Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ:ΘΥΜΑΤΑ ΕΚΠΛΗΞΗΣ ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΓΕΡΙΑ...


Εκπλήξεις επεφύλασσε η δεύτερη ημέρα του Κόπα Άφρικα για τα φαβορί. Τόσο η Ακτή Ελεφαντοστού όσο και η Αλγερία προσγειώθηκαν ανώμαλα στην πρεμιέρα τους στη διοργάνωση, χάνοντας σημαντικούς βαθμούς στη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση.



Το σοκ ήταν πιο ισχυρό για την ομάδα της χώρας της Μεσογείου, η οποία για τον Α' Όμιλο γνώρισε την ήττα 3-0 από το Μαλάουι! Το συγκρότημα του Κινάχ Πίρι έβαλε εξ αρχής δύσκολα στους Αλγερινούς, καθώς μόλις στο 17ο λεπτό ο Μouαφουλίρoυα άνοιξε το σκορ. Προτού ανασυγκροτηθούν οι παίκτες του Ραμπάχ Σααντάνε είχαν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο από το γκολ του Καφοτέκα στο 35’. Κι αν πολλοί ανέμεναν την αντίδραση της Αλγερίας στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μπάντα στο 47’ ήρθε να της δώσει το τελειωτικό χτύπημα χαρίζοντας στο Μαλάουι προβάδισμα πρόκρισης.



Η Ακτή Ελεφαντοστού δεν είχε την ίδια τύχη, ωστόσο πήρε μόνο ένα βαθμό από το 0-0 στο ματς με την Μπουρκίνα Φάσο, στην πρεμιέρα του Β' Ομίλου. Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς είχε όλα τα αστέρια του στη βασική ενδεκάδα (αδέρφια Τουρέ, Ζερβίνιο, Ζοκορά, Κονέ, Ντρογκμπά), όμως η υπεροχή των "ελεφάντων" ήταν φλύαρη. Το γκολ δεν ήρθε και η ομάδα του Πάουλο Ντουάρτε (πρώην προπονητή της Λε Μαν), η οποία έπαιξε μαζική άμυνα, πήρε δίκαια την ισοπαλία.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες