η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα είναι:

Τετάρτη 3/2

19.45 Ζαλγκίρις - ΤΣΣΚΑ Μόσχας LIVE Novasports3

20.15 Εφές Πίλσεν - Σιένα LIVE Novasports7

21.00 Ολυμπιακός - Κίμκι LIVE Novasports1

21.45 Παρτιζάν - Μπαρτσελόνα LIVE Novasports3

21.45 Ουνικάχα - Πρόκομ REC Novasports3 (00.00)


Πέμπτη 4/2

19.30 Τσιμπόνα - Κάχα Λαμποράλ LIVE Novasports4

21.00 Μακάμπι - Ρεάλ Μαδρίτης LIVE Novasports3


Ο ΣΚΑΪ την Πέμπτη 4/2 στις 21.45 απευθείας θα δείξει τον ελληνικό «εμφύλιο» Μαρούσι - Παναθηναϊκός.

Στον. αστερισμό τριών σπουδαίων αγώνων, ΠΑΟ- ΑΕΚ, Πανιώνιος- Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ- Ατρόμητος, θα βρεθεί η nova αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η εκπομπή Supergoal με τον Μανώλη Δράκο θα είναι κοντά σας από το Σάββατο 30/01 στις 16.00 στο novasports1. Στις 16.45 θα προβληθεί ο αγώνας Ηρακλής- Καβάλα και στις 19:00 θα μεταδοθεί το ματς της ημέρας ΠΑΟΚ- Ατρόμητος, ενώ με τη λήξη του αγώνα, το δεύτερο μέρος της εκπομπής Supergoal θα περιλαμβάνει πλούσιο ρεπορτάζ από τα ματς του Σαββάτου.

Καλεσμένος στην εκπομπή, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ και της ΑΕΚ, Δημήτρης Μάρκος που αναλύει την αγωνιστική και ακτινογραφεί το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στις δυο πρώην ομάδες του.

Η πλούσια δράση συνεχίζεται την Κυριακή 31/01. Η εκπομπή Total Superleague θα προβάλλεται από τις 13.00 το μεσημέρι, ως και τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα από το novasports1. Δημήτρης Παπανικολάου, Βαγγέλης Μπραουδάκης με την πολύτιμη βοήθεια του Άκη Ζήκου και του Μάλαμα Τεβεκέλη ξεναγούν τους συνδρομητές της nova στο μαγικό κόσμο της Superleague. Τα σημαντικά ματς που θα δείτε απευθείας είναι: Λεβαδειακός -Αστέρας Τρίπολης στις 14:30, Πανιώνιος -Ολυμπιακός στις 16:45 και το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής ΠΑΟ -ΑΕΚ στις 19:00.

Την ανάλυση της αγωνιστικής με μια άλλη μάτια σας προσφέρει το novasports 1, τη Δευτέρα στις 22.00, με την εκπομπή Superleague Experts. Ο Βαγγέλης Μπραουδάκης από την Αθήνα και ο Δημήτρης Κανελλάκης από το στούντιο της Θεσσαλονίκης, παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους, αναλύουν όλους τους αγώνες του Σαββατοκύριακου και αναδεικνύουν τους πρωταγωνιστές της αγωνιστικής.

«Τάδε έφη» με Σηφουνάκη

Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Νίκος Σηφουνάκης, θα είναι φιλοξενούμενος του Λάμπη Ταγματάρχη. Η πορεία του κυβερνητικού έργου, τις πρώτες 100 μέρες διακυβέρνησης θα συζητηθεί στην ζωντανή εκπομπή «Τάδε Έφη», που θα μεταδοθεί αυτή την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στις 18.30 από το NovaSports 1.

Καλά νούμερα ο Ολυμπιακός

Αρκετά καλά τα πήγε στην τηλεθέαση ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Κάχα Λαμποράλ για την Ευρωλίγκα του μπάσκετ που έδειξε ο ΣΚΑΪ την Πέμπτη 28/1, καθώς έφτασε μέχρι 10,3%


Συνάντηση Πεταλωτή - ΕΣΗΕΑ

Με τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συναντήθηκε την Πέμπτη 28/1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής. Συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τους δημοσιογράφους, μέλη της ΕΣΗΕΑ και συμφωνήθηκε να υπάρχει περαιτέρω συνεργασία σε συγκεκριμένα θέματα του Τύπου και της ενημέρωσης.

O Βαλβέρδε στον ΑΝΤ1

Στην πρώτη εκπομπή ΑΝΤ1 Europa League, αυτό το Σάββατο 30/1 στις 16:10, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε λύνει την σιωπή του.

Ο τεχνικός της Βιγιαρεάλ μιλάει αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, για τους λόγους του «διαζυγίου» του το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό, για τις σχέσεις του με τον πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο της πειραϊκής ομάδας.

Και φυσικά, ένα αφιέρωμα στο Europa League με έμφαση στην αναμέτρηση του ΠΑΟ με τη Ρόμα, με αποκλειστικές δηλώσεις και με τα ωραιότερα γκολ που είδαμε φέτος στη μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση. Επιπλέον, δύο τυχεροί τηλεθεατές θα κερδίσουν εισιτήρια για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρόμα στο Ολυμπιακό Στάδιο!

Πλούσιο μενού στο Conn-X TV Sport
Αγώνες με εξαιρετικό βαθμολογικό ενδιαφέρον για την μάχη του τίτλου, την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την αποφυγή του υποβιβασμού σε Πριμέρα Ντιβισιόν, Καμπιονάτο και Μπουντεσλίγκα, καθώς και οι αναμετρήσεις Παναθηναϊκός-Ολύμπια (Σάββατο 30/1, 17.00), Πανιώνιος-Περιστέρι (Σάββατο 31/1, 19.00) για την Α1 Μπάσκετ ανδρών, το διήμερο 30-31 Ιανουαρίου περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών του Conn-x TV.

Στο ποδόσφαιρο, τα ντέρμπι του Ισπανικού, του Ιταλικού και του Γερμανικού πρωταθλήματος, κλέβουν την παράσταση. Για την 20η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν, η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα φιλοξενείται από την Σπόρτιγκ στη Χιχόν (Σάββατο 30/1, 21.00), ενώ η Σεβίλη, υποδέχεται στο «Σάντσες Πιθχουάν» τη Βαλένθια (Κυριακή 31/1, 22.00). Εσπανιόλ-Αθλέτικ Μπιλμπάο (Σάββατο 30/1, 19.00), Βιγιαρεάλ-Οσασούνα (Κυριακή 31/1, 18.00) και Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάλαγα (Κυριακή 31/1, 20.00), υπόσχονται πολλά γκολ και δυνατές συγκινήσεις.

Στην Ιταλία για την 22η αγωνιστική της «Σέριε Α», η πρωτοπόρος Ιντερ, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Πάρμα στο «Ταρντίνι» (Κυριακή 31/1, 16.00), με κίνδυνο την απώλεια βαθμών στη μάχη για την κατάκτηση του «σκουντέτο». Στο δρόμο για το Τσάμπιονς Λίγκ, η φορμαρισμένη Νάπολι υποδέχεται τη Τζένοα (Σάββατο 30/1, 21.45), ενώ η Παλέρμο φιλοξενείται στο «Σαν Νικόλα» από τη Μπάρι (Σάββατο 30/1, 19.00). Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση Σαμπντόρια-Αταλάντα (Κυριακή 31/1, 16.00).

Στην Γερμανία το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής περιλαμβάνει μονάχα ντέρμπι κορυφής με φόντο τη μάχη του τίτλου, όπου ξεχωρίζουν οι ζωντανές μεταδόσεις των αγώνων Μπάγερν-Μάιντς (Σάββατο 30/1, 16.30), Στουτγκάρδη-Ντόρτμουντ (Κυριακή 31/1, 16.30), Λεβερκούζεν-Φράιμπουργκ (Κυριακή 31/1, 18.30) και Σάλκε-Χοφενχάιμ σε μαγνητοσκόπηση (Σάββατο 30/1, 23.00).

Τη Δευτέρα 01 Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα της Β' εθνικής κατηγορίας, θα μεταδοθεί ζωντανά, ο αγώνας Δόξα Δράμας-Διαγόρας (Δευτέρα ½, 15.00).

Επιπλέον από Τρίτη 02 έως Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου 2010, η αγωνιστική δράση συνεχίζεται στα αθλητικά κανάλια του Conn-x TV Sport, με τις ζωντανές μεταδόσεις των ημιτελικών του Κόπα Ιτάλια Ιντερ-Φιορεντίνα (Τετάρτη 3/2, 21.45), Ρόμα-Ουντινέσε (Πέμπτη 4/2, 22.00) και του Κούπ ντε λα Λίγκ Γαλλίας. Ο προημιτελικός Μπορντό-Σεντάν (Τρίτη 2/2, 19.45), και ο πρώτος ημιτελικός Τουλούζ-Μαρσέιγ (Τετάρτη 3/2, 21.45), συμπληρώνουν ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό πρόγραμμα, που δίνει την ευκαιρία στους Έλληνες φιλάθλους να δουν, σε τι κατάσταση βρίσκονται οι αντίπαλοι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Ξενύχτι στον ΣΚΑΪ με το All Star Game

Τριήμερο ξενύχτι περιμένει τους φίλους του ΝΒΑ μέσω ΣΚΑΪ το τριήμερο 12-14 Φεβρουαρίου λόγω του All Star Game. Την Παρασκευή 12/2 στις 03.00 θα δούμε τον αγώνα των rookies, ενώ το Σάββατο 13/2 επίσης στις 03.00 θα δούμε τους διαγωνισμούς τρίποντων και καρφωμάτων. Την Κυριακή 14/2 η γιορτή αρχίζει από τις 01.00 και στις 03.00 θα μεταδοθεί ο αγώνας Ανατολής - Δύσης. Το All Star Game θα προβληθεί σε επανάληψη και την Δευτέρα 15/2 στις 03.00



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες