Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Η.......ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ!!!!ΤΕΒΕΖ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΤΟ!!!


Μια κεφαλιά του Γουέιν Ρούνεϊ στις καθυστερήσεις του αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ» έστειλε την Μαν. Γιουνάιτεντ στον τελικό του Carling Cup και την Μαν. Σίτι… σπίτι της!



Μετά από ένα συγκλονιστικό δεύτερο επαναληπτικό, οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 3-1 των «σίτιζενς» και σε συνδυασμό με την ήττα τους με 2-1 στο ματς της προηγούμενης εβδομάδας πήραν εκείνοι το εισιτήριο για τον τελικό με την Άστον Βίλα που θα διεξαχθεί στο θρυλικό Γουέμπλεϊ!

Ή Σίτι είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με Τέβεζ και Μπέλαμι.

Στην επανάληψη, όμως, συνέβησαν φοβερά πράγματα. Η Γιουνάιτεντ έφτασε στο γκολ στο 52’ με σουτ του Σκόουλς μέσα από την περιοχή και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο επόμενο διάστημα. Το 2-0 ήρθε από κοντινό πλασέ του Κάρικ μετά από πάσα του Φλέτσερ στο 72’ και δύο λεπτά αργότερα ο Ρούνεϊ έχασε τρομακτική ευκαιρία για να «σφραγίσει» την νίκη-πρόκριση της ομάδας του.

Τουναντίον, αυτός που σκόραρε ήταν ο Κάρλος Τέβεζ με ασύλληπτο τακουνάκι στο 77ο λεπτό, ισοφαρίζοντας με απίθανο τρόπο το σκορ του πρώτου αγώνα και στέλνοντας (προσωρινά) το παιχνίδι στην παράταση. Οι παίκτες του Φέργκιουσον, πάντως, συνέχισαν να κρατούν τα ηνία του ματς, έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Κάρικ λίγο πριν την συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών αλλά στις καθυστερήσεις πήραν αυτό που ήθελαν.

Αρχικά, ο Σέι Γκίβεν είπε «όχι» στην εξ΄ επαφής κεφαλιά του Φλέτσερ και από το κόρνερ που πρόεκυψε ήρθε το 3-1, με τον Γκιγκς να σεντράρει «γλυκά» για το κεφάλι του Ρούνεϊ που σκόραρε στο 92΄ μέσα από την μικρή περιοχή και έδωσε το σύνθημα για έξαλλους πανηγυρισμούς στην «κόκκινη» πλευρά του «Ολντ Τράφορντ»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες