Θεσσαλονίκη Πρόγνωση καιρού

ΣΟΥΜΑΧΕΡ:"ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 2012"


O Μίκαελ Σουμάχερ, με δηλώσεις του, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του και μετά το 2012, όπου και έχει συμβόλαιο με τη Mercedes GP...
Τί και αν τότε θα είναι 43 χρονών, τί και αν μπορεί να έχει κάνει τους τίτλους από εφτά περισσότερους (σ.σ μέχρι το 2012), ο Μίκαελ Σουμάχερ κατά την επιστροφή του δείχνει την ίδια δίψα για επιτυχίες και διάκριση, που έχει κάποιος εικοσάρης.

Ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο ως το 2012 με τη νεοσύστατη Mercedes Gp. Τότε, ο Γερμανός σταρ θα είναι 43 χρονών, γεγονός που δεν τον ενοχλεί να σκεφτεί πως η "θέληση χρόνους δεν κοιτά".

Κάνοντας δηλώσεις στη γερμανική εφημερίδα "Bild", ο "Σούμι" εξηγεί ότι "το καλό πράγμα με τη Mercedes είναι ότι πιστεύει σε εμένα, δίνοντάς μου την ευκαιρία να έχω τρία χρόνια επιτυχίας. Αλλά, αυτό δε σημαίνει ότι θα έρθει το τέλος μετά από τρία χρόνια".

Μάλιστα, μιλώντας για την επιστροφή του επισήμανε πως "δεν ήταν μια απόφαση της στιγμής αφού το σκέφτηκα πολύ προσεκτικά. Είμαι ενθουσιασμένος και μπορώ να φανταστώ τον τρόπο που μπορώ να κρατήσω τον ενθουσιασμό αυτό για περισσότερα χρόνια".



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Recent Posts Widget

Αναγνώστες