Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΤΑ ΜΙΝΤΙΑΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...


Έπρεπε να περάσουν περίπου οκτώ μήνες για να βρεθεί λύση στο θέμα του προεδρείου της ΕΣΗΕΑ. Στο ΔΣ της Τετάρτης 13/1 βρέθηκε τελικά λύση και ο Πάνος Σόμπολος θα είναι πρόεδρος, με γενικό γραμματέα τον Αντώνη Νταβανέλο, Α' αντιπρόεδρο την Νανά Νταουντάκη, Β' αντιπροέδρο την Άννα - Έννυ Μαγιάση κα ταμία τον Δημήτρη Κουμπιά. Σε λίγη ώρα η ΕΣΗΕΑ θα εκδώσει ανακοίνωση για το θέμα του προεδρείου.



Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ έχει ως εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συγκροτήθηκε σήμερα σε Σώμα ως εξής: Πρόεδρος: Πάνος Σόμπολος

Γεν. Γραμματέας: Αντώνης Νταβανέλλος

Α' Αντιπρόεδρος: Νανά Νταουντάκη

Ταμίας: Δημήτρης Κουμπιάς

Β' Αντιπρόεδρος: Εννυ Μαγιάση

Ξεκαθαρίζει για ημερομηνία εκλογών

Το Δ.Σ. αποφάσισε να οδηγήσει τον Κλάδο σε εκλογές για να δώσει διέξοδο στην κρίση, που τους τελευταίους μήνες μαστίζει την Ενωση.

Η πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση ορίζεται στο 1ο 10ήμερο του Μαρτίου, όπου το Δ.Σ. θα προτείνει ημερομηνία για τη διεξαγωγή των εκλογών.

Στο μεταξύ διάστημα, το Δ.Σ. θα εξαντλήσει τις προσπάθειες για να ανταποκριθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Κλάδος».

Ετοιμασίες στα κανάλια για το Τσάμπιονς Λιγκ

To Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει σε ένα μήνα και πάλι μέσα από MEGA, ΕΡΤ και NOVA, την στιγμή που στον ΑΝΤ1 Radio προαλείφεται καινούργιος διευθυντής, ενώ οι συμβασιούχοι δημοσιογράφοι θα έχουν εκ νέου συγκέντρωση στο Ραδιομεγάρο της Αγίας Παρασκευής.

Μεταδόσεις «σεντονιού»

Ένας μήνας έμεινε για την επιστροφή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στις οθόνες μας. Το Τσάμπιονς Λιγκ από τον Φεβρουάριο βάζει και πάλι τα καλά του και NOVA, MEGA και ΕΡΤ έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για την κάλυψη των σπουδαίων αυτών παιχνιδιών.

Η NOVA την Τρίτη 16/2 στις 21.45 θα μεταδοθεί απευθείας το ματς Λιόν - Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ την Τετάρτη 17/2 στις 21.45 θα προβληθεί ζωντανά ο αγώνας Πόρτο - Άρσεναλ.

Στις 19/2 σε μαγνητοσκόπηση θα προβληθούν τα ματς Μίλαν - Μάντσεστερ Γ (21.45) και Μπάγερν - Φιορεντίνα (21.45)

Την Τρίτη 23/2 στις 21.45 ζωντανά θα μεταδοθεί το ματς Στουγάρδη - Μπαρτσελόνα και την Τετάρτη 24/2 επίσης στις 21.45 απευθείας θα προβληθεί το παιχνίδι ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Σεβίλλη. Σε μαγνητοσκόπηση στις 26/2 θα μεταδοθούν οι αγώνες Ολυμπιακός - Μπορντό (21.45) και Ίντερ - Τσέλσι (21.45).

Από κει και πέρα το MEGA την Τρίτη 16/2 στις 21.45 θα δείξει το Μίλαν - Μάντσεστερ Γ., ενώ η ΝΕΤ την Τετάρτη 17/2 θα μεταδώσει το Μπάγερν - Φιορεντίνα (21.45). Την Τρίτη 23/2 το MEGA απευθείας θα δείξει το Ολυμπιακός - Μπορντό (21.45) και η ΝΕΤ στις 24/2 το Ίντερ - Τσέλσι (21.45).

Κύπελλο μπάσκετ και πατινάζ στην ΕΤ1
Τους δύο αγώνες ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ θα δείξει απευθείας η ΕΤ1 την Τετάρτη 20/1. Στις 17.00 ζωντανά από το κλειστό του ΟΑΚΑ θα μεταδοθεί το ματς Παναθηναϊκός - Ηρακλής, ενώ στις 19.00 θα προβληθεί το παιχνίδι Ολυμπιακός - Άρης από το ΣΕΦ.

Σε ότι αφορά το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ που θα διεξαχθεί στο Ταλίν, η ΕΤ1 θα το καλύψει από τις 18/1 έως τις 24/1 με απευθείας μεταδόσεις τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.

Το παλιό «50-50» κορυφή.

Την Τρίτη 12/1 το MEGA πρόβαλε σε επανάληψη το φινάλε της σειράς «50-50» και έπιασε την πρωτιά στο ΤΟΠ-10 της AGB με 18,1% και 38,6% (1.720.000).


Πριμέρα, Καμπιονάτο, Α1 μπάσκετ στο Conn-X TV Sport

Οι κορυφαίες αναμετρήσεις του Ισπανικού, Γερμανικού και Ιταλικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος και δυο σημαντικοί αγώνες για την 12η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών του Conn-x TV Sport, το σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιανουαρίου 2010.

Στην Ισπανία για την μάχη του τίτλου, η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στο Μπιλμπάο, για την συναρπαστική κόντρα με την Αθλέτικ (Σάββατο 16/1, 21.00 Conn-X TV Sports), ενώ η Βαλένθια υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ (Κυριακή 17/1, 22.00 Conn-X TV Sport 1), με φόντο την έξοδο στο Τσάμπιονς Λίγκ. Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις Μαγιόρκα-Ντεπορτίβο (Κυριακή 17/1, 18.00 Conn-X TV Sport 1), Οσασούνα-Εσπανιόλ (Σάββατο 16/1, 19.00 Conn-X Tv Sport 1) και Ατλέτικο Μαδρίτης-Σπόρτινγκ Χιχόν (Κυριακή 17/1, 20.00 Conn-X TV Sport 1).

Στη Γερμανία με την επιστροφή των ομάδων στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά τη διακοπή, σε αποκλειστικές μεταδόσεις, η πρωτοπόρος Λεβερκούζεν φιλοξενεί τη Μάιντς (Σάββατο 16/1 16.30 Conn-X TV Sport 1), ενώ Σάλκε-Νυρεμβέργη (Κυριακή 17/1, 16.30 Conn-X TV Sport 3), Κολωνία-Ντόρτμουντ (Κυριακή 17/1 18.30 Conn-X TV Sport 3) και Στουτγκάρδη-Βόλφσμπουργκ (Σάββατο 16/1, 19.30 Conn-X TV Sport 3) αναμένεται να προκαλέσουν ανακατατάξεις στην βαθμολογία της Bundesliga, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Τα αστέρια του ιταλικού ποδοσφαίρου δίνουν αυτή την εβδομάδα ραντεβού, για την 20η αγωνιστική. Στην κορυφή, η πρωτοπόρος Ιντερ κατηφορίζει στο Νότο για την κόντρα με την δυναμική Μπάρι (Σάββατο 16/1, 21.45 Conn-X TV Sport 3), ενώ η Κιέβο υποδέχεται τη Γιουβέντους (Κυριακή 17/1, 16.00 Conn-X TV Sport 1)με τα πολλά προβλήματα τη φετινή σεζόν. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση Νάπολι-Παλέρμο στο «Σαν Πάολο» (Κυριακή 17/1, 21.45 Conn-X TV Sport 2).

Επιπλέον αυτό το σαββατοκύριακο θα μεταδοθούν ζωντανά, δυο αγώνες της Α1 κατηγορίας Μπάσκετ. Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει τα Τρίκαλα (Σάββατο 16/1, 17.00 Conn-X TV Sport 2), ενώ την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στην Κυψέλη, ο Πανελλήνιος υποδέχεται το Μαρούσι (Κυριακή 17/1 17.00 Conn-X TV Sport 2).
Στην ΕΡΤ η Α2 μπάσκετ

Στην ΕΡΤ έκλεισε να προβάλλεται το πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ Ανδρών. Όπως συμφωνήθηκε στη συνάντηση των ομάδων της κατηγορίας στα γραφεία της ΕΟΚ που έγινε την Τετάρτη 13/1, κάθε Παρασκευή το ΣΠΟΡ+ θα μεταδίδει απευθείας ένα παιχνίδι, ενώ το Σάββατο στην εκπομπή της ΕΤ1 "Κερκία του Σαββάτου" θα προβάλλονται εκτεταμένα στιγμιότυπα από το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής. Η αρχή αναμένεται να γίνει με το Δάφνη -Παγκράτι, την επόμενη Παρασκευή (22/1) για την 14η αγωνιστική.

«Έχουμε και λέμε» στην ΕΤ1

Κάθε μεσημέρι από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 12.00, το πιο ξεχωριστό μαγκαζίνο της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται στην ΕΤ1. Το «Έχουμε και λέμε» με την Ρίκα Βαγιάννη από τις 18 Ιανουαρίου.

Μια ομάδα ειδικών συνεργατών συντάσσει κάθε μέρα ένα σύγχρονο τηλεοπτικό περιοδικό, με χρήσιμες ιδέες, πρακτικές λύσεις και, πάνω από όλα, συνεχείς πληροφορίες για όλα τα θέματα της καθημερινής ζωής. Η Μαίρη Παναγάκου μας δίνει συμβουλές για το σπίτι, ο Δημήτρης Γρηγοράκης για τη διατροφή, η Αναστάζια Φωτιάδου για τη διακόσμηση, η Τζένη Ιωαννίδου μας ενημερώνει για το περιβάλλον και την οικολογία, ο Γιάννης Καλλιάνος για τον καιρό, ενώ η Στεφανία Λανιέ και η Δήμητρα Φουντά μας φέρνουν τα τελευταία νέα από το χώρο της μόδας και την αγορά.

Στην «ομάδα δράσης» της εκπομπής περιλαμβάνονται επίσης ο «σινεφίλος» με τις νέες ταινίες και προβολές, ο νομικός μας συνεργάτης που απαντά σε ερωτήματα κατανάλωσης και προσωπικών δικαιωμάτων, ο «βιβλιοφάγος» για τις νέες εκδόσεις, η προσωπική μας «σύμβουλος» για θέματα οικογενειακών σχέσεων, καθώς και πλειάδα διακεκριμένων επιστημόνων, που θα αναλύουν, κατά περίπτωση, με υπευθυνότητα ζητήματα της επικαιρότητας

"Στην υγειά μας" με μπουάτ και νέο κύμα

Ένα νοσταλγικό αφιέρωμα στην εποχή των μπουάτ και του νέου κύματος μπορούν να απολαύσουν οι τηλεθεατές αυτό το Σάββατο 16/1 στις 22.10 στην εκπομπή της ΝΕΤ "Στην υγειά μας" με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Στο πλατό της εκπομπής οι : Λάκης Παππάς , Πόπη Αστεριάδη , Καίτη Χωματά , Μιχάλης Βιολάρης , Νίκος Τζαβάρας , Γιώργος Τζαβάρας , Βικτώρια Ταγκούλη , Iφιγένεια Κορολόγου και Θεολόγος Κάππος μας χαρίζουν μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια εκείνης της περιόδου .

Μαζί τους , μοιράζονται αναμνήσεις , στιγμές και εντυπώσεις , με διάθεση και ατμόσφαιρα παρέας , οι : Γιάννης Αργύρης , Γιώργος Kριμιζάκης , Δημήτρης Ιατρόπουλος , Δημήτρης Γεωργακόπουλος , Δευκαλίων Κόμης , Θόδωρος Ρουμπάνης , Μάκης Δελαπόρτας , Γωγώ Ατζολετάκη , Νίκος Δαδινόπουλος , Μαίρη Βιδάλη , Nτίνος Καρύδης , Μάνια Παπαδημητρίου , Mαρία Κόμη - Παπαγιαννάκη ,Λένα Παπαληγούρα και Σοφιάννα Θεοφάνους , αποτυπώνοντας το κλίμα μιας εποχής , που ήταν γεμάτη ευαισθησία και όνειρα.


Συμφωνία ΕΣΑΚΕ - ΕΡΤ για τις ομάδες Α1 μπάσκετ

Οριστική είναι πλέον η συμφωνία ανάμεσα στην ΕΡΤ και τον ΕΣΑΚΕ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των πέντε ομάδων που δεν είχαν «στέγη» μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη 13/1.

Η Καβάλα, ο Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας, τα Τρίκαλα, το Περιστέρι και ο Ηλυσιακός θα πάρουν το ποσό που τους αντιστοιχεί από την περσινή συμφωνία.

Μάλιστα, μέσα στον Ιανουάριο οι ομάδες αναμένεται να πάρουν μεγάλο μέρος των περσινών οφειλομένων από την ΕΡΤ, κάτι που σημαίνει ότι θα μπει «ζεστό χρήμα» στα ταμεία ΚΑΕ που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Οι υπογραφές αναμένεται να «πέσουν» την ερχόμενη εβδομάδα.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες