Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΠΙΤ-ΤΖΟΛΙ...


Στην διαίρεση της περιουσίας τους, καθώς και στην κηδεμονία των έξι παιδιών τους επικεντρώνονται ο Brad Pitt και η Angelina Jolie, μετά την είδηση ότι οι δυο τους αποφάσισαν να βάλουν οριστικό τέλος στην σχέση τους.



Αρχικά, το θέμα έφερε στο φως η σκανδαλοθηρική εφημερίδα της Βρετανίας, News of the world. Τόσο, όμως, τα συνεχώς αυξανόμενα δημοσιεύματα, όσο και το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν έχει προβεί στην παραμικρή διάψευση σχετικά με αυτά, επιβεβαιώνουν συνεχώς ότι η αυλαία για το πιο διάσημο ζευγάρι του Hollywood πέφτει οριστικά.
Αν και δεν παντρεύτηκαν ποτέ, Jolie και Pitt έχουν ήδη συναντήσει δικηγόρο, προκειμένου να προχωρήσουν στην υπογραφή συμφωνητικού για τη διαίρεση της κοινής περιουσίας τους, που ανέρχεται στα 250 εκατομμύρια ευρώ.

Έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τρία δικά τους, (την 3 ετών Shiloh και τα 17 μηνών δίδυμα κοριτσάκια Knox και Vivienne) και τρία υιοθετημένα, (τον Maddox, 8 ετών, τον Pax, 6 και την 5χρονη Zahara). Pitt και Jolie θα έχουν κοινή κηδεμονία των παιδιών, τα οποία όμως θα μένουν με την μητέρα τους. Μάλιστα, οι πρώτες υπογραφές τόσο για την περιουσία, όσο και για το μέλλον των παιδιών «έπεσαν» στις αρχές Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Brand Pitt έδωσε το παρόν στην εκδήλωση για την Αϊτή, που πραγματοποίησε ο George Clooney, χωρίς να έχει στο πλευρό του την γοητευτική σύντροφό του, κάτι που έδωσε «τροφή» για ακόμα περισσότερα σχόλια.

Αίσθηση προκάλεσε και το γεγονός ότι κανείς από τους δύο δεν παραβρέθηκε στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών την προηγούμενη εβδομάδα.

Σε ό,τι αφορά τα αίτια του χωρισμού του Pitt και της Jolie, που γνωρίστηκαν το 2005 στα γυρίσματα της ταινίας Mr and Mrs Smith, πολλά είναι αυτά που λέγονται και ακούγονται. Από την κατάθλιψη και την απότομη μείωση του βάρους της Angelina, μέχρι – ακόμη και – ότι ο 46χρονος πρωταγωνιστής σκέπτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πρώην αγαπημένη του Jennifer Aniston.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες