Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε για την ανάδειξη των «Χρυσών Ενδεκάδων του Ελληνικού ποδοσφαίρου» τα τελευταία 50 χρόνια της Α' Εθνικής. Την Πέμπτη 28/1 στις 24.00 θα δούμε από τον ΣΚΑΪ με τον Κώστα Ντάλτα στην παρουσίαση τους υποψήφιους της δεκαετίας του 2000 και από κει και πέρα μετράμε αντίστροφα για την μεγάλη βραδιά της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής (20.30).



Εκεί σε μια λαμπρή παραγωγή που θα κρατήσει 2,5 ώρες και θα την δούμε απευθείας από το κανάλι του Φαλήρου σε παρουσίαση των Θοδωρή Αθερίδη και Σίας Κοσιώνη θα αναδειχτούν οι καλύτερες ενδεκάδες κάθε δεκαετίας (1960,1970, 1980, 1990, 2000), αλλά και οι καλύτεροι προπονητές. Συνολικά θα γίνουν 60 βραβεύσεις (οι 11 παίκτες κάθε δεκαετίας και οι πέντε προπονητές), ενώ έχουν προσκληθεί να δώσουν το παρών και οι 170 υποψήφιοι ποδοσφαιριστές και οι περισσότεροι έχουν απαντήσει θετικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις βραβεύσεις ανά δεκαετία θα κάνουν δημοσιογράφοι που αντιστοιχούν σε κάθε περίοδο. (π.χ. Γιάννης Διακογιάννης).

Παράλληλα θα υπάρξουν και τέσσερις ειδικές βραβεύσεις. Συγκεκριμένα θα βραβευτούν οι Θωμάς Μαύρος (ως ο 1ος σκόρερ στην ιστορία της Α' Εθνικής), Ντούσαν Μπάγεβιτς (ως ο πολυνίκης προπονητής στην Α' Εθνική και με περισσότερους τίτλους), Κριστόφ Βαζέχα (ως ο 1ος σκόρερ από πλευράς ξένων ποδοσφαιριστών) και Μίμης Δομάζος (ως ο πρώτος ποδοσφαιριστής σε συμμετοχές). Τις τέσσερις ειδικές βραβεύσεις θα κάνουν οι Πύρος Δήμας, Νίκος Γκάλης, Γιάννης Μαυρωτάς και Νίκος Κακλαμανάκης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθούν και ειδικά βίντεο με τις καλύτερες στιγμές από την ιστορία της Α' Εθνικής, ενώ στο ξεκίνημα θα έχουμε χαιρετισμούς από τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα Νικόλα Πατέρα, τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζο.

Επέστρεψε και έπιασε 60άρι ο Λαζόπουλος

Το έκτακτο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» επέστρεψε δυναμικό και απογείωσε τον ALPHA. Η σατιρική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου που ασχολήθηκε με τα μπλόκα, τους αγρότες, τον Καρβέλα, το ΕΣΡ, κ.α. χτύπησε κόκκινο στην τηλεθέαση, μια και έφτασε στην μέγιστη τιμή μέχρι 61,3%. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο ALPHA στο σύνολο να κάνει 19,2% και να είναι δεύτερος πίσω από το MEGA που έφτασε στο 22,4%.

Πολικές θερμοκρασίες για το δελτίο του ΑΝΤ1

Δεν έχει επιφέρει μέχρι στιγμής αποτελέσματα η αλλαγή στην διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του AΝΤ1 με τον Στρατή Λιαρέλλη στο τιμόνι. Το κεντρικό ειδήσεων του καναλιού κυμαίνεται σε πολύ χαμηλή τηλεθέαση και είναι ενδεικτικό ότι την Τρίτη 26/1 κυμάνθηκε από 7,5% μέχρι 9,3%.

Πρεμιέρα ΤΟΠ-16 σε NOVA - ΣΚΑΪ

Ξεκινάνε την Τετάρτη 28/1 οι αγώνες της φάσης του ΤΟΠ-16 στην Ευρωλίγκα του μπάσκετ και η NOVA με τον ΣΚΑΪ θα μεταδώσουν όπως γίνεται όλα τα παιχνίδια. Το ματς του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν (Τετάρτη 28/1, 21.00) θα το δείξει το NovaSports 1.

Το NovaSports 3 στις 19:15 θα μεταδώσει το ματς ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ουνικάχα Μάλαγα και στις 21:45 το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης - Εφές Πίλσεν.

Ο ΣΚΑΪ την Πέμπτη 29/1 στις 21.45 απευθείας θα μεταδώσει το ματς Κάχα Λαμποράλ - Ολυμπιακός. Το NovaSports 1 στις 19.00 θα δείξει το Κίμκι - Τσιμπόνα και στις 21.45 το ματς Μπαρτσελόνα Μαρούσι. Το NovaSports 3 στις 21.00 θα προβάλει το παιχνίδι Σιένα - Μακάμπι. Τέλος το NovaSports 4 στις 21.00 θα μεταδώσει τον αγώνα Πρόκομ - Ζαλγκίρις.

Αργεντίνικο πρωτάθλημα στην NOVA

To πρωτάθλημα Κλαουσούρα της Αργεντινής ξεκινάει το Σάββατο 30/1 και το NovaSports 4 στην πρεμιέρα του θα δείξει τον αγώνα Κολόν - Βελέζ στις 22.00.

Κούπερ και ντέρμπι στο «Γκολ χωρίς σύνορα»
Έμφαση στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ αλλά και στον προπονητή του Άρη Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα δώσει η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γκολ χωρίς σύνορα» το Σάββατο 30/1 (12.00) με τον Γιώργο Λιώρη στην παρουσίαση.

Στην κάμερα της εκπομπής θα μιλήσει ο τεχνικός των «κίτρινων» για την παρουσία του στην Ελλάδα, αλλά και για την μεταμόρφωση του Άρη. Το βάρος βέβαια θα πέσει στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, όπου θα δούμε συγκριτικά τεστ των δύο προπονητών, αλλά και διάφορα άλλα συγκριτικά χαρακτηριστικά ποδοσφαιριστών, ενώ θα υπάρχει και ρεπορτάζ από τα δύο «στρατόπεδα». Ακόμη θα υπάρξει και θέμα για το ματς του πρώτου γύρου.

Από κει και πέρα θα έχουμε γκάλοπ για τον Ολυμπιακό και την κατάσταση που βιώνει, ενώ θα υπάρξει και θέμα για τον ΠΑΟΚ και την επιστροφή Ζαγοράκη. Ακόμη θα δούμε θέμα για το ΠΑΣ Γιάννινα - Λάρισα που θα δείξει ο ΣΚΑΪ το Σάββατο 30/1 (16.45) σε περιγραφή των Δημοσθένη Καρμοίρη και Πάνου Βόγλη, ενώ θα υπάρχει ενότητα με διεθνή γκολ, αλλά και θέμα για το μπάσκετ με την Χριστίνα Βραχάλη.

Ο Μανώλης Δράκος στο ντέρμπι
Ο Μανώλης Δράκος θα περιγράψει για λογαριασμό του NovaSports 1 το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ την Κυριακή 31/1 στις 19.00 από το ΟΑΚΑ για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Στο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα είναι οι Νίκος Τζουάνης και Μανώλης Βογιατζάκης.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια το Ηρακλή - Καβάλα θα περιγράψει ο Δημήτρης Κανελλάκης, το ΠΑΟΚ - Ατρόμητος ο Γιάννης Καραλής, το Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης ο Ισίδωρος Πρίντεζης, το Πανθρακικός - Εργοτέλης ο Δημήτρης Κανελλάκης και το Πανιώνιος - Ολυμπιακός ο Γιώργος Λυκουρόπουλος.

ΠΑΟ - ΑΕΚ στο ΣΠΟΡ+

Το ντέρμπι του πρωταθλήματος Νέων της Σούπερ Λίγκα, Παναθηναϊκός - ΑΕΚ θα δείξει απευθείας το ΣΠΟΡ+ το Σάββατο 30/1 στις 12.00 από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο ΑΝΤ1 θέλει Τσαπανίδου
Σφήνα προσπαθεί να μπει ο ΑΝΤ1 και να εξασφαλίσει το «ΟΚ» της Πόπης Τσαπανίδου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στρατής Λιαρέλλης συναντήθηκε με την παρουσιάστρια της ΝΕΤ και του «Συμβαίνει τώρα», προκειμένου να της προτείνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Πάντως η Τσαπανίδου δύσκολα θα πει το «ναι» καθώς φέρεται να έχει δεσμευτεί με τον ΣΚΑΪ και να πάει στο κανάλι του Νέου Φαλήρου.


Μεταδόσεις Europa League

Οι πρώτοι αγώνες για τη φάση των «32» του Europa League θα μεταδοθούν από τα κανάλια Novasports ως εξής:

Τρίτη 16/2

19.45 Έβερτον - Σπόρτιγκ LIVE NS1

Πέμπτη 18/2 (20.00)

Βιγιαρεάλ - Βόλφσμπουργκ LIVE NS2

Τβέντε - Βέρντερ LIVE NS3

Κλαμπ Μπριζ - Βαλένθια LIVE NS4

Λιλ - Φενερμπαχτσέ LIVE NS6

Ρούμπιν Καζάν - Χάποελ REC NS3 00.00

Σταντάρ Λιέγης - Σάλτσμπουργκ REC NS3 01.00 Παρασκευή 19/2

Άγιαξ - Γιουβέντους REC NS2 12.00 Σάββατο 20/2 22.05

Ατλέτικο Μαδρίτης - Γαλατά LIVE NS2

Χέρτα - Μπενφίκα LIVE NS3

Λίβερπουλ - Ουνιρέα LIVE NS4

Αμβούργο - Αϊντχόφεν LIVE NS6

Μπιλμπάο - Άντερλεχτ REC NS2 00.00

Φούλαμ - Σαχτάρ REC NS4 01.00 Παρασκευή 19/2

ΠΑΟ - Ρόμα REC NS2 01.00 Παρασκευή 19/2 και repeat NS2 12.00 Kυριακή 21/2

Κοπεγχάγη - Μαρσέιγ REC NS2 10.00 Σάββατο 20/2

Ενισχύεται και με άλλη «πράσινη» φωνή ο NovaΣΠΟΡFM


Ενδιαφέρον προκαλεί η κίνηση του NovaΣΠΟΡFM να εν τάξει στο δυναμικό του τον Νικόλα Βασιλαρά (αλλά και γενικά την «Πράσινη», όπως γινόταν στον Arren-a), ο οποίος θα βγαίνει στον αέρα του σταθμού κάθε Δευτέρα 24.00-02.00 και θα συνομιλεί με τους ακροατές.

Ήδη στο δυναμικό του Νο1 αθλητικού ραδιοφώνου της χώρας υπάρχει κάθε Πέμπτη 24.00-02.00 ο Κώστας Γκόντζος, ο οποίος μιλάει με τους ακροατές κυρίως για θέματα Παναθηναϊκού. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα συνυπάρξει αυτό το δίδυμο.


Πριμέρα Ντιβιζιόν και Δευτέρα

Μπροστά σε αλλαγές ενδεχομένως να βρεθούν Conn-X TV Sport και ΣΚΑΪ όσον αφορά τους αγώνες της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και η ποδοσφαιρική Λίγκα της χώρας έφτασαν σε μια σημαντική συμφωνία, ώστε να διεξάγονται αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος και τη Δευτέρα (23.00), πέραν του σαββατοκύριακου, με τη σχετική διαδικασία να ξεκινά από τον ερχόμενο μήνα.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η RFEF στην επίσημη ιστοσελίδα της, αν οι σύλλογοι της μεγάλης κατηγορίας συμφωνήσουν με την πρόταση, αυτή θα ξεκινήσει από τις 8 Φλεβάρη. Παράλληλα η Λίγκα εξετάζει το ενδεχόμενο να διεξάγονται νωρίς το σαββατοκύριακο αγώνες της πρώτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος. Να θυμίσουμε ότι ο ΣΚΑΪ δείχνει τον αγώνα του Σαββάτου στις 23.00, ενώ το Conn-X μεταδίδει τα υπόλοιπα ματς του Σαββατοκύριακου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες